Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
A HD3000 játékra még gondolni is felejtős. Fos driver+gyenge hardveres képességek.
A videólejátszós rész se 100%-os. AMD-vel az összhatás, ami jobb, minden szépen működik, kiegyensúlyozottabb is, univerzálisabb, okosabb, jövőtállóbb a rendszer. Intelnél meg kiegyensúlyozatlan, erős, jó proci, és nagyon buta, bugos driverű erősen korlátolt IGP. Azért írtam, hogy az IB nagyon szépen javított, ahol kellett, úgyhogy várom majd nagyon az IB-Trinity összecsapásokat majd noti fronton.
És ott van az is, hogy notiba nem kell olyan erős proci, még az is sok, amit az AMD nyújt.
-
HSM
félisten
Ezzel azt akartam mondani, hogy nem rosszul sikerült széria. Lehet, röhögni fogsz, de egy alig lassabb motyóról váltottam (tuningos I7 920) és pont a kisebb melegedés okán elérhető halkabban hűthető gép kedvéért. Mert attól, hogy nehezebben adja le a kevesebb hőjét, mint az SB, és ezért melegebb, még kisebb hűtés elég rá, ha nem húzod ki a világból. És K-s procit vettem, és nem érzem magam átverve, benne van a HD4000-es IGP (OpenCL végett még jól jöhet) és a legmezeibb épkézláb léghűtéssel is tuningban is legalább 10%-al tovább húzható, mint a sima.
-
lvb
aktív tag
Ha tunningban tudja nagyjából ugyanazt mint az SB, és a kihozatalban is tudja azt, amit az SB -vel - nekem itt vannak kétségeim -, akkor az INTEL alapvetően elégedett lehet. Főleg, ha a tartóssága is megfelelő lesz a processzornak.
Természetesen én is többet vártam az Ivy-től. Főleg az nem tetszik, hogy úgy tűnik nem lesz 8 magos verzió LGA2011-be (Legalábbis mostanában biztos nem, pedig az LGA1366-os rendszert ilyenre akartam lecserélni.).
-
lvb
aktív tag
Ha a fogyasztás csökken, a hőtermelés is csökken. Ebben az esetben a probléma "csupán" annyi, hogy a processzor lassabban tudja leadnia megtermelt hőmennyiséget, mint a nagyobb felületű SB.
Többen is írták, hogy a laptopoknál gond lehet. Mivel a laptopoknál nincs tuning, ezért oda miért is kellene komolyabb hűtés? (Mivel a TDP nem változik, vagy csökken, a laptop burkolata nem lesz melegebb egy estlegesen 10 fokkal melegebb procitól sem)
-
stratova
veterán
Az asztali tuningos társadalomnak előfordulhat, hogy balul sikerült széria; viszont onnantól, hogy több notebook fogy mint PC kérdéses mennyire hatja meg ez Intelt. Neki csak jó, ha úgy tud eladni egy gépet, hogy az esetleg versenyképes diszkrét kártya nélkül is. Nem véletlenül gyúrt rá Ivy a GPU részre, s követi ezt a tendenciát Haswell (olyannyira, hogy mindkét gyártó jó ideje TSV-vel stacked memóriával kísérletezik, ami a GPU rész számára lesz jelentős előny). Ez a szomorú (?) helyzet.
-
HSM
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest