Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Nem furcsa, hogy eddig pont az európai mobilgyártók (SE, Nokia) voltak az egységes töltők legfőbb kerülői?
-
FoxiestFox
félisten
Pozitív. Ideje volt.
-
Erről már kb. egy éve is olvastam. Nagyon hasznos lenne.
Respect EU.
(most éppen
) -
ddekany
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ezt miért csinálják, hogy márkán belül sem kompatibilisek, ezt soha meg nem értem... Nem nekik lenne érdekük, hogy ha már egyszer X típust vettem, akkor következőnek is azt akarjak venni?
-
kisza25
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
tényleg főleg generációváltásnál csinálják

-
WonderCSabo
félisten
Ez dicséretes. Ma még 2 típus ugyanabból a márkából sem kompatibilis egymással...
-
kisza25
félisten
végre nem kell külön doboz csak a töltőknek

-
gabi81
tag
ezt SZVSZ mér meg lehetett volna tenni kb 2001-2002 körül is mikor már elegendő usb-s sz.gép volt a piacon, vagy tényleg mint az előttem szólók még előbb az egész mobil hisztéria hajnalán 90-es évek közepe vége. nem tudom minek kellett eddig várni.
-
De azért csak sikerült a régóta elterjedt mini USB helyett mást kitalálni, nehogy túl egyszerű legyen a dolog...
-
Csakénvagyok
őstag
Éljen. Legalább ezeknek benőtt a fejelágya, nem mint az MSnek, aki tovabra sem hajlandó egy standardon megálapodni
Remélem majd az adaátvitelre is alakalmasak lesznek a mikroUSB portok
-
kételkedem
addikt
A mobilok megjelenésekor lehetett volna szabványt elfogadni a töltőkre és a csatlakozókra. Ez gondolom piaci okokból nem jött létre. Az iparágnak van ezzel egy kis lemaradása, de végülis most sem késő.
-
fatal`
titán
Végre!
Ez egy nagyon jó kezdeményezés! 
-
ddekany
nagyúr
Akkor majd az is elvárás lesz, hogy PC-ről lehessen tölteni mobilt? (Tudom, az lassabb, de viszont több helyen rendelkezésre áll...)
És ha ezt adatátvitelre pl. fényképezőgépeknél is bevezetnék, meg diktafonoknál, stb, akkor nem kellene mindegyikhez külön kábelt tárolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(most éppen
)

Ez egy nagyon jó kezdeményezés!