- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrgkrisztian
aktív tag
akkor te még nem próbáltad őket. egyébként miféle androidos kütyüd van,hogy semmiféle problémád nincs vele?
(#46) SentryGun: antutu? mikrolag? te miről beszélsz? mert én ios és android stabilitásáról/appokról beszéltem...
az antutu pontszámok figyelése pedig nevetségesugyanakkor mikrolag azért bőven előfordul a jb alatt is nálam. meg van,hogy programok is csúnyán összeakadnak. de ti nem hisztek nekem. minimum úgy néztek rám,mintha egyiket se próbáltam még volna.... pedig mindkét rendszert használtam már hosszabb távon,mindennapokban (de ti akkor biztos jobban tudjátok)
-
vrgkrisztian
aktív tag
instagram ios-en
instagram androidon(plusz össze lehet hasonlítani mondjuk két külön androidos kütyün)oké,hogy ios-en is lefagyhat egy program,de ott kifejezetten arra az egyetlen hardverre írják az appot,nincs olyan,hogy egy másik kijelzőfelbontásra/processzorra,gpu-ra kerül az app. nincs ezen mit beszélni,az ios szépen összevan hangolva az androidhoz képest.(bár az ios sem tökéletes,ezt belátom)
vagy ottvan a vine app is ios-en,meg androidon... de bármelyiket idelehetne sorolniés igen,használtam már ios-t.igaz,hogy egy régi négyesen,ami sokkal gyengébb hardveresen,mint pl a mostani s2-őm,de sokkal-sokkal stabilabb volt,mégha nem is gyorsabb néhol
-
Rickazoid
addikt
Kicsit el vagy tájolva. A JB az ICS GUI szinten feljavított változata. Minden más csak plusz szolgáltatás, ami elfutna ICS alatt is, csak a Google nem engedi hivatalosan telepíteni.
A biztonsági frissítések pedig ahogy már irtam, nagyon ritkán indokolnak főverzió-váltást, azok minden rendszert meg kéne, hogy illessenek legalább két évvel az után, hogy már nincs forgalomban. -
Bozek
nagyúr
Ööö, tablet-en néztem hirtelenjében a 4.2.2-őt.
Melyik telefon gyártói változatánál lehetett kirakni widget-et a főképernyőre? Én az Xperia-nál ilyent nem tapasztaltam.
Az álmodozás hasznos lehet egy tablet-en például, ha van hozzá dokkoló is. Kirakod az asztalra és mutatja az órát mondjuk éjszaka. Azért, mert Neked nem az, másnak még lehet, hogy az lesz.A multitasking esetében meg lehet, hogy csak nálam van különbség az Xperia V (4.1.2) és a Nexus 7 (4.2.2) között. Valahogy az előbbinél még volt olyan, amikor a legutóbbi alkalmazások közül kiválasztva újraindult a program, az utóbbinál már szépen vált. Mondjuk egy AOSP-s 4.1.2-őt is látnom kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air - 16 GB
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest