- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vrgkrisztian #47 üzenetére
Note 2
-
törölt tag
válasz
vrgkrisztian #47 üzenetére
Kezdjük ott, hogy te az androidot azonosítod a samsung féle touchwizes droiddal, és ezen egy eszköz alapján beszélsz az egész rendszerről
Tegyél fel egy stabil cm10.1-et, az gyorsabb és legalább olyan stabil mint az ios/wp
Vagy próbálj ki egy nexust..
A programok nem bugmentesek/stabilak? Mégis milyen bugokról beszélsz, főleg amik a hardver miatt vannak? Vannak bugok az alkalmazásokban, de azokat amint tudják javítják és nem is a hardver miatt, csak ők írták meg sz.rul.
"Mindennapi használatra alkalmatlan rendszer"?
egy szakadozott,megbízhatatlan rendszert akar,csúcsnál csúcsabb hardvereken:android (hiába 4.1,ha az appok sz*rul vannak írva)
Mondom én, hogy el vagy tévedve. Nem tudom te milyen appokat használsz, de az általam használt 100+ alkalmazás mindegyike tökéletesen stabil és bugmentes..
te miről beszélsz? mert én ios és android stabilitásáról/appokról beszéltem...
2 sorral feljebb:
miféle androidos kütyüd van,hogy semmiféle problémád nincs vele?De ha egyszer szarul vannak a programok megírva akkor nem mindegy milyen típus van neki?
-
SentryGun
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #44 üzenetére
Nagyon OFF, ezzel ki is szálltam részemről a vita ezen részéből:
"de sokkal-sokkal stabilabb volt,mégha nem is gyorsabb néhol"
Csak én érzem úgy, hogy most keversz két dolgot? Az előbb még programtabilitásról írtál, most meg ha jól értem a rendszerre írod. Nekem szintén S2 van JB-nel, és erre írtam már valahol korábban, hogy már nem nagyon van különbség a rendszerek között. Nekem ezzel sincs semmi bajom, folyamatos mindig. Aki meg a vadiúj mobilján a mikrolagot keres, meg antutut kezd rögtön futtatni, ott szerintem alapvető gondok vannak, de nem vagyunk egyformák... -
válasz
vrgkrisztian #44 üzenetére
[...] instagram [...] vine [...] de bármelyiket idelehetne sorolni
Hát, nem tudom, te miről beszélsz. Egyik alkalmazással sem volt soha problémám, bár viné-t éppen csak kipróbáltam. De ez egy új szoftver, amit nagyon könnyű telerakni buggal, rendszertől függetlenül.szerk: Utánanéztem éppúgy panaszkodnak erre az alkalmazásra iOS-on is [link]
-
SentryGun
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #39 üzenetére
Próbáltál már egyáltalán iOS-t? Jó rendszer, de ne essünk már a ló másik oldalára. Ugyanúgy lefagyhatnak programok rajta, mint más rendszeren. Ennek semmi köze a hw-hez, ha a progrmakód eleve szarul van megírva.
-
válasz
vrgkrisztian #41 üzenetére
Mondj néhány példát, ami alátámasztja a közel nincs olyan stabil egy app sem állításodat.
-
válasz
vrgkrisztian #39 üzenetére
közel nincs olyan stabil egy app sem a playen,mint pl ios-re például
Hát, ez tényleg zöldség. Lévén, hogy az alkalmazások nem érintkeznek a hardverrel, fogalmuk sincs róla, hanem egy virtuális rétegben futnak. Ha egy alkalmazás nem stabil, az nem a "töredezettség" miatt van. -
törölt tag
válasz
vrgkrisztian #24 üzenetére
Elég nagy baromságokat írsz, már ne haragudj..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest