- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrgkrisztian
aktív tag
akkor te még nem próbáltad őket. egyébként miféle androidos kütyüd van,hogy semmiféle problémád nincs vele?
(#46) SentryGun: antutu? mikrolag? te miről beszélsz? mert én ios és android stabilitásáról/appokról beszéltem...
az antutu pontszámok figyelése pedig nevetségesugyanakkor mikrolag azért bőven előfordul a jb alatt is nálam. meg van,hogy programok is csúnyán összeakadnak. de ti nem hisztek nekem. minimum úgy néztek rám,mintha egyiket se próbáltam még volna.... pedig mindkét rendszert használtam már hosszabb távon,mindennapokban (de ti akkor biztos jobban tudjátok)
-
vrgkrisztian
aktív tag
instagram ios-en
instagram androidon(plusz össze lehet hasonlítani mondjuk két külön androidos kütyün)oké,hogy ios-en is lefagyhat egy program,de ott kifejezetten arra az egyetlen hardverre írják az appot,nincs olyan,hogy egy másik kijelzőfelbontásra/processzorra,gpu-ra kerül az app. nincs ezen mit beszélni,az ios szépen összevan hangolva az androidhoz képest.(bár az ios sem tökéletes,ezt belátom)
vagy ottvan a vine app is ios-en,meg androidon... de bármelyiket idelehetne sorolniés igen,használtam már ios-t.igaz,hogy egy régi négyesen,ami sokkal gyengébb hardveresen,mint pl a mostani s2-őm,de sokkal-sokkal stabilabb volt,mégha nem is gyorsabb néhol
-
vrgkrisztian
aktív tag
igaz,hogy már "kiforrott" lett a rendszer,a 2.1-2.3hoz képest,főleg a 4.1 (én s2-n használom) de attól még ugyanolyan töredezett,hardverigényes a rendszer,mert a programokat még mindig nem tudják stabilra,bugmentesre írni a 1millió féle külön készülék miatt... talán jobb lenne,ha nem lennének olcsó androidos kütyük,csak "csúcskészülékek" bár akkor elvesztené a lényegét a csúcs elnevezés,de legalább használhatóbb lenne a rendszer... minek kellett kiadni 20ezres kütyükre is,nem értem.....pedig egy jó rendszer lehetett volna.mert ios,wphez képest így is egy mindennapi használatra majdnem alkalmatlan rendszer...
olyan ez,mint a mac vs windows...nem kérdés melyik használhatóbb/stabilabb/megbízhatóbb (appok szempontjából is)
talán ha csak nexusokon futhatna android,akkor jó stabil/stb lenne,csak nem lenne ennyire népszerű sem.(samsung,sony reklámhadjáratok nélkül nyilván semmiféle sikere nem lenne,és akkor erre nem érné meg írni appokatördögi kör
)
szerintem:
aki stabil,megbízható,kicsit funkcióhiányos mobiloprendszert akar: iOS (bár meg is van az ára+túlárazott+mégjobban túlárazott+az ára szinte nem csökken évről évre sem)aki meg geek,és érdekli a bluetooth-fájlküldés,stb meg egy szakadozott,megbízhatatlan rendszert akar,csúcsnál csúcsabb hardvereken:android
(hiába 4.1,ha az appok sz*rul vannak írva)
mondom ezt úgy,hogy utálom az applet. de néha azért irigykedem a stabilságára/szépségére(kivétel a 7es verzió,mert az bűnronda)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest