- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Eddig nem volt neki külön szabvány, mint írtam a legelső végleges DDR3 szabványban is szerepeltek az alacsony feszültségű megvalósítások (1,35V és 1,2xV). A most megjelent szabvány csak egy kiterjesztés, a fő szabványból való kiemelés. Szinte semmi sem változott.
LPDDR3 nagyon régóta van piacon, ezernyi desktop RAM van közöttük. Amelyik 1,35V feszültségű, az mind az. Szóval nincs lemaradva senki semmiről.
-
törölt tag
-
.mf
veterán
LP-DDR3? Még csak most? Reméltem, hogy elírás, és már az LPDDR4, az is időszerű lenne... Ez így egy rossz vicc.
-
Youri
veterán
válasz
Armagedown #3 üzenetére
Mi más
-
=WiNTeR=
senior tag
Azon gondolkodtam, hogy a mostani mobilokban/táblagépekben lévő tárolómemória az milyen memória? Gondolom olyan, mint egy pendrive (kb mint egy MMC), vagy már megoldható olyan chipek használata, mint amik most az SSD-kben vannak? (a nagyobb sebesség elérésének céljából)
-
Aucor
senior tag
Kell ez, mobil gpu-k is fejlődnek, kell a sávszél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest