- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem egyszerűbb a helyzet, a TPU hajlamos minden hülyeséget összeirkálni, ez is ennek a példája. a 2560-as grafikont semmi nem magyarázza, ahol nagyobb a 7870-es előnye a 7970-hez, mint a magórajelek különbsége.
#293: a Heavenben nem csak a geometriai kapacitás számít, hanem az is, hogy azt a büdös sok háromszöget textúrázni és megvilágítani is kell. erősen kártyafüggő, hogy éppen melyik kapacitás a szűk keresztmetszet.
-
tank you. az első kettőre tippeltem volna, a DP-s varázslást nem is figyeltem. csak ugye kérdés, hogy ha ezek fontosak, akkor már inkább 7970?
#252: saját terméknek konkurenciát állítani jellemzően nem jó lépés. egy terméket fenntartani egyáltalán nem kis költség.
ráadásul a 7950 vásárlók érezhetik úgy, hogy az AMD átb***ta őket, mert rövid időn belül kihoztak egy majdnem olyan gyors kártyát sokkal olcsóbban. -
na, még mondja valaki, hogy az AMD nem képes meglepetésekre... engem legalábbis jól megleptek, nem hittem volna, hogy bevállalnak egy duplázott capeverde-t, és rázavarják a 7870-et a 7950 nyakára. pedig de.
innentől érdekes, hogy:
- mikor érdemes 7950-et venni (kissé leszűkült a kártya mozgástere)
- fogja-e bárki az MSRP-n árulni a 7870-et, amikor elhagyja a 6970-et, és nincs nagyon messze a GTX580-tól sema 7850-ből viszont lehet felsőkategóriás slágerkártya - persze itt is kérdés, hogy elszáll-e az ára. hmmm. köll az a kepler...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest