Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem egyszerűbb a helyzet, a TPU hajlamos minden hülyeséget összeirkálni, ez is ennek a példája. a 2560-as grafikont semmi nem magyarázza, ahol nagyobb a 7870-es előnye a 7970-hez, mint a magórajelek különbsége.
#293: a Heavenben nem csak a geometriai kapacitás számít, hanem az is, hogy azt a büdös sok háromszöget textúrázni és megvilágítani is kell. erősen kártyafüggő, hogy éppen melyik kapacitás a szűk keresztmetszet.
-
tank you. az első kettőre tippeltem volna, a DP-s varázslást nem is figyeltem. csak ugye kérdés, hogy ha ezek fontosak, akkor már inkább 7970?
#252: saját terméknek konkurenciát állítani jellemzően nem jó lépés. egy terméket fenntartani egyáltalán nem kis költség.
ráadásul a 7950 vásárlók érezhetik úgy, hogy az AMD átb***ta őket, mert rövid időn belül kihoztak egy majdnem olyan gyors kártyát sokkal olcsóbban. -
na, még mondja valaki, hogy az AMD nem képes meglepetésekre... engem legalábbis jól megleptek, nem hittem volna, hogy bevállalnak egy duplázott capeverde-t, és rázavarják a 7870-et a 7950 nyakára. pedig de.
innentől érdekes, hogy:
- mikor érdemes 7950-et venni (kissé leszűkült a kártya mozgástere)
- fogja-e bárki az MSRP-n árulni a 7870-et, amikor elhagyja a 6970-et, és nincs nagyon messze a GTX580-tól sema 7850-ből viszont lehet felsőkategóriás slágerkártya - persze itt is kérdés, hogy elszáll-e az ára. hmmm. köll az a kepler...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest