- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
atti_2010 #414 üzenetére
Csakhogy te nem a termekről beszélsz hanem kiosztasz mindenkit aki nem isteníti a nagyszerű céget,de aztán felőlem azt imádsz amit akarsz.
7870Cf,és nem 7890... vagy lesz olyan is?A 7870CF pedig minden csak nem pazarlás,fejleszteni kell mindig,ez van...ha már van olyan játék ahol nem megy minden maxon akkor csereidő van... na meg arról ne is beszéljük hogy mennyivel több teljesítményt kapok ugyanazért a fogyasztásért árért... stb...(#415) gyiku
Vááá... nem igazán maradt értelmes alternatíva...te mire cserélnél egy 580-at?a kepler még a fasorban sincs,és nekem nem is nagyon szimpatikus a nyirbált ropok miatt... a 7970 egymaga nem túl nagy előrelepés,persze tudom van OC,csak az engem nem érdekel.. a gyári toxic érdekelt volna,de mire kijön december lesz.. a 7950CF felejtős,se referencia belőle,és hát elég drága... A 7870 CF viszont tetszik... a fogyasztása nagyon tetszik,kevesebbet eszik mint a GTX580,és ezt két nyákról kell hűteni,hihető számomra hogy nem fog izzadni a gépház.... csak nem tudom még egyszer megbízzak-e a CF támogatásban...
-
TTomax
félisten
válasz
atti_2010 #412 üzenetére
Ne haragudj,de valaki akkor pont TE járod végig minden amds hírt,és kiabálod a trollt,ezzel még több olajat öntve a tűzre.Még nem nagyon láttam olyan amds hírt ahol ne éppen te harcolnál valakivel....
Szerk:
Speed kolléga erre próbált célozni egyébként...No de ne hogy csak off legyek,lehet benevezek egy 7870CF-re.... kevesebbet eszik mint az 580-am és úgy látom 60-70%-al erősebb annál....A Vram is több lenne... az ára még elmegy...1920X1200-ban tolom,nem tervezek több sem nagyobb monitort... a kepler meg nagyon sokára ér ide,ki tudja mennyiért...
-
TTomax
félisten
A régi MLAA szebb volt... kár volt hozzányúlni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest