- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
válasz
Dilikutya #106 üzenetére
Tartalomfogyasztás egy 24 colos fHD monitoron a jobb.
Igazad van, de egy 24 méteres iMax vásznon még sokkal jobb...
MIndennek megvan a helye, ideje. Mindenki a saját felhasználói szokásait alapul véve tud választani készüléket vagy alakítja a szokásait, ha szükséges. De ha megnézed a mai felgyorsult életünk "tartalomfogyasztását" bizony van jogosultsága a tepsiknek is, annyira szerteágazó lett...
Csak a miheztartás végett: Én is úgy voltam, ahogy a 76-os hozzászólásodban leírtad, elsősorban telefonként használtam a készüléket, de az utóbbi évben jelentősen eltolódott az "egyéb" használat felé...
-
M5Norbi
őstag
válasz
Dilikutya #98 üzenetére
Pontosan.
Nem is értik páran miért akartam S6-ot.
De én kihasználok szinte minden funkciót.
Net,Levél,video,audio,stream,navi,bluetooth,dlna,ifra,scan,játékok,fotó ami hirtelen eszembe jut és nem mindegy hogy ezek mivel szinte mindennap kellenek milyen minőségben működnek. -
Gicz
addikt
válasz
Dilikutya #76 üzenetére
Nekem semmi gond a zsebben hordással, naponta 1 órát bkv-zok kb, és nagyon jó hogy nem 4"-on kell olvasgatni. Tablettel bkv-n nem bohóckodnék, itthon pedig csak a laptopon netezek, nem a telefonon. Volt ipadem is, de amikor lett 5.5" iphone, eladtam a tabletet, és nem hiányzik nekem.
Én nem vonom kétségbe a nézőpontodat, csak annyit akartam modnani, hogy van akinek tényleg az 5,5 " kell, és nem csak "félnek bevallani, hogy rosszul döntöttek".
Az eddigi hsz-ekből nagoyn az jött le, hogy szerintetek kb nem létezik olyan akinek ez kell.
-
Fiery
veterán
válasz
Dilikutya #64 üzenetére
Miert ne? En azt is beismerem, hogy f*szsag volt felrakni az iOS9-et az 5S-re
De felraktam, mert hulye vagyok. Most meg nyekergek, hogy akad, pedig az en hulyesegem az egesz valahol.
Oke, abban igazad van, hogy nagyon sokan nem igy gondolkoznak. Nagyon sokan nem fogjak sosem beismerni, hogy nem azt kaptak, amire vagytak. De ismerosi, barati, csaladi korben sem hallok ilyen hangokat, pedig mas ugyben tudjak mondani ugyanazok az emberek, hogy rosszul valasztottak. No meg aztan azt se feledjuk, hogy nem feltetlenul 250 rugo egy phablet. Van 60 rugoert is teljesen franko phablet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Formula-1
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo 3DS és DS topic
- Macska topik
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest