A iPhone 6s Plushoz képest négyszer kelendőbb az iPhone 6s

A Localytics kimutatásai alapján az iPhone 6s sokkal-sokkal jobban fogy, mint nagytestvére, az iPhone 6s Plus, legalábbis az első egy hét eladásaiból származó adatok alapján. Hogy még inkább meghökkentőbb legyen a dolog, a kisebbik variáns négyszer annyira kelendő, mint a méretesebb modell, és együttesen már az almás eszközök 1,9 százalékát teszik ki. Mobilra lebontva ez a 6s esetén 1,5 százalékot, a 6s Plusnál pedig 0,4 százalékot jelent.


[+]

Az Apple egyébként már korábban közölte, hogy minden eddigi házon belüli rekordot megdöntve 13 millió darabot értékesített az új termékekből az első hétvége alatt, ami jelentősen túlmutat az elődmodellek által az első három napban felmutatott 10 millió eredménynél. Összességében még mindig az iPhone 6 a legkeresettebb a maga 33,2 százalékával, ezt követi az iPhone 5s és az iPhone 5, méghozzá 23,2 illetve 11,2 százalékkal.


[+]

Természetesen a listában megtalálható az iPhone 5c és az iPhone 4S, de a felhasználók 3,9 százalékának a birtokában a már öt éves iPhone 4 is található. A későbbiekben bizonyára sokat fog még változni a diagram, hiszen október 9-től újabb 40 országban debütálnak a készülékek, így többek között Magyarországon is hivatalosan megvásárolható lesz mindkét változat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés