Új hozzászólás Aktív témák
-
pumpedlix
tag
lesz nemlesz
-
gzbotii
nagyúr
válasz kiskaktusz #28 üzenetére
Nekem az volt az elso okostelefoom. Nagyon szivem vagya volt es meg most is sokszor gondolok ra/hasznalnam
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kiskaktusz
addikt
Ha az x10 mini prom, micoSIM nélkül, a hagyományos SIMmel is megy, ráadásul a méretei ellenére teljes értékű okostelefon (kivéve a nem túl uptodate OS-t), akkor b@asszák meg a micro, illetve a nano SIMjüket is
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Wave86
tag
Szerintem is felesleges. A mostani, normál méretű SIM-ek teljesen megfelelnek. Nem ez fogja vissza a fejlődést. Ellenben, ha gyakran változtatgatják, az csak zűrzavart okoz és nem lesz egy jól bevált szabvány.
Eddig jó volt, ezután is jó lesz. -
Arthuro_Adam
őstag
Nem tudom elképzelni, hogy a Nano SIM miatt tudjanak kisebb, kompaktabb, vagy nagyobb akkumulátorral rendelkező telefont gyártani.
Az pedig még hozzájön, hogy a Nokia és a vele egy oldalon álló gyártók szerint az új SIM-nek tok kell, ami miatt több helyet is foglal.
-
mrhitoshi
veterán
"A még kompaktabb, vagy még nagyobb akkumulátorral felvértezett telefonok létrehozását "
Amúgy meg: nem fogok fizetni azért, hogy kisebb SIM legyen a mobilomban.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Cyberpunk
félisten
Ez az akkus dog miatti bevezetés jó nagy baromság. Nem vékonyítani kéne a végtelenségig ezeket a készülékeket. Egy 7-8 mm-es készüléket már nem is lehet normálisan megfogni. Ilyen az én Note-om is nagyon zavar, hogy nincs rajta fogás. Legyen pár mm-el vastagabb és már is lehet bele tervezni egy nagyobb kapacitású akkumulátort, ha már az akkumulátor technológia nem fejlődik érdemben. Razr Maxx például jó példa erre. Szóval itt a megoldás nem pedig a nanoSIM-ben.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
tdd587
őstag
Telenornál is ingyen cserélték nekem tavaly év végén a SIM kártyát. Van erre policy, vagy azt mondod, hogy hibás és pl. nem ismeri fel mindig a telefon (nálam ez volt), vagy ha 2 évnél öregebb, akkor is ingyen cserélik.
Szerk: új telefonnál pedig nyilván olyat adnak, ami belemegy, ez neked nem kerül pénzedbe. (Ha független telót hozol, az már persze érdekes kérdés... ha nekem holnaptól kellene micro SIM, akkor szerintem simán elhajtatanának.)
[ Szerkesztve ]
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
titán
Ez semmi más, mint az Almánál egy eszköz a zsarolásra. Már korábban is kifejtették, hogy ingyen adják a használati jogot, ha a felhasználó gyártóknak nincs jogi vitája az Almával. Erről szól az egész, ennyi az össz cél. A mostani Simmel is lehet kis készüléket gyártani, de ezzel szanaszéjjel lehet szivatni a többi gyártót.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Zirowe
nagyúr
Szerintem a nokia érvelése nagyon helytálló: ha a a nano sim tényleg egy négyzet, akkor az még sok bonyodalmat tud okozni az egyszerű felhasználók körében.
És mint tudjuk, ők vannak többen.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
V.T.CS.
senior tag
ha az én új sim-em is fizeti az alma akkor oké. meg egy új moto-t is kérnék.
-
Rickazoid
addikt
Hülye ötletekért az Apple-nek biztosan nem kell a szomszédba mennie. Már a micro-SIM is baromság, de a nano-SIM...
Egyébként ez vicces kijelentés: "A még kompaktabb, vagy még nagyobb akkumulátorral felvértezett telefonok létrehozását segítő"
Pontosítanám: egy-két tizedmilliméterrel vékonyabb telefonok előállítását tenné lehetővé, ezért van szüksége az Apple-nek rá. A kompakt nálam azt jelentené, hogy kisebb szegély a kijelző körül és jobb helykitöltés az akku számára, de a gyártók nem így gondolják, "ahogy a mellékelt ábra mutatja". Pedig ez a vékonyság mánia érthetetlen, nekem már az Xperia Neo is túl vékony.(#7) sekli: +1. Pontosan így van.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
kcsa
veterán
Én elvadult user vagyok, a teljesen régi, nagyméretű érintkezős kátyát kivágattam méretre (gyk.: ez akkora, hogy még a rézlapocskából is lecsíp a vágó). Jéé, működik. Úgy voltam vele, hogy ha nem menne, akkor a 7K marad úgyis kifizetendőnek, de legalább megpróbáltam, és megy...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
sekli
addikt
-
d.salvatore
tag
Teljesen feleslegesnek tartom, még a Mikor-Sim se terjedt el olyan mértékben. Nálunk Szlovákiában a Telekomnál(T-Mobile) 4 euróért (1200huf) ért kapsz jelenleg egy Mikro-Sim-et.
Apple iPhone 5S White 64GB - iOS 7.1.2
-
szp1
addikt
"mely azonban a távközlési matuzsálemek szerint ....."
Ezt most nem értem. Olyan öregek mint Matuzsálem, tehát őskövületek, vagy valami más kifejezést gondoltatok ide?
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
kcsa
veterán
Az megvan amúgy hogy SIM cseréért a vodafone képes 7khuf összeget elkérni? Mennyi lehet egy sim kártya amúgy? 200huf?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Google Pixel 8 Pro Nillkin Camshield Pro zöld tok
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest