Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Schuler888 #143 üzenetére
Neeem, dehogy, nagyon is tetszik, szerintem is elegáns
-
Schuler888
senior tag
Btw, a Thom Browne cuccok, meg a mar eddig megjelent olyan kiadasu Z Flipek se arrol hiresek, hogy arany meg dragako lenne naluk a jellemzo
-
francz'70
senior tag
válasz
Schuler888 #141 üzenetére
Elbeszéltünk egymás mellett
(....de érdekes, hogy egyedül doooo kolléga értette)
-
francz'70
senior tag
Hát ba..ki, ez k..rva jó, akkor tisztázzuk már
Én csak poénból felvetettem (Gondolom valami aranyozott felület vagy drágakő berakás azért befigyel..) nem állítottam!
Azt a "fos képet" én is láttam, de annyira "fos" minőség, hogy meg sem fordult a fejemben, hogy igazából arról van szó a cikkben, mivel ugye a felette lévő képen is csak a "sima" Z Flip van, azt hittem ez is csak egy illusztráció.
A hsz-edből meg az jött le, (..és nem write only lennél..) mintha nem néznék utána a linknek ahol bizony ott van a "cigánydizájn".Ezekszerint elbeszéltünk egymás mellett....így sorry.
De mondjuk neked se kellet volna így reagálnod -
akooos
veterán
válasz
francz'70 #139 üzenetére
Mit nem értesz? Erről a csomagról van szó a cikkben egy fos képpel. Vettem a fáradtságot, hogy keressek egy másik képet, amin látszik minden.
De lehet jobban járunk, ha elengedjük és vered a fejed a falba.Csak te emlegetsz itt cigánydizájnt aranyhátlappal meg gyémánttal. Amit először írtam, azt úgy is kell érteni. Nézd meg a képet. Annyi az arany meg drágakő amit látsz (segítek: semmi, nulla, nada) A képen szereplő csomag a Thom Browne limitált kiadás.
-
francz'70
senior tag
válasz
Schuler888 #135 üzenetére
Most ez komoly? Ezt én is láttam természetesen, de szerinted ezen homályos szutyok képen látszik az aranyozott hátlap meg a drágakő berakás
-
francz'70
senior tag
válasz
Schuler888 #133 üzenetére
Persze, hogy van, csak nem a ...szóban forgó termékről..
-
francz'70
senior tag
Mondjuk ha előbb megnéznéd, hogy miről van szó és nem write only lennél
Bocsánatot kérek, minden jelenlévő fórumozótól, hogy idő hiányában csak Schuler888 kolléga linkjére kattintottam (ott meg ugye nincs kép a szóban forgó termékről) és így reagáltam, ahelyett, hogy utána néztem volna
....ígérem a jövőben nem fordul elő
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Schuler888 #128 üzenetére
Eleve premium termek, szoval nem az ar/ertek aranyt nezik a vasarloi, szoval innen mar csak egy ugras osszekapcsolni egy random divatmarkaval es kerni erte meg egy kis penzt.
Inkabb az a fura, hogy mintha nem jol mertek volna fel az igenyt erre, mikozben az egesz keszulekre az igeny mestersegesen lett megteremtve. A Fold-ot nem azert veszik mert kell, hanem mert letezik.
-
francz'70
senior tag
válasz
Schuler888 #128 üzenetére
Van az a réteg, ....tudod, ettől vagy vakaki
Gondolom valami aranyozott felület vagy drágakő berakás azért befigyel és sokszor az sem számít ha nem működik rendesen -
Schuler888
senior tag
-
válasz
Schuler888 #126 üzenetére
Köszönöm, elég az 1 év addig úgy sem lesz meg😂
-
Schuler888
senior tag
válasz
N.YCityBoy #125 üzenetére
Ha hivatalos akkor igen, de hiaba kapsz ra kint 2evet, mas orszagban pl itt 1 evet tudsz ervenyesiteni
-
Nem tudom, hogy jó helyen teszem fel a kérdést, de hirtelen nem találtam mást😳
Tehát a kérdésem, ha Németországban veszek ilyen mobilt vagy tök mindegy valamit, akkor az itthon is érvényes lesz a garancia illetve amit adnak kint számlát itthon elfogadják? -
Hikvision
senior tag
Galaxy Z Fold 2 vs Note 20 Ultra: Battery Drain Test:
[link] -
Hikvision
senior tag
Mától kapható a Vodafonnál is, viszont érdekes, mert a samsung honlapján az előrendelésnél fizikai Dual Sim-et írnak, amikor felhívtam őket telefonon, akkor azt mondták, hogy a valóságban 1 fizikai SIM és 1 eSim-et tud kezelni. Tud erről valaki valamit?
-
babosmiki
addikt
Győrben a SES-ben és a Mediamarkt - ban is ki van már téve! Megnyomkodtam megcsodáltam, szokatlan az biztos, még nem győzött meg..
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Schuler888 #114 üzenetére
Aha
-
Hikvision
senior tag
Tudja valaki, hogy a szolgáltatóknál mikorra várható?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Pár napja már nálam van a Z Fold 2. Egészen kiváló termék, végre olyan, amilyennek lennie kellett volna már az elsőnek is, bár nekem az is átírta a mobilhasználati szokásaimat. Nyilván irtó drága, de mindenben jobb, mint az előd, egyetlen dolgot leszámítva: az első Foldot nagyon lazán megtartottam egy kézzel kinyitva, itt alig pár milliméter az eltérés, de mégsem annyira kényelmes. Viszont mivel jóval nagyobb az első kijelző, ezért nem is kell annyit nyitogatni.
-
mazsi70
senior tag
válasz
Schuler888 #98 üzenetére
Kövezzetek meg ,de nekem nagyon bejön a flip a méret miatt . Már nagyon zavar ,hogy tetőcserép méretű telefonokat kell bele gyömöszölni a zsebembe . Ezért váltottam Galaxy S10-ről Iphone SE-re .Pedig az IOS nagyon távol áll tőlem ...
-
Schuler888
senior tag
válasz
Tigerclaw #99 üzenetére
sztem eppen ennek a folyamatnak a beindulasat lathatjuk
es remelem elvezhetjuk is, marmint emberi aron, ami vicces modon, mara mar azt mondom, hogy nagyon max 500k(nekem), ami meg mindig a felevel kevesebb a 750-nek... De cserebe egy fold2 kialakitas, topkategorias kamerak, S-Pen, es az alairasomban szereplo 2 dolog... ezen a ponton siman cserelnem a note10+ 5G-t.
-
dz1989
senior tag
válasz
Schuler888 #95 üzenetére
Nekem a Kingston volt ilyen. 3x is.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Schuler888 #98 üzenetére
Ez is mutatja, hogy van igeny valami masra. Ha az lekerulne kozepkategoriaba, vagy legalabb 1000 dollar ala, elegge atirhatna a piacot.
-
Tigerclaw
nagyúr
"Nem hinném, de még fölösleges is lenne."
Talán a Nokia-nál is ez gondolták. Nem mondom, hogy az Apple nem innovativ cég, mert sok sok apróságban a mai napig azok... de az iPhone 11 Pro Max nem más mint a legelső iPhone steroidon. Mások láthatóan keresik a következő nagy lépést a témában és pont ott csipkedik az Apple-t ahol a legjobban fáj nekik, a méregdrága prémium szegmensben.
Nem mondom hogy forradalmian mások, vagy hogy ezeké a jövő...főleg az árcédulájuk miatt. A Fold / Fold 2 ára sokkolóan magas. Az Apple profi a drága dolgok eladásában, de még tőle se fogadták el sokan az 1000 dolláros ársávot, itt meg 2000 dollárról van szó. A Flip botrányosan sokat kér csak azért hogy szétnyitós a telefon. Kinyitva semmit extrát sem ad. Amolyan "one trick pony". A Duo egy sötét ló. Game changer lehet, árban sem annyira eltúlzott, de több szempontból fapados még ez az első gen. Viszont kifejezetten a prémium szegmensben nézve talán sikeresebb lesz mint gondolnánk.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az asztalon ez billeg a kamerasziget kiemelkedése miatt?
A védőtok gondolom megoldja ezt a problémát (ha van ilyen)...meg eleve nem art egy 2000 dolláros telefonra védőtok...de akkor még vastagabb, nehezebb lesz...meg kárba vész a prémium dizájn, amire jó nézni és jó fogni is.
Az első verziónál ebbe az árba belefért egy gyári védőtok és egy Galaxy Buds is...most meg csak töltő jár hozzá.
Kiváncsi vagyok az Apple lép-e valamit idén a Samsung Z Flip/Fold telefonokra, az LG megoldásáira, vagy a Surface Duo-ra, nem sorolva a többit. Nem szokták elhamarkodni
az ilyen váltásokat, főleg ha más mutatja az utat, de az szerintem ők is látják, hogy kicsit abban a helyzetben vannak mint a Nokia volt az elso iPhone idejen. Ideje újra feltalálni a telefont, akár ilyen flippes/foldos/duos módon vagy máshogy, pl. smart watch-phone szerű megoldásban...mert más megteszi.Nézegetve a videokat erről, nekem is bejön ez a project gemes, keskeny telefon...persze szolóban. Ez is lehet egy irány.
-
-
Szakiii
addikt
válasz
SkyLine3000 #88 üzenetére
Szerintem semmi, ezen mindenki látja hogy nem sima telefon.
-
SkyLine3000
addikt
Nemrég még mindenki hőbörgött, meg anyázott, ha egy telefon 3 mm-nél vastagabb volt. Akkor most mi lesz?
-
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Foglalt név #83 üzenetére
Nagy kar a Project Gem-ert. En tuti vasarlo lettem volna.
-
Foglalt név
addikt
Ígym hogy végre pár év kihagyás után végre csinált valaki egy 5 centi széles kijelzőt, nem lehetne csak abból csinálni egy használható telót? Légyszi?!
-
dse
tag
válasz
Tigerclaw #75 üzenetére
a surface duo számomra nehezen értelmezhető az lg v50-v60-g8x fényében, amelyeknél levehető-visszarakható igény szerint a plusz kijelző, az ára meg...
a fold2 egybekijelzője - mint lelkes tablet-használónak - szimpatikusabb, pár év múlva tán nem fáj majd annyiba a lehetőség -
Csecse készülék lett, ha nem is szeretem az ilyen nagyokat. IP68 azért nem ártott volna ilyen árnál.
-
nexplo
őstag
Feleségből egy is sok, minek tetézzem a bajt
A többnejűséget amúgy is büntetik, bár most tényleg jól jönne. Utcára néző középkorú szőkés barna közepesen házias feleségem mobiltelefonra cserélem jeligével
Sajnos a legtöbb topikban ezt szoktam fejtegetni hogy ameddig a fizum évente 7-10% körül emelkedik addig az árak ennek többszörösével. Könnyen kiszámítható hogy pár év alatt bizonyos dolgok normál életvitelből-fizetésből elérhetetlenné válhatnak. Ez az olló pedig csak még jobban nyílik érzésem szerint. Nem panaszkodás miatt írom le, csak mindig ráeszmélek valahogy amikor meglátok valami jópofa tetsző dolgot, majd később az árát is megtudom -
Szakiii
addikt
Elsore majdnem azt olvastam hogy eladom az egyik felesegem :D mar kezdtelek irigyelni.
Egyebkent az ilyen koncepcio vonalak mindig hihetetlen dragak, ezen en nem akadok ki viszont egy note 20 ultra aran igen, ott mar teljesen elgurult.. de ez az egezs mobil piacra igaz. Sajnos a forint helyzete meg radob egy lapattal.
-
Tigerclaw
nagyúr
Tegnap neztem ra erre a kis elmelkedesre: [link]
A commentelok kozott a Surface Duo-t sokkan tobben valasztanak, sot van aki mar elo is rendelte. Fura dolog ez. Hasonlo celra ket teljesen mas megkozelites. Mindketto ergonomikus remalom, csak egyik igy, a masik ugy.
Persze ez abszolut nem reprezentativ felmeres, de a joval alacsonyabb ara sokakat a Duo fele terelhet. Meg ott latszik, hogy tenyleg nem csak egy draga vasat akarnak eladni, hanem arra is nagyon aldoztak, hogy az OS es az appok reszerol is komolyan tamogatast, optimalizalast kapjon...ami androidon kulonosen fontos.
Sotet lo mindketto, de en a Duo-nak nagyobb sikert josolnek annak ellenere, hogy az meg csak elso generacios, kvazi meg koncepcio, mig a Fold 2-nel nagyon odatettek magukat, hogy kijavitsak a gyermekbetegsegeket a masodik szeriara. En a sokkal alacsonyabb ar es a varhato jobb tamogatas miatt a Duo-ra tennek, foleg az USA-ban.
Persze masfajta vasarlok keresik a kettot. A Fold 2-vel lehet villantani, nekem nagyon tetszik az a femes burkolat, azzal a szinnel, kulon jo hogy osszecsukva taviranyitosan vekony. A Duo inkabb workhorse jellegu, kifejezetten olyanoknak, akik tenyleg kihasznaljak az okostelefont munkara, de ekozben abszolut premium, elegans a visszajelzesek alapjan.
Ha ingyen valaszthatnek egyet, en talan a Fold2-t valasztanam elso blikkre (mert nem vagyok okostelefon fuggo). Persze nagyon utalnam benne, hogy kiba... vastag.
Viszont ha fizetnem kellene erte, es csak ez a ket telefon letezne a vilagon, biztos a Duo-t vennem, mert sokkal olcsobb, kezelhetobb meretu es hasznosabb.
-
szupermacs
veterán
iPadben szívesebben elfogadnék egy ilyet, mobil digitális rajzpadként klassz lenne normális emberi áron.
Mobiltelefonként (és bármi másként) nálam ez egy meddő vonal. -
nexplo
őstag
Egy bajom van vele, bocsánat kettő. 1 az ára. 2 hogy nincs ilyenem. Az irány szuper, de ennyi pénzért még nem elérhető a nagy átlagnak szerintem. Mire pár év múlva meg tudom majd venni addig ki tudja hogy egyáltalán lesz e még majd
-
törölt tag
válasz
Mr Anderson #69 üzenetére
Rendben.
-
törölt tag
válasz
Mr Anderson #66 üzenetére
A haterkedés azt jelenti, hogy szívecskés háttérképet használsz.
-
MrOomen
tag
Drágább? Áhh... nézz egy MM-be, olcsóbbak a Samsung sd kártyái, mint minden más.
32gb Samsung 4800, SanDisk 7000, Toshiba 9700, Maxell 5800, Verbatim 5400
64Gb Samsung 9000, SanDisk 10500, Toshiba 17000, Adata 11500, Sony 15000
128gb Samsung 13500, Sandisk 16000, Maxell 19000.
256-os Samsung 23500, maxell 35000. -
MrOomen
tag
-
dz1989
senior tag
válasz
#65577472 #63 üzenetére
Ha ennyi esze van meg is érdemli.
Nem véletlenül csak SanDisk vagy Samsung MicroSD-t veszek. Inkább többet szánok rá de jó legyen.
(Szerintem nem érdek hogy gondolkodjanak az emberek legyél hülye és fogyasszál, fogyasszál. Elégesd ki olyan szükségleteket amire igazából nincs is szükség ergo pl.: olyannal is okostelefon vetetnek aki nem is tudja használni de nincs is hajlandósága meg tanulni csupán nagyzási vágyból mert úgy érzi magát valakinek) -
dz1989
senior tag
válasz
#65577472 #59 üzenetére
Erre volt az a megoldás hogy saját memóriakártyát gyártottak. Mint pl.: anno a SonyEricsson az M2-t vagy most a Huawei a NanoMemorit.
Valamit az embereket kéne felvilágosítani hogy ha van pénze 300-400-500-800e ft mobilra akkor legyen arra is hogy minőségi memóriakátyát vásárol. A sok buta miatt szívatják az értelmes embereket. -
dz1989
senior tag
Nem a tár hely miatt hanem ha gáz van kiveszem a memória kártyát és nem kell gondolni hogy megmaradnak-e az adatok(nyilván van memória meghibásodás is de akkor ezzel az erővel ne használjunk okostelefont). Meg aláírom a biztonsági mentést is de benne az is hogy pont egy biztonsági mentés előtt történik meg a baj(mert eddigi nem volt rá idő) .
-
dz1989
senior tag
( A Sokat fejlődöttről csak annyit hogy nem kéne annyira ájuldozni.
Ebben van egy fogyasztói társadalmi pszichológia manipulatív trükk. Mint hogy valami cucc most 1500ft aztán áthúzva és 1000ft! " WOW " direkt csinálták így az első Fold-ot, már nagyon jól tudták hogyan előre is nagyobb kijelző kellene. Szerintem...
)
-
dz1989
senior tag
Nagyon szép mobil ez a bronzos szín nagyon szép.
De hiányos.
De Nekem kell hogy bővíthető memória és 3,5mm Jack legyen benne. Szerintem ennyi pénzért alap lenne.Amúgy nekem annóról az Nokia E90 ugrik be.
Pont-e miatt nem is érdekelne a kijelzőn a hajtás vonal.
Remélem később lesz S Pen-es változat is.
-
törölt tag
válasz
Mr Anderson #54 üzenetére
Nagyon sokat fejlődött, ne haterkedj már minden Samsung topikban.
-
Szakiii
addikt
válasz
#06658560 #50 üzenetére
Nyilván a bacis átlagról beszélt, mert itt a párhuzam a matek és a köznyelv átlaga között van, mármint a félreértést az adja hogy ksh kiadja az átlagot és az emberek azt hiszik ez az átlag ember fizetését adja vissza, holott ahhoz semmi köze. Ebből meg azt vonják le hogy az átlag fizetés nőtt, pedig egyáltalán nem lehet ezt levonni belőle.
-
Gergőke88
addikt
b500 körül jó vétel lenne.
-
Tigerclaw
nagyúr
"Ez lehet, de Németországban a vírusra való tekintettel csökkentették az ÁFÁ-t 16%-ra. ;-)"
Nalunk meg orulhetunk, hogy nem noveltek 30%-ra ugyanebbol az okbol, mert Unortodoxiaban mindent forditva kell csinalni kenyszeresen. Es meg csodalkoznak hogy sereghajtok vagyunk az EU-ban.
-
jacis
nagyúr
"Egyelőre úgy tűnik, hogy a Z Fold 2 esetében a 120 Hz-es ráta nem jár a felbontás csökkentésével." - ez a SD procinak köszönhető? Ha igen akkor az exynos proci tényleg komoly hátrány.
-
genlog
aktív tag
Ez lehet, de Németországban a vírusra való tekintettel csökkentették az ÁFÁ-t 16%-ra. ;-)
A különbség pedig annak megfelelő - sajnos.#42 lami66
Márpedig az átlagfizetés a magyar fizetések számtani közepét jelöli (pejoratíve matematikai átlag), akárhogyan is nézzük.
A medián meg medián, de azzal nem számol senki sem, pedig az lenne az érdekes. -
mbotnd
tag
Wow, na ez végre használható hajlítható teletablet!
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
szubrutin #41 üzenetére
Ne felejts el, hogy jelenleg az iPhone 11 Pro es Pro Max a flagship telefonjuk.
Az iPhone 11, XR, SE mar "fallback option".
Az iPhone 11 ara 700 dollar, pont annyi amennyi a korabban volt mindig az aktualis iPhone... sot ha a meretet es a ket kameras megaldost nezzuk, akkor meg olcsobbnak is tekintheto, mert ez a dizajn volt korabban a "Plus", ami 100-al dragabb volt.
Sokaig 650$ volt az indulo ara az iPhone-oknak es 750 korul a Plus verzio. Az iPhone 8-al nott ez 700$-ra, illetve 800-ra a Plus. Ebben az evben dobtak piacra az X-et 1000, majd egy ev mulva mar 1100$-ert az XS, amit az XR 750$-ert agyonvert annyira, hogy vissza kellett fogniuk a gyartasat mar az unnepi szezonban. Azota is kicsi a kereslet az 1000+ dollaros telefonjaikra, ezert is kenyszerultek piacon tartani tobb olcsobb megoldast, mint most a 11, XR es SE.
Raprobaltak a sajat rajongo taborukra egy pofatlan arcedulaval es falnak szaladtak, kis tulzassal. Azt nem tudom, hogy a Samsung, Huawei eseten hogy szerepelnek az ilyen 1000 dollar koruli telefonok.
-
Hikvision
senior tag
Dual Sim-es nem?
-
joey04
titán
Alakul... Még a kinyitott kijelzőnél látható hajlítást kell valahogy kezelni, a telepből nagyobbat bele, s pen támogatást neki, meg a legfejlettebb kamerarendszert, meg pofozni tovább a dex módot. Ha ezek teljesülnének, akkor teljesen jó lenne még ilyen áron is, hiszen kiváltana egy laptopot, egy telefont, egy fényképezőgépet meg egy tabletet.
-
Lincoln6echo
tag
Jó a cucc,csak horror ára van....uh marad a cikkolvasgatás inkább róla
-
novinyul
veterán
válasz
TheBikerider #30 üzenetére
Itt nem közvetlenül a telefonok árára gondoltam. Ahogy írtam, még pár év mire ez a kijelző technológia jobb áron lesz gyártható. Amint nagyobb lesz a gyártott mennyiség, már meg tud jelenni a prémium kategória alatt is, ezáltal válhat olcsóbbá. Ez mindig így volt, akár a kijelzők terén, akár a procikat nézve, idővel szépen lecsorogtak az alsóbb kategóriákba is.
-
doooo
veterán
Nem hiszem... november-december nem annyira régen volt, akkor 340 forint volt egy euró, a Fold pedig nagyjából kereken 700k volt, most 352 körül van a forint, a Fold 2 nyitóára pedig 749k. Így számolva legalább 70 euróval drágult. Máshol meg legrosszabb esetben is ugyanannyi, mint az előző (pár napja azt írták olcsóbb lesz 100 euróval, de mint mára kiderült, ez nem volt igaz). Ettől függetlenül:
Németországi ár - 1950 euró
Magyarországi ár - 2130 euró -
-
Tigerclaw
nagyúr
Az Apple eleg csunyan visszapattant mikor par eve emelni akarta tovabb a csucs iPhoneja arat. Azota is eleg gyengen szerepelnek ezek, ezert is tartanak folyamatosan tobb olcsobb alternativat, mint az XR vagy az SE.
Szoval nem valoszinu, hogy kozelednek majd az arak, ilyen modon. -
babosmiki
addikt
Kéne, nagyon..
-
batai15
félisten
Kívánatos. Hátha pár éven belül tömeg cikkek lesznek az ilyen jellegű készülék .
-
moleculez
veterán
A vegen kap egy tollat, ez lesz a Z Note, a mostani Note meg megy a levesbe az S kedveert.
-
doooo
veterán
Jobb helyeken olcsóbban nyitott, mint az első generáció... ez ismét nem tartozik azon helyek közé...
Mindenesetre ha startban annyiba kerülne, mint egy Note20U, és levennénk belőle egy fél éves áresést, már abszolút elgondolkodnék a megvételén... -
francz'70
senior tag
-
nuke7
veterán
6,2" "összecsukva"....
-
Érdekes ez a Z széria... Ugye a Samu volt, aki csinált már egy három részből kihajtható mobil koncepciót - a"la Z.
Ez inkább V széria. -
leslien
nagyúr
nem kell mert nem Exynos van benne....
milyen érdekes ,h ebbe mehet az SD global ....
-
jUUh
addikt
Ez már szebben néz ki, de ennyiért ez se kéne.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem szandekosan volt gyengebb ettol, hanem ahogy a tobbi hasonlo telefon is, egy koncepcio volt. Azota rengeteg visszajelzest kaptak, elojottek a javitando hibak, meg ok is updateltek rajta dolgokat.
A Surface Duo kapcsan is elmondtak iden, hogy a funkcionalitasra, a koncepciora fokuszaltak, nem arra hogy egy minden szempontbol csucs telefont dobjanak a piacra. Majd a eladasokbol es a rengeteg visszajelzesbol leszurik, hogy zsakutca az egesz, vagy epp sikeres maga a koncepcio es jovore az is tullep ezen a betas, tech demo allapoton, ahogy a fold is.
Az eladasi statisztikakra kivancsi lennek a tavalyi hajtogatos palettat tekintve.
-
Gubu0101
veterán
AKG (dísz) fülest inkább kidobnák és lenne helyette 40W-os töltés min-max,de amúgy is ebbe az árba már beleférhetne
Tetszetős lesz, szivesen megvenném,de ez már az a kategória (ár) amit már nem engedek meg magamnak,max 3 év múlva,mikor már vissza esik jelentősen -
mazsi70
senior tag
-
törölt tag
Szerintem nem ez fejlődött, inkább az első fold volt szándékosan bugyuta. Samsungtól nem áll messze ez a hozzáállás.
Ez így már tetszik, de nem tudnám kihasználni.
-
akooos
veterán
Volt a Note 20 bemutatón a Thom Browne csomagos Fold.. Azt nagyon elfogadnám
Tetszik ez a telefon és örülni is lehet neki, hogy ez csak Snapis mindenhol. -
novinyul
veterán
Sokat fejlődött
De még pár év mire az ára mérséklődik ezeknek a telefonoknak. De tetszik az irány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged