- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
Hát ba..ki, ez k..rva jó, akkor tisztázzuk már
Én csak poénból felvetettem (Gondolom valami aranyozott felület vagy drágakő berakás azért befigyel..) nem állítottam!
Azt a "fos képet" én is láttam, de annyira "fos" minőség, hogy meg sem fordult a fejemben, hogy igazából arról van szó a cikkben, mivel ugye a felette lévő képen is csak a "sima" Z Flip van, azt hittem ez is csak egy illusztráció.
A hsz-edből meg az jött le, (..és nem write only lennél..) mintha nem néznék utána a linknek ahol bizony ott van a "cigánydizájn".Ezekszerint elbeszéltünk egymás mellett....így sorry.
De mondjuk neked se kellet volna így reagálnod -
francz'70
senior tag
Mondjuk ha előbb megnéznéd, hogy miről van szó és nem write only lennél
Bocsánatot kérek, minden jelenlévő fórumozótól, hogy idő hiányában csak Schuler888 kolléga linkjére kattintottam (ott meg ugye nincs kép a szóban forgó termékről) és így reagáltam, ahelyett, hogy utána néztem volna
....ígérem a jövőben nem fordul elő
-
dz1989
senior tag
Nem a tár hely miatt hanem ha gáz van kiveszem a memória kártyát és nem kell gondolni hogy megmaradnak-e az adatok(nyilván van memória meghibásodás is de akkor ezzel az erővel ne használjunk okostelefont). Meg aláírom a biztonsági mentést is de benne az is hogy pont egy biztonsági mentés előtt történik meg a baj(mert eddigi nem volt rá idő) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- Le Mans Ultimate
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest