- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Én nem örülnék a csak internet alapú kommunikációnak. Jó és hasznos az, de sokkal jobb, ha van egy dedikáltan hangkommunikációra szolgáló eszköz is a kezedben, amit leterhelni sem tudsz igazából (hacsak nem fejlesztik a szolgáltatást..) és aminek már 99,9%-os a lefedettsége, szemben a szélessáv ~70%-ához képest, ami esetében tény, hogy a közeljövőben nem fognak javítani. Tehát megoldható lenne, de legjobb esetben is 10-20 év között (még a mai jónak mondható lefedettséggel is sok másodperces késések vannak esetenként VoIP esetében mobilneten, de ha leterhelt a hálózat, ez csak romlik), de akkor is szükség lesz a GSM-re, ha másképp nem, legalább fallback módban, hogy akkor se maradj telefon nélkül, ha a közeledben az emberek felének telefonálhatni támad kedve.
Az ilyen megoldásokból meg hiányolnám a kézbesítési jelzést, de nagyon. Én szeretem tudni, hogy megérkezett az SMS-em a másik félhez, adatkommunikáció esetében ezt gondolom nem kapod meg, esetleg ha létezik is ilyen funkció, letiltható.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest