Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Én nem örülnék a csak internet alapú kommunikációnak. Jó és hasznos az, de sokkal jobb, ha van egy dedikáltan hangkommunikációra szolgáló eszköz is a kezedben, amit leterhelni sem tudsz igazából (hacsak nem fejlesztik a szolgáltatást..) és aminek már 99,9%-os a lefedettsége, szemben a szélessáv ~70%-ához képest, ami esetében tény, hogy a közeljövőben nem fognak javítani. Tehát megoldható lenne, de legjobb esetben is 10-20 év között (még a mai jónak mondható lefedettséggel is sok másodperces késések vannak esetenként VoIP esetében mobilneten, de ha leterhelt a hálózat, ez csak romlik), de akkor is szükség lesz a GSM-re, ha másképp nem, legalább fallback módban, hogy akkor se maradj telefon nélkül, ha a közeledben az emberek felének telefonálhatni támad kedve.
Az ilyen megoldásokból meg hiányolnám a kézbesítési jelzést, de nagyon. Én szeretem tudni, hogy megérkezett az SMS-em a másik félhez, adatkommunikáció esetében ezt gondolom nem kapod meg, esetleg ha létezik is ilyen funkció, letiltható.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest