- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jobbak ezek a képek, mint vártam, viszont ha azt nézzük, hogy 20k sincs a Q7 és a G6 között, szerintem tényleg csak az vesz Q7-et, aki szigorúan X keretből gazdálkodik, és LG-t akar.
Vízbe vitted már? Kíváncsi lennék rá, mennyire bírja, a G6 ilyen szempontból az egyik legjobb mobil lett!
-
Szerintem Te vagy az első fecske itt a topikban!
Kinézetre nekem is nagyon bejön a Q7, mérete is fantasztikus a mai tepsikhez képest, viszont a SoC nagyon gyengus lett, legalább a SD450-es változatot hozták volna hozzánk, de nem!
Papíron a kijelzője is gyenge lett, de amilyen videókat eddig láttam róla, nem tűnt vállalhatatlannak. A3 (2017)-ről mondjuk nem lenne értelme erre váltani, pedig úgy egyébként tetszik. A több RAM mondjuk számítana talán valamennyit , de nagyjából elvagyok. Csak vágyok valami újra.
A3 (2017) vs Q7 SD450-es változata:
Nagyon picit lenne csak gyorsabb, ha pedig a nálunk kaphatóra cserélnék, lassabbra váltanék.
Viszont írhatnál a telóról, mindentől függetlenül kíváncsi vagyok rá, Neked pedig legyen vele sok örömöd, és szolgáljon mindig hibátlanul! Néhány vele készített képet is tölthetnél fel valahová, ide meg a linkjét!
-
Valaki már tesztelte. Akku hozza az átlagot, vagyis minden este mehet töltőre a készülék, és kéne egy erősebb proci! Az LG megint okos volt, és a minimumot pakolta be nekünk.
MediaTek MT6750S vs Exynos 7870 Octa:
Geekbench:
LG Q7 - 630/2322
Samsung A3 (2017) - 719/3670Antutu:
Q7 - 52k
A3 - 62k -
Kár érte! A Q6 után valami méltóbb folytatást vártam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest