Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fred23
nagyúr
Jobbak ezek a képek, mint vártam, viszont ha azt nézzük, hogy 20k sincs a Q7 és a G6 között, szerintem tényleg csak az vesz Q7-et, aki szigorúan X keretből gazdálkodik, és LG-t akar.
Vízbe vitted már? Kíváncsi lennék rá, mennyire bírja, a G6 ilyen szempontból az egyik legjobb mobil lett!
-
kiskakas
senior tag
Akkor 2 hét után a tapasztalatok. Xiaomi Redmi 4x-ről váltottam, azt már a legelején le kell szögezni,hogy tényleg lassúcska a Q7 a Mediatek chippel, talán minimálisan gyorsabb a Redminél.
Vodás a készülék, kicsit bíztam abban,h mégis az erősebb cpu-s példány jön,de sajna nem. Ill dualsimest szerettem volna,de ez 1 simes lett. (céges flottás)
Méretre épp még 1 kézben fogható, kezelhető,egy vékony szilikon tok és egy üvegfólia van rajta. Tudni kell,h itthon kb még semmi nem kapható hozzá, ha webshopok listázzák is,raktáron nem sok minden van. Tokot a Pólusban kaptam végül, üvegfóliát pedig ebayról rendeltem,egy osztrák cégtől.
A kijelző szép, bár egy full HD is elég lenne bele sztem. Érdekes módon pl Facebook, Instagram videókat érdekesen, picit csíkozódva játszik le, de VLC-vel pl hibátlan minden.
Az akku 3000mA és érzésre gyorsan merül. Volt,h délután kettőre 20%-ra merült, pedig csak csak kb 50 képet fotóztam és zenét játszottam le róla..
Wifi, bluetooth rendben, érzékenyek,jól működnek. Ujjlenyomat olvasó teljesen jól működik,ha száraz
A vízállóságot még nem mertem kipróbálni, a jack dugós résznél picit bizonytalan vagyok.
USB type C-s csatis, gyorsan tölthető, ill használható powerbanknak is, bár a kis akku kapacitás miatt ez halott ötlet..
Ami zavaró:
- Ébresztőnek külön hangereje van,ami az Óra appban állítható, párszor már megszívatott.
Ill zavaró,h csak analóg óra képében lehet állítani az ébresztést, elég macerás a mutatókat tekergetni újjal.
- Fényképező hangja exponálásnál nem kikapcsolható, zavaró
- Nincs némítás gomb a hangerő szabályzónál,ami minden hangerőt nullára venne.
- Hangerő gombok baloldalt, bekapcsoló jobboldalt,én nem ezt szoktam meg.
- Jack aljaz alul, ez fura,de megszokható
- NFC jól működik,Simple appal már fizettem vele
- Videó módban nem tud lassított felvételt, bár ezzel a cpu-val nem is csodálomPár kép, így hirtelen. Szépek, élesek,bár nekem a Redmi4x HDR képeihez képest sehol sincsenek.
Igen,itt is van HDR, de közel sem ugyanaz.
https://imgur.com/a/oa5NlI6Ha van kérdés, írjatok
-
Fred23
nagyúr
Szerintem Te vagy az első fecske itt a topikban!
Kinézetre nekem is nagyon bejön a Q7, mérete is fantasztikus a mai tepsikhez képest, viszont a SoC nagyon gyengus lett, legalább a SD450-es változatot hozták volna hozzánk, de nem!
Papíron a kijelzője is gyenge lett, de amilyen videókat eddig láttam róla, nem tűnt vállalhatatlannak. A3 (2017)-ről mondjuk nem lenne értelme erre váltani, pedig úgy egyébként tetszik. A több RAM mondjuk számítana talán valamennyit , de nagyjából elvagyok. Csak vágyok valami újra.
A3 (2017) vs Q7 SD450-es változata:
Nagyon picit lenne csak gyorsabb, ha pedig a nálunk kaphatóra cserélnék, lassabbra váltanék.
Viszont írhatnál a telóról, mindentől függetlenül kíváncsi vagyok rá, Neked pedig legyen vele sok örömöd, és szolgáljon mindig hibátlanul! Néhány vele készített képet is tölthetnél fel valahová, ide meg a linkjét!
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
Pár napja vagyok egy Q7 tulajdonosa, érdekelne kinek mik a tapasztalatai, véleménye.
-
Fred23
nagyúr
Valaki már tesztelte. Akku hozza az átlagot, vagyis minden este mehet töltőre a készülék, és kéne egy erősebb proci! Az LG megint okos volt, és a minimumot pakolta be nekünk.
MediaTek MT6750S vs Exynos 7870 Octa:
Geekbench:
LG Q7 - 630/2322
Samsung A3 (2017) - 719/3670Antutu:
Q7 - 52k
A3 - 62k -
RoSSo3
senior tag
Heló! Találtatok arra vonatkozóan infót, hogy a Q7 megkapta-e már az értesítő LED-et?
-
Fred23
nagyúr
Bár a SoC gyengusz, legalább lett IP68 és MIL-STD810! A Q7+ szuper DAC-ot is kapott. Kíváncsi leszek az árakra!
-
Fred23
nagyúr
Kár érte! A Q6 után valami méltóbb folytatást vártam volna.
-
Szipó
tag
A multi-core legalább annyira nem szörnyű
-
törölt tag
P10...Hát ez durva, elsírom magam.
A LG nem találja a helyét...
-
Matada2.3
veterán
P10?? Gratulálok az LG-nek. 636? 450? Valami más esetleg nem fért volna a keretbe?
-
aelod
veterán
válasz
MikeWazowski #5 üzenetére
A felhasználói tapasztalat nem ezt mutatta
G2 valóban egy formabontó eszköz volt anno. Sokáig nyüstöltem én is, igaz én már jóval a megjelenés után vettem egy használt példányt, de 1,5 évig szolgált kifogástalanul.
Miért kell a MTK SoC-kat abból is a régieket belerakni ezekbe? LG a közép és alsó kategóriából teljesen eltűnt köszönhetően az ilyen és ehhez hasonló megoldásaikkal. Flagshipeknél is csúsznak a megjelenéssel stb. stb.
-
Benetnes
tag
válasz
Szerintem még most is megállná a helyét a középkategóriában, 40 alatt áfástul Kínából!
A kamerája köröket ver az összes mai nem flagship-re, de a bootloop sajnos benne van a pakliban!
Ezt a hulladékot meg kár kiadni, bár biztos lesz olyan veréb aki ilyenért pénzt is ad P10 tiszta 2015...... -
MikeWazowski
veterán
válasz
forgonati #11 üzenetére
Értem. Ez esetben jogos a hiszti részedről. Másrészt a fórumozók nagyobb részénél gond nélkül ment a javítás, gyorsan és nagy megelégedéssel, ahogy a világ többi részében is. A szervizre egy rossz szót nem lehet mondani. G4 fórumba agyon lettek dicsérve.
"...a szervíz által cserélt alaplap is bootloopos lett 3 hónap után, holott abba már a javított panel került" - hát, ezt nem nagyon hiszem el, de ha igaz, akkor nagy a balszerencse faktorod
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Soulfly842 #2 üzenetére
Azért a G3 több szempontból is jobb volt, mint a G2, ezért is vettem 3at 2 helyett. G4ről nem is beszélve.
Ez a P10 meg no comment. Hogy jutott az eszükbe? Vicc! Nagyon nem találják a helyes utat... -
RRamstein
tag
válasz
MikeWazowski #9 üzenetére
nálam a második körös verzió volt 805el de ott is néha be be köhögött a rendszer, de igen én is szerettem ettől függetlenül
az más kérdés hogy 9 hónap után az aksi olyan szinten fel puffadt hogy a kijelzőt annyira meg nyomta hogy láttam a sim tálcát
-
forgonati
őstag
válasz
MikeWazowski #9 üzenetére
Nem kell forrás, mindenki tudja mekkora százalékban hullottak. Amúgy a "fele" az költői túlzás volt, ha nem esett volna le. A lényeg hogy romlottak bőven, és személyes tapasztalatom volt, hogy a szervíz által cserélt alaplap is bootloopos lett 3 hónap után, holott abba már a javított panel került, elvileg.
-
forgonati
őstag
válasz
Aha, csak a G4-ek fele megdöglött alaplaphibával. Nagyon jól sikerültek...
-
RRamstein
tag
válasz
G3 a gyengus s801el mondjuk eléggé lukrafutás volt amellett a felbontás mellett szvsz
-
atike
nagyúr
válasz
...és a V10 is...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Soulfly842 #2 üzenetére
Szerintem a G3 és a G4 még bőven jól sikerült. Pláne az utóbbi. Az a kamera... akkor...
-
atike
nagyúr
Visszafogott...
Finoman szólva.
-
doooo
veterán
Úristen... csesszék már ki a francba azokat a nyamvadt P10-eket... P60 is van már, ha erővel P kell.
-
novinyul
veterán
Remek
! Hogy a jó istenbe jutott eszükbe a P10, így 2018 nyarán. Akad sokkal jobb ajánlat a középkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Vagyis jó eséllyel a Q7-ről van szó, ami a tavaly nyáron bemutatott Q6 közvetlen utódja lehet.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Milyen videókártyát?
- Oakley topic
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest