Új hozzászólás Aktív témák
-
besk23
tag
Ez az egész per tavaly áprilisban kezdődött nem karácsonykor. De azért jól hangzott, hogy az emberektől megvonják karácsonykor a tabletet.
Ha egy gyártó úgy érzi, hogy megsértették a szellemi termékét, akkor miért ne vihetné bíróságra a dolgot? Ha nem jogos, akkor nem hagyják jóvá, ha jogos akkor meg jár a betiltás. Szerintem, ha nem másolta az Apple-t akkor nincs mitől félnie. Ha meg az Apple-nek ad igazat, akkor módosítanak rajta és kész, mint jelen esetben.
Így működik egy jogrendszer.
Valahogy mindig ignorálás a vége mikor elfogynak az érvek.
Hasonlítok llaszlora, mert ugye minden "epölös" (ahogy ti mondjátok) egy kutya. Ulkeshre nem hasonlítok?
Én is befjeztem ezt a topikot. Mint mondtam kár belé a szó.
-
besk23
tag
Most jól kicsesztél az Apple-el.
Végül is itt se a Microsoft akarta kitiltatni a Motorola termékeit.
"A többi rendesen beperli a másikat" ez már szánalmas...
"Amennyiben az ITC igazoltnak látja a Microsoft vádjait, akár meg is tilthatja az ázsiai országokban gyártott Motorola okostelefonok importját az Egyesült Államokba."
"Én pont hogy magammal nem csesztem ki. A rendszer 3 éve atomstabilan működik."
És? Az én Mac-em meg Win7-em meg 2 éve megy stabilan. Hogy jön ez ide?
-
besk23
tag
Mert más nem perel csak az Apple az egész világot. Nőljünk már fel. Mindenki pereskedik. Ilyenek a cégek, a saját javukat nézik. Semmi értelme minden cikkhez odajönnie egy rakat embernek és siránkozni, hogy köcsög Apple.
De erre meg úgyis az a válasz, hogy: "de az Apple a fekete négszöget védette el, akkor az autógyártók is pereljék egymást bla, bla, bla..." ugyanaz a nóta megy mióta az első per kipattant, sőt továbbmegyek, mikor az első iPhone megjelent azóta megy ez a MA-n. Nincs olyan cikk, ahol értelmes kommentek születnének és Apple van a címben.
Rohadt unalmas, mint ezek a perek.
-
besk23
tag
Más tableteket meg tudok különböztetni messziről is. Olyat kell gyártani, ami tényleg egyedi. Látszódjon rajta, hogy időt ölt bele a gyártója. Én sem hiszem, hogy azért vett volna valaki, viszont engem is idegesítene, ha látnám, hogy az én termékemhez hasonlót gyártanak. Elvből.
Mondtam, hogy NEM az érdekel, hogy ugyanúgy néz ki a csati, hanem az idegel föl mikor kettős mércét használnak (mint te is) az emberek. A lehúzható menu bar-t az Apple copyzta és rohadt mocskok, de ha a Samsung másol csatit vagy csomagolást azt ovis dolog felhozni... Ha egyik cégben valamit kifogásolunk, akkor a másikban miért nem? Ja, mert hogy S2-k van. Nekem meg iPhone. Mégsem mondom, hogy az antennája nem szar, mert az. A menu bart másolták droidtól, így van. Minden olyan dolgot aminek van alapja elismerek, de ugyanakkor a másik oldal szarságait is látom.
-
besk23
tag
-
besk23
tag
válasz
Tikakukac #50 üzenetére
Mert másik cég nem szokott ferdíteni egy kicsit? Abból élnek, hogy eladják a termékeiket. Nyilván azt mondják, hogy övék a legjobb termék. Ez így van rendjén.
Az nem zavart mikor a Samsung úgy állította be a Note-hoz a stylust, mintha valami új dolog lenne?
Szép is lenne, ha minden gyártó csak kiállna és elsorolná a specifikációkat. A Galaxy Nexus-ban is úgy mutatták be az arceflismerést mintha olyan hihetetlen volna. A Nokia meg úgy adja elő, hogy ingyenes navija van mintha pl. Google-nek nem lenne. Minek tünteti fel, ha már létezik ilyen?
Szóval szerinted így kéne viselkedniük a cégekenek? Vagy csak az Apple-nek?
-
besk23
tag
Egy hasonló konnektort 9 évvel az iPod után mutattak (PDMI) be gondolom a sok kütyü megjelenése miatt, ami mit ad isten szintén 30 pines. A Samsung végül is csak ezt használta fel, de nem ugyanazt.
Régen még ő is csinált 24 meg 18 pines csatit is, ami közel sem hasonlított az iPod connector-hoz. Érdekes.
Amúgy félreértés ne essék, nem érdekelnek ennyire a csatik, meg azt sem, hogy melyik cég milyet használ, max mosolygok rajta, ha meglátom a Tab-on, viszont azt ki nem állhatom mikor hülyének nézek azért, mert azt mondom, hogy furcsa, hogy hasonlít rá, közben meg egyértelmű, hogy 1000 másféle képpen nézhetett volna ki, mint pl. amilyet régen használtak.
A megoldás arra, hogy miért nem terveztek újat, a lustaság vagy így olcsóbb legyártatni.
-
besk23
tag
Csak érdekesnek tartom azt, hogy ha már kitalál egy új csatit, akkor viheteni bele valami egyedibb dolgot is.
Az energiaellátás meg nem csatifüggő, hanem érvastagság függő, ami nem változott. Az új 30 pines connector-t szerinrem azért vezették, be mert elég sok mindent ki lehet belőle hozni így (távirányítás, hang, video stb.), plusz ha dokkolóban van, akkor stabilabb, pl. a HTCm mindig kifordult a dokkból mert ott USB volt és beletalálni is nehezebb.
Én üdvözlöm az új csatit a Samukon szerintem jó lépés az USB helyett.
Nem kell olyanokat írni amiket nem mondott senki: "De nyilván a samu csak köcsög és hogy még több pénzt tegyen a koreaiak zsebébe jól lelopja a csatlakozó formáját, hogy ezzel csábítsa a vevőket! /facepalm"
Lehet értelmes ember módjára is vitázni.
A TV-kre meg annyit, hogy én látok más különbséget is, de elfogadom, hogy valaki meg nem. Lehet azért mert dolgoztam TV gyárban (Samsung).
-
besk23
tag
válasz
Pistakiss #38 üzenetére
"Megrágott alma formájú kivágáson keresztűl nézel"
Ez vicces. Szimplán csak bementem már párszor mondjuk a MediaMarkt-ba ahol azt láttam, hogy az összes tablet eltér valamiben. Valószínű, hogy a Samsung azért hasonlít rá, mert ugyanúgy öleli körbe az üveget a hátlap és ugyanolyan színű. Ezért szemből teljesen ugyanúgy hat.
Aki egyformának látja a kettőt, az almaformán át nézi a világot? Te meg akkor a szememben Samsung formán át kéne, hogy nézzél? Ne röhögtess, visszamegyünk ovodába?
Azt, hogy millióan megállapították nem hiszem el mert, erről nem látok adatokat. Én csak azt látom, hogy jó pár ember mondta már nekem mikor nézegettük a tableteket, hogy tényleg kiköpött olyan. Most komolyan mondjam az ellenkezőjét mikor én így látom?
Be kell sétálni a boltba és egymás mellé tenni 5 tabletet és akkor meglátja mindenki, hogy elég nagy a hasonlóság. Ennyi.
zooole: Nem csak egy képernyő az egész, van eltérés bőven a tabletek között. Ugyanúgy a TV-k között is van eltérés pl. minden márkának van egy bizonyos ismertetőjele. Aki minden TV-t ugyanolyannak lát ott baj van.
És, hogy ON is legyek: Az új Tab már tényelg különbözik az iPad-től.
Csatira meg szintem minden gyártó USB-t használ, nem kell ennyire meglepődni. Mintha a világ legterermészetesebb dolga lenne, hogy a Samu is ugyanolyan 30 pines csatit használ mint az Apple.
Xoom: USB
TouchPad: USB
PlayBook: USB
Iconia Tab A500: USB
WayteQ xTAB-100: USBDe tényleg nem értem, hogy vajon mi mást használhatna a Samsung, ment egy 30 pines csatit. Vajon mi mást? Semmi nem jut eszembe...
Összesítem: Jó pár ember azért nem látja a hasonlóságot, mert életében nem látott tableteket egymás mellett vagy nem akar tudomást venni róla, mert pl. Samsung-user (ilyet is ismerek) vagy tényleg nem látja a hasonlóságot. Nem hiszem, hogy poénból kering annyi kép a neten, ami egymás mellé teszi a két tabletet.
Nem akarom senkivel elhitetni, hogy hasonló a 2 tablet, mert nem kenyerem. Jó pár hónapja mosolyogva olvasom a kommenteket, de mostanában, hogy egyre többet tévesztettem össze a kettőt elkezdett zavarni, hogy egy pár kommentelő konkrétan hülyének nézi azt aki látja a hasonlóságot (pl. ahogy a kolléga értetlenkedett, hogy ő nem érti, hogy milyen más csatit tehetett volna rá a Samsung).
Nem érdekel, hogy hogy megy a Samsungnak vagy az Applenek. Nem érdekel, hogy más tablet hasonlít-e az iPad-re. Nem érdekel, hogy ki mikor perelt és kit. Pusztán az zavar, hogy az emberek tényleg nem látják ami előttük van.
-
besk23
tag
válasz
#19158016 #31 üzenetére
A gerincetelnség ott kezdődött, hogy a Samsung elkezdett keményen kopizni. Mindig mikor bemegyek egy boltba meglátom, hogy jé itt árulnak iPad-et, közelebb megyek erre Samsung
Olyankor nem értem, hogy az emberek egyszerűen vakok? Akik a fórumokon tépik a szájukat, hogy nem is copy, azoknak tuti, hogy rossz a szemük.
MediaMarkt-ban mikor végignézem a tableteket, szinte mindegyik valamiben eltér a másiktól, de a Tab meg az iPad az tök egyforma szemből. Egyszerűen az összhatás ugyanaz.
És ha valaki azt állítja, hogy minden tablet ugyanúgy néz ki szemből (fekete téglalap) annak a szeme egyszerűen rossz.
Ja és pl. a Samsung új csatiját ne is említsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest