- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
Szerintem is kár! Olvass vissza a topika és látni fogod, hogy egyedül vagy itt az érveiddel
Nem beszélve arról, hogy kulcskérdésekre megint nincs válasz
- miért nem perelnek mást (a samsung a fő rivális)
- miért vártak 1 évet (mert akkortájt vette át a vezetést a a samsung az okostelefonok piacán)
- miért akarnak egész termékcsaládot kitiltani (hogy minél jobban keresztbe tegyenek)
- miért perelik a módosított tabletet is, ami mát a Te leírásodnak megfelelően is eléggé küllönbözik (mert a cél az legnagyobb rivális gyengítése)
...
És ezzel van a fő probléma!!! -
NGA
addikt
Én pont hogy magammal nem csesztem ki. A rendszer 3 éve atomstabilan működik.
Motorola témára: Azért más az amikor valaki nem akar szabadalmi dijat fizetni a felhasznált technológiáért, mint az, hogy karácsony elött betiltatjuk a másik cuccát, mert hasonlit a miénkre. Nem érzed a különbséget?
"És? Az én Mac-em meg Win7-em meg 2 éve megy stabilan. Hogy jön ez ide?"
Nálunk nem egy gép megy. Komplett rendszer.
-
-
NGA
addikt
Navigáció témához:
- mapdroyd nem navigáció, csak egy offline térkép:
"Csak a főbb utak szerepelnek benne. Utcaszintű térképet csak a nagyobb városoknál találunk. Hogy mi alapján kerültek be ezek a városok nem tudom, hiszen néhány megyeszékhelyen is (Szolnok, Békéscsaba) csak a fő utakat jelöli. így komoly navigációra nem alkalmas, igaz ilyen funkciót nem is találunk benne."Elég messze van a Nokia Drive-tól. Én használom a Nokia Drive-ot, és igen pontos, jó navigáció. Nagyon sok esetben a google maps-nál pontosabb, és frissebb.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Mindegyiket néztem, sőt van a családban ZTE is és ha úgy akarom, akkor pont annyira téveszthető össze, mint az Aple és a Samsung. Mindegyiknek, kb ugyanolyan ívben van lekerekítve a sarka, ugyanolyan széles a keret a képernyő körül. Csak a feliratok alapján lehet tudni, melyik-melyik.
Az aple pont azért perelte be a Samsungot, mert levédette amerikában a "téglalap-lekerekített sarkokkal" formatervet, ebbe beleférnek az általam említett tabok, tehát kiterjeszthetné rájuk is a szabadalomlopási perét, ha rájuk nem, akkor a Samsungra miért?! -
Pistakiss
őstag
Háát!
Igazad van, tényleg milyen mocsok a Samsung, ellopta az Aple tabletjének az öntőformját is, hogy még abba se kelljen mérnöki energiát beleölnie, csak egy kicsit összenyomták, hogy kijöjjön a Samsung oldalaránya, a 4/3 helyett a16/10.
Az Aple "szabadalmat" nem csak a Samsung lopta el, ha a formavilágot nézzük, hanem még a Motorola, a Medion, a Waytech és a ZTE is hogy hamarjában felsoroljak párat azok közül, amelyikek szemből teljesen olyanok, mint az Aple üdvöskéje Őket miért nem perelte be? -
punky10
addikt
És szerinted a Mapdroyd hamarabb volt,mint a NokiaMaps?
Ezeken lehetne vitázni,de a lényegen nem változtat:az emberek többségét már zavarják ezek az átlátszo tyuk-,illetve alma-perek...
De mi vagyunk a rosszak:nem értjük meg,hogy ha az Apple vesz át egy jo dolgot más gyártotol vagy rendszertöl,akkor az fejlödés.Ha ugyanez forditva történik:lopás.Magyarul:ami a tied,az az enyém is.Ami az enyém,ahhoz semmi közöd! -
Tikakukac
titán
Belinkeltél egy béta app-ot, amit utólag kell felrakni és jobb esetben megy egy pár telón, meg ugyebár S3 enyhén halott platform. Plusz senki sem garantálja, hogy ha úgy marad a teló akkor ki fogja restore-olni a dolgot. Ez remek, de tényleg. De én egy telefont kértem, natív támogatással.
Android nem rég óta tud csak offline navit adni. És nem third party programról volt szó, hanem telefonból kidobozolva, azonnal használhatóra. Igo volt már Omnia alatt is, csillió éve. De egy telefonhoz adták, és külső karin. A többi teló meg le volt kaksizva.
Tehát 2-ből 0. Nem tudom mit akarsz bizonyítani. Az Apple termékekkel semmi bajom, kicsit túlárazottak, de van bennük minőség. Az üzletpolitikájuk viszont egy irgalmatlan ellenszenves, bűzölgő mocsár. Minden cég túloz és minden cég ferdít. Csak ez náluk olyan epikus magasságokban van, hogy az hihetetlen. A legutóbbi "hogyan fogjuk a telefont, hogy ne menjen el a térerő" dolog körüli gusztustalanságra már ki sem térek, ha nem baj.
-
Robertoq
őstag
Itt nem csak arról van szó, hogy hasonlít-e, igen hasonlítanak egymásra kész, pont, de :
1: Te magad írtad, hogy "közelebb megyek erre Samsung", azaz képes voltál megkülönböztetni! Vagyis a probléma az, hogy olyan tableteknek kellene lenni ami x méterről is megkülönbözető?
2. Én még soha nem olvastam olyat beszéltem volna olyannal aki azért vett pl tabot, mert hasonlóság van. Valaki igen?A problémám azzal van, hogy az Apple akár az egész Galaxy családot perli, miközben pl a SGSII köszönő viszonyban sincs a iEszközökhöz
Az meg hogy lesüllyedünk olyan szintre, hogy hú de a csati is meg a csomagolás is stb az meg lolÉs ez az ovi szint...
-
Tikakukac
titán
Van olyan telefon a történelemben amit tudsz oldani arcfelismeréssel?! Nem, nincs.
Adtak ki tízezrével telefont beépített navigációval ami igyenenes is? Nem.
Volt copy-paste, lehúzható állapotsáv, szigetes billentyűzet meg miegymás ezelőtt is? Igen.
Nagyon nehéz felfogni a különbséget? -
Tikakukac
titán
Kicsit ferdíteni ér. Kijelenteni, hogy márpedig ez itt egy világrengető enzo szaggató megváltó funkció, mikor mér rég alap dolog- na az hülyeség.
A Galaxy Note, mint a nevében is benne van, egy notesz ami stylus köré épült. Ezért lett ez a neve is. Még szép, hogy ezzel reklámozzák. De sehol sem állították azt, hogy ők találták fel a stylust.
Arcfelismerésre oldódó képernyőzár? Igen, ez egyedi és újdonság és igen megtehetik. Volt már régebben? Nem. Tehát új? Igen. Ezzel nincs gond.
Nokia ingyenes navi? Kezdheted sorolni, hány gyártó hány telójára adta az ingyenes navigációt. Nem third party navikat utólag, meg ajándék IGO 2 hónapig, hanem gyárilag bedobozolva, készen.
Igen szerintem így kéne viselkedniük. Ezekkel nincs gond.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Nekimegyek 4 márka 4 monitorának colostokkal. Centi pontosan tudok egyformát találni. Burkolat alá meg nem fog nézni a (l)user, de még mögé sem.
Az Apple most kokszosra fog perelni mindent ami él és mozog. Pláne ha mondjuk mer laptopot és telefont gyártani. Mondjuk nehogy esetleg fordítva süljön el a puska, A Nokia meg őket perelte be és nyert, én azért meggondolnám, hogy kikezdjek az összes gyártóval, mert könnyen felkophat az állkapocs ha trendiből mondjuk nekiáll 20 gyár egyenként alkatrész-szabadalmak miatt bíróságra menni.
Van az a lopás, amit megbocsátunk, jót lopni bocsánatos bűn. És van a bunkó, amikor úgy adjuk el, mintha ő találta volna fel. Engem ez utóbbi bír mocskosul zavarni. Felőlem gyárthatnak kopikat, amíg nem állítják, hogy ők sz@rták a spanyol viaszt. -
zooole
senior tag
Valami megkülönbözteti a TV-ket is, ja, a gyártó logója.
Mellesleg a csatlakozó leváltása muszáj volt, hisze az USB már nem tudta fedezni azt az energiafelvételt. Nem csak a samunál volt ilyen váltás. az, hogy ezután milyen a csati, engem nem lep meg, mint mondtam, szinte mindenki aki vált, ilyen hosszúkás alakút használ. De nyilván a samu csak köcsög és hogy még több pénzt tegyen a koreaiak zsebébe jól lelopja a csatlakozó formáját, hogy ezzel csábítsa a vevőket! /facepalm
-
Pistakiss
őstag
Lejárt a szerkesztési idő, ezért írok új hozzászólást
Ilyen alapon a Motorolát is be lehetne perelni, mert amikor megvettem a Defy-mat, hetekig mindenki azt mondta, milyen burzsuj vagyok, mert iPhon-om van, alig tudtam egyeseket meggyőzni, hogy ez nem az, hanem Motorola
Egyébként a bútorgyárak is perelhetnék egymást, mert általában mindegyik egyforma szekrénysort gyárt, esetleg színben térnek el egymástól -
Pistakiss
őstag
Háát!
Szerintem meg te csináltass magadnak olyan szemüveget, aminek erősebb a lencséje. Azt látom, hogy mindent egy megrágott alma formájú kivágáson keresztűl nézel. Már millióan és millió helyen megállapították, hogy ez a formai hasonlóságra utalás fals, nagyon vaknak és szűk látókörűnek kell lennie annak, aki a két készüléket összetéveszti, vagy csak azért hangoztatja ezt, mert eleve másokkal is ezt akarja elhitetni.
Az a német bíróság is nagy nyomásnak lehetett kitéve, hogy olyan határozatot hozott, vagy egy rövidlátó, technikai analfabéta lehetett a bíró! -
zooole
senior tag
Herpderp mindkettő fekete és egy nagy képernyő. Komolyan, akkor a TV-k is mind copyk?
Mit csináljanak? Rakják tele sok szirszarral a képernyőt? Mert tudod ezek attól táblagépek, hogy egy képernyő az egész.
Abban pedig nem értek egyet, hogy csak a samu táblája hasonlít az iPad-hez.
Az új csatija meg megint mitől.
Besírok komolyan. Milyen legyen a csati egy táblagépen? Mondj akkor ötleteket! Kérlek! Nem hiszem, hogy sok választási lehetőség volt egy pár milliméter vékony gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PR-Telecom
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest