- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Asszem' mostantól az ultrabookok gyártói is nagy szarban vannak...
Ultrabooks beware: Apple receives broad patent on MacBook Air wedge design[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Ez szerintem erősen arra akart utalni:
"Azt azért szerintem nem kéne elfelejteni,hogy ha nem lenne az Apple és nem dobták volna piacra az első generációs iPhoneokat, akkor lehet, hogy még mindig a Samsungod gombjaid nyomogatnád..."
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Drever
csendes tag
Csak nehogy úgy járjon az Apple a Samsunggal , mint a Microsoft a Motorolával
[ Szerkesztve ]
SE K300i>Alcatel OT-S853>SE V630i>Samsung SGH-I550>Nokia 5800 Navigation Edition>Samsung Wave2>Samsung Wave>Google Nexus S>Samsung Galaxy SII>LG PRADA 3.0>Samsung Galaxy S3 LTE>Galaxy S4>Sony Xperia Z Ultra
-
suckall88
tag
Történetesen egy nagy cég minőségbiztosítási osztályán dolgozom, nem telekomunikáció, más területen de séma ugyanaz...
Ha az Apple ki tudja vinni, márpedig kitudja a technológiáját, és a minőséhellenőrzési rendszerét, tökmind1 hol gyártják... Az északi sarkon is lehet gyártani, ha minden flottul megy.
Nem baj, hogy kínában rakják össze, tökéletes.
Példaképp mi Mo-on kevesebb hibaszázalékkal dolgozunk mint Németországban az anyacégnél. - 10 %-al csökkenti a vérnyomást!
-
h3lios
addikt
Nem akarok sem vészmadárkodni sem trollkodni, de ne felejtsük el, hogy az Apple arc a legjobb tervezőjük és zsenijük Jobs eltávozott az élők sorából (R.I.P.) ugyan jó előre volt sok terve amit még le tudnak gyártani és sikereket elérni velük. De neki köszönhették, hogy a cég a saját útját követte nem másolt. X év múlva nem lesznek ilyen zseniális ötletek Almáék háza táján akkor kénytelenek lesznek más megoldásokat használni amit esetleg másnál már jelen vannak. Nem tudják (egyelőre), hogy milyen valakit másolni, mert mindenki őket másolta. És ez lesz a nehéz megújulni, mert 1 sikertermék több generáción át való foltozgatása minimális változtatása egy idő után nem lesz elég.
B-tag: H3lios#2825
-
iBlast
aktív tag
-
bepe79
addikt
Én sem. Az iPhone elég messze áll az okostelefontól a zárt iOS-el.. Vicc az egész.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
batai15
félisten
Tudtommal apple-nek gyárt a samsung chipeket nem? maga alatt vágja a fát nem? majd a samsung legyárt egy csomó szopatós chippet cserébe.. xD
Nha nem védésből, de mér nem okos teló az iphone? Van letölthető alkalmazás boltja, amivel lehet bővíteni a tudását, fejlett multimédiás és kommunikációs képességekkel rendelkezik.Az az hogy zárt rendszer, az nem eggyenlő azzal hogy ne lehetne fejleszteni a tudását.
jó a bluetoth szívatás, és az itunes kötötsége engem is elriaszt.[ Szerkesztve ]
-
félisten
"és akkor most nem itt tartana kedves Alma, hogy az Android OS szinten lealázza, az SIII pedig hardveresen és újítások terén szintén."
Azért azt se felejtsük el, hogy a vásárlók 99%-a ezt jobban kedveli, mert egyszerű.
Nem véletlen, hogy az Apple eladásai messze jobbak, bármelyik mésik okostelefon gyártóénál.
Nekem sem tetszik az iOS, de azt el kell ismerni, hogy elég jól rá tudtak tapintani, hogy miből lehet sok pénzt virítani. És amíg náluk a pénz, addig hiába csinál bárki jobbat, akkor is elbukik. lásd: MeeGoo.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
petiwr
senior tag
Ez az örökös háború... :d de néha vannak vicces dolgok.
-
MCGaiwer
addikt
nem értem én ezeket, annyi pénzből amennyit erre a baromságra költenek 3x kinyirathatnák az egész vezérkart... aztán szórakozhat a maradék akivel akar.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Maxentius
addikt
A legszebb, hogy a legfrissebb indokok egyike a "universal search". WTF?! Egy bárki által alkalmazható keresőmotor berakása miatt perelne az alma? Ez már popcornt és kólát követel! (Sőt, mindenki ihat egy felest, amint jön egy ilyen hír ezentúl... )
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
assemble
addikt
Bohócok.
-
Lall
veterán
válasz Maxentius #116 üzenetére
"Sőt, mindenki ihat egy felest..."
Az ihat szót (iHat), ebben a formában nem írnám le ezen cikkhez, nehogy a MA egy perrel a nyakában kezdje a 2013-as évet, hogy titkos adatokat szivárogtat. Én úgy tudom az "én kalapom" szolgáltatást az apple már levédette. A hírek szerint szeptemberben jelentik be az új iPhone-n bejelentésével egyidőben. Az iHat szolgáltatás annyit csinál, hogy a telefon kameráját használva, ha másik telefont lát maga előtt megvizsgálja, hogy méretben, külalakban, szoftveresen hasonlít -e a mi telefonunkra (tehát nem appel majmolásból legyártott telefon). Ha nem, akkor megemeli a létező vagy nem létező kalapját. Érdekes még az is, hogy kínában már lencsevégre kapták az iPhone 5-höz legyártott kalapokat. Ez a termék, majd a bumpert váltja és természetesen a térerő növelése is szolgál majd. Ehhez a hírhez nem szorosan, de mégis kapcsolódó tudnivaló még, hogy az Apple új szlogenje szeptembertől "Csak egészség legyen meg térerő!" mondatra változik.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
HARDVERAPRÓD
Uncsi amit az apple művel...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Brutális eb
addikt
"Az Apple szerint a Galaxy S III a Galaxy Nexus közvetlen utódja"
Ez gazzeg ez.......
Félelmetes.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
SkyLine3000
addikt
Már olyan szinten szánalom, amit ezek művelnek, főleg az apple, h hányingert kapok tőle. Ezek ha tehetnék, levédetnék még a levegőt is és mindenkit beperelnének, aki belélegzi (és nem fizet érte)...
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Basszus ez a fejbeverős szmájli vagy ki minek hívja már népszerűbb egy ilyen fórumban mint a trollface xDD
Amugy nem akarok ismételni, mert elég sokan írták már, de tényleg kezd már fárasztónak hatni ez az egész hajcihő... Ha nekik ez megéri, akkor csinálják csak...
De azért a sör meg a popcorn bekészítve ^^,
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
mate0023
tag
Nem így értettem. PNA-k már jóval előtte voltak. És ki használta őket ? nagyjából a piac 0,1%-a.
Tabletek is voltak iPad előtt, mégse vett senki. Nem az Apple-t védem, de el kell ismerni, hogy ő nélküle egyik se lett volna, vagy csak jóval később.kaller1 - köszönöm, így gondoltam.
Azt meg nem is értem hogy meri valaki kijelenteni, hogy az iPhone nem egy okostelefon. Lehet utálni, de azért ismerjük már el, ha valaki csinál valamit. Nevetséges ez az elvakult gyűlölet egy TELEFONNAL szemben.
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
csak nekem tűnt fel, hogy nem rég volt hír, hány millióan rendelték ELŐ az SGS3-at? lehet ezen kicsit beparáztak az almánál, mert így akkor ősszel ki fogja venni az iphone 5-öt? minél előbb ki kellene adni az új iphone-t, hogy ne szippantsa be a potencionális vevőket az SGS3, ez az igazság.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Blyan
félisten
válasz daniel909 #129 üzenetére
Rengeteg i4 tulaj van (jó pár millió), akik nem váltottak i4S-re (és azok között is aki váltana ha úgy adódik), azok egyik potenciális vevőkör, plusz újak is jöhetnek (főleg ha változna a kijelzőméret).
Szóval nem nagyon kell leírni az eladásokat - szvsz.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
félisten
válasz mate0023 #128 üzenetére
Nem telefonnal szemben van gyűlölet, hanem egy filozófiával szemben, ami a technika-bubusok nagyrészének nem tetszik, és ezt a nemtetszést nagyítják fel az ovisok (születési dátumtól függetlenül) gyűlöletté.
Nekem sem tetszenek az alma termékei, sőt a MS termékei sem, de elismerem mindkettő létjogosultságát, és előnyeit, amellett, hogy számomra egyik sem megfelelő termék.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
daniel909
addikt
pedig nyitott vagyok mindenre, következő telóm iphone lesz csak egy elmélet volt, de persze az is lehet, hogy az egész egy ügyes reklám amit már fentebb leírtak...
tDr1v3r: viszont amíg nem csiszolták tökéletesre a kockafejű programozók az ikonokat, nem engedte ki a nagyvilágnak. maximalizmus. és pontosan ettől lett az Apple az, ami ma is. A programozóknak jók lennének az Android ikonok iOS alatt, mert végülis használható, szóval érted mire célzok...
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
tDr1v3r
veterán
"ne felejtsük el, hogy az Apple arc a legjobb tervezőjük és zsenijük Jobs eltávozott az élők sorából"
Te miről beszélsz? Jobs egy gramm kódot nem írt az Apple OS-jaiba, egy terméket se tervezett meg, etc... attól hogy pl. egy ikon formájába beleszólt, meg bement pár brainstormingra még nem lesz "legjobb tervező" meg "zseni". Az alkalmazottainak köszönhetünk mindent, nem a CEO-nak...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
mate0023
tag
Én azt látom,hogy mondjuk egy macbook-ot vagy egy iMac-et az emberek többsége elismer (sőt vágyik rá). Ebből arra következtetek, hogy valójában az iPhone-nal, iPad-al van baja néhányotoknak, nem magával a céggel.
Én értem, hogy mi a gond az Apple-vel, én is látom mit csinálnak. Örülök, hogy felhoztad példának a Microsoftot, mert akárhányszor a Windowsról hallani jönnek a "winfos"-osok, akik prédikálnak a maguk kis winfosáról. Ezt sem tudom megérteni... Ubuntus vagyok, de elismerem -bár nem szívesen- , hogy sok szempontból és egy nagy rétegnek sokkal jobb rendszer a egy Win7, mint egy ubi.Miért nem lehet tiszteletben tartani, hogy valaki nem arra vágyik egy telefontól, hogy szénné lehessen moddolni, hanem megelégszik egy minden igényt kielégítő zárt, stabil rendszerrel, amilyen az iOS, vagy akár az OSX is.
Látom az ismerőseim androidos telefonjait és a Defy + -ok, Galaxy S-ek olyan sebességgel működnek a sok sz*r droidos widgettől, mod-tól, mint annó az én Galaxy Spicám. Meglátják a marketben, hogy "Neon super battery widget" aztán már csurig is le a hatvanadik a telefonjára és csodálkozik,hogy lassú. Nem lenne jobb ezeknek egy iPhone ? lehet szidni az appstore-t, de nincs tele szeméttel, mint a Play... -
Pete55555
addikt
Na, eddig még talán volt is amibe belekötnek. De mostmár ELMEHETNEK A F***-ba! Szerintem.
...Szeretem leracsniztatni...
-
petiwr
senior tag
Minden kis SZ**ba belekötnek.
-
bepe79
addikt
válasz mate0023 #128 üzenetére
Én pont nem vagyok az, aki kipróbálás nélkül csak úgy "gyűlöl" valamit. Ha benézel az iPhone topikba, láthatod, hogy hosszú hónapokon keresztül használtam i4-et, és próbáltam megbarátkozni az iTunes-al és az iOS-el, nem sikerült. Agyonkorlátozott, megbénít, a szádba rágja, hogy mit, és hogyan csinálhatsz, és milyen határokig, köszönöm, én ebből nem kérek. Sírva menekültem vissza az Android platformra.
-
mate0023
tag
Ezt mondom. Ez is egy nézőpont, van akinek a testreszabbhatóságra van igénye, van akinek a stabilitásra. Mert valljuk be, ha egy hozzá nem értő ember próbálja a droidját csicsásítani, annak 90%-ban förtelmes lassulás, instabilitás lesz csak a vége.
De ettől még nem lesz szar az iPhone.szerk: mielőtt jönnétek, hogy de a droid sokkal stabilabb, stb. Stabil, de csak jó kezekben, pont a szabadsága miatt. Ahogy PC-ken a linuxnál is ez van.
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
fogd már fel, h szarul tudod. a samsung okos, és hagyományos telefonok terén is piacvezető. ennyi. az eppöl pont ezért kapálózik ilyen szánalmas perekkel, h visszajusson a trónra, de kevesek a samsung ellen...vásárlók...lol
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
"Csak egészség legyen meg térerő!"
már elnézést, de akkor az Emil.Rulez! sz*rrá perli őket
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
zseko
veterán
válasz infectedmann #24 üzenetére
Akár másolja akár nem, az S2 szebb mint az iPhone, és véleményem szerint egyedibb is. Ami gáz, az az Apple "szabadalmai" ami miatt perli a Samsungot, és az a rendszer ami ezt lehetővé is teszi.
HR24.hu
-
MCGaiwer
addikt
a legnagyobb gáz az amerikai szabadalmi rendszer, és az a nyomorult bíróság aki nem küldi el egyből a jó büdös pcsába aki ilyen szarságokat akar levédettni.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Stauffenberg
nagyúr
Az Apple-nek már megint hogyan sikerült szabadalmaztatnia olyan dolgot amit nem ő talált fel? (Siri)
Ja igen... lehet kicsit szarkasztikusan, iróniával értelmezni a kérdést. Látszólag a szabadalmi rendszer továbbra sincs a helyzet magaslatán.
A focilabdát már szabadalmaztatta valaki? Mert szívesen bejegyeztetem a nevem alá és a Nike meg az Adidas súlyos összegekkel jöhet nekem.
-
master90
aktív tag
Meg ilyet a konkurencia
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest