Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mate0023

tag

válasz Bici #132 üzenetére

Én azt látom,hogy mondjuk egy macbook-ot vagy egy iMac-et az emberek többsége elismer (sőt vágyik rá). Ebből arra következtetek, hogy valójában az iPhone-nal, iPad-al van baja néhányotoknak, nem magával a céggel.
    Én értem, hogy mi a gond az Apple-vel, én is látom mit csinálnak. Örülök, hogy felhoztad példának a Microsoftot, mert akárhányszor a Windowsról hallani jönnek a "winfos"-osok, akik prédikálnak a maguk kis winfosáról. Ezt sem tudom megérteni... Ubuntus vagyok, de elismerem -bár nem szívesen- , hogy sok szempontból és egy nagy rétegnek sokkal jobb rendszer a egy Win7, mint egy ubi.

Miért nem lehet tiszteletben tartani, hogy valaki nem arra vágyik egy telefontól, hogy szénné lehessen moddolni, hanem megelégszik egy minden igényt kielégítő zárt, stabil rendszerrel, amilyen az iOS, vagy akár az OSX is.
    Látom az ismerőseim androidos telefonjait és a Defy + -ok, Galaxy S-ek olyan sebességgel működnek a sok sz*r droidos widgettől, mod-tól, mint annó az én Galaxy Spicám. Meglátják a marketben, hogy "Neon super battery widget" aztán már csurig is le a hatvanadik a telefonjára és csodálkozik,hogy lassú. Nem lenne jobb ezeknek egy iPhone ? lehet szidni az appstore-t, de nincs tele szeméttel, mint a Play...

Új hozzászólás Aktív témák