Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Ám még használható és nem megy tönkre.
És itt jön a képbe megint az egyéni preferencia, kinek mit számít amit kap a pénzért (Lehet hogy nem tetszik műanyag, de ha hülye vagyok és elejtem, akkor királyság lesz mert csak karcolódni fog - és továbbra sem fog tetszeni ).
Ha veszek egy 180K-s telefont és leejtem, akkor nem a telefont fogom szidni, mint a szart, hanem a saját magam - és még nagy is a kár akkor meg főleg. -
Blyan
félisten
válasz
micimacko #59 üzenetére
Semmi nem cáfolódott meg, prémium minőség, ettől még eltörik - MERT NEM a törhetetlensége miatt prémium, hanem az ára, a kivitelezése, és főleg az egyedisége miatt.
(#62) micimacko
Hehe, ebbe mindenki belefut, aztán ha egy sima asztali lámpa alá tartom gyönyörű mikrokarcokat fogsz látni rajta. Karcolhatatlan üveg nincs és nem is lesz soha.
-
Blyan
félisten
válasz
micimacko #52 üzenetére
FIgyi, azért nem értem ezt, mert aki ebben az ákategóriában tud vásárolni, számára a legjobbat veszi. Ergo ez erősen szubjektív, és akkor hagy gondolja már azt,hogy iPhone-nál jobbat még nem csináltak - SZÁMÁRA.
Nyilván Te úgy érzed az SGSII a legkirályabb. Hát, bakker, érezd így, és? Szíved joga.
De ettől ez még csak a Te véleményed lesz, és nem egyetemes vélemény, hogy a legjobb a telefont birtokolod. -
Blyan
félisten
Ez igen fontos érv lehet a vásárlásnál....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest