- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gengi
senior tag
válasz
szabonagyur #35 üzenetére
Az már az ő gondjuk
. A lényeg szvsz van munkahely, az hogy ki tudod-e használni már az ilyen helyzeteket mint amit a japók is hoztak már rajtad áll.
Van ott kb 500-600 fehér galléros (mondtam egy hasraütés számot). Van mondjuk 60 csoportvezető, meg van mondjuk 20 osztályvezető. Most 600 embert nem lehet arra a 80 helyre ültetni
. Én speciel próbálkoztam keményen egy ideig, akár külföldi telephelyen is stb... Nem sikerült, a fehérgalléros lehetőségeket kimaxoltam. Fejlődni már csak nagyon lassan tudtam , kerestem mást. Ennyi az annyi
.
-
Gengi
senior tag
válasz
szabonagyur #29 üzenetére
Ismerem az EB-t is. Sokáig voltam ott kb 1 éve jöttem el. Én is úgy kezdtem hogy toltam az órákat ezerrel be, de igazából már senkit sem érdekelt, hogy mennyi van bent. Vannak persze szivacs munkakörök is pl.: gyártástervezés, ahol nem az egyéni teljesítmény határozza meg a munkaidőt, hanem a vevő. De az esetek többségèben az emberek nem dolgozzák ki a 8 órát ezért 1-2 ráhuzásra kerül.
A HRt nagyon sok ismerős van nekem is, legfelülről kentebb. Azért a gyakornokok is megérnek egy misét. Mikor eljöttem a legtöbb már 1-2 hónap utàn azt hitte hogy mérnök. Meg ő ennyi pénzért ezt nem csinálja , úgy hogy kvázi hetek mentek el hogy egy betanított cimkétést is meg tudjon csinàlni.
A másik részével maximálisan egyet értek. Annyira hiányzik a tudás és az érdeklődés a tudás után , hogy nem értik meg a hiányosságokat. Ami azért gáz.
A takata veszélyes ott, de smint megvannak az alapemberek majd visszafogják a vastagon fogó ceruzát.
-
válasz
szabonagyur #32 üzenetére
Nem ismerem a felteteleket, mit erdemes tudni?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Melyik az a Japán cég?
-
válasz
Eleg gyakran kapok levelet, hogy ilyen-olyan gyakornoki munkakorbe keresnek emberkeket..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged