Új hozzászólás Aktív témák
-
decibel
aktív tag
"API nélkül tudnak a szerverekre fejleszteni, de addigra PC-n is beköszönt ez a korszak, szóval szélmalom harc."
Mégis hogy lehetne API nélkül fejleszteni pc-re? Max úgy ha lesz EGYFÉLE amd, intel, nv chip ami játékra való, de akkor is háromfelé kell fejleszteni. Márpedig ezekből lesz legalább 2 verzió. Arról nem is beszélve, hogy évente, másfél évente jön az új architektúra. Ilyen soha nem lesz, előbb fognak tömegek játszani felhőben. (Külön adalék, hogy a memória/háttértár mérete, sebessége soha nem lesz egyforma ami megint kompromisszumot igényel)
Ha api nélkül programozható pc-t akarsz, akkor vegyél x360-at.
-
ViZion
félisten
Ahogy korábban is írtam, ez kiegészíti, és nem helyettesíti a jelenlegi kínálatot. Konzol sem ölte meg a PC játékokat, ez sem fogja. De van az a réteg, akiből ezzel lehet pénzt kihúzni. Farmvillnél jobb példát nem tudok a casual gamerekre, ez is kb. nekik lesz jó, nem a HC gamereknek, ezt senki nem is mondta szvsz.
-
Depression
veterán
Így van! A HC gamereknek megmarad a szebb látvány. Viszont az a tábor, amit most már én is képviselek, sosem fog kiadni 50-100k Forintot egy videókártyára. És jelenleg ez a képminőség, amit az onlive biztosít, messze túlmutat az integrált 4250-esem teljesítményén. Sőt! Helyesbítek, ezen játékok jelentős része el sem indulna az én gépemen. Tehát a felhős játék eljut olyan emberekhez is, akik egyébként nem tudnának játszani. Tovább egszerűsödik a helyzetem azáltal, hogy (mint már írtam) mivel hamar megunok egy-egy játékot, meg sem kell vennem, kibérelhetem néhány napra jelentősen olcsóbban, mintha megvenném.
-
ronson
őstag
Azt senki nem írta, hogy full grafika, van, de a kedves fórumtárs hatásvadász módon, egy kinagyított képett rakott be, mintha mikor én elindítom, csak egy elmosott szart látnék.
Holott attól gyakorlatilag fényévekkel jobb, mint amit a noti önerejéből bírna.Gyakorlatilag megvezeti azokat akik nem próbálják ki.Ezért írtam: Ki kell próbálni!!!
Illetve mint első hozzászólásomba írta, az hogy a technológia kezdetleges és gyerekcipőben jár, ahhoz képest elég kellemes.
-
ViZion
félisten
"nem létezik, hogy egy cégnek megérje helyettem megvenni ugyanazt a gépet"
Akkor fogalmad sincs a micropayment jelenlegi sikeréről. Itt is a játékok jórésze demo, amit meg kell venni, ha végig akarod tolni. Utána meg lehet, h lesznek in-game extrák, mint a többi hasonló üzleti modellre építő oldalnál. A casual gamerek sokkal szélesebb réteg, mint a HC gamerek (ez tény), nem a PH! közössége a célréteg valószínűleg
Ez a technológia még elég kezdeti stádiumban van ahhoz, hogy megítéljük egy életre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android szakmai topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Google Chrome
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest