- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az 51-es körzetről írtakkal egyet értek , de szerinted egy ilyen kis ország, de akár nagyobb ország, mint Románia, Lengyelország - Oroszország, meg Németország, vagy Nagy-Brittania már neccesseb - de ilyen kis országok titkosszolgálatinak, szerinted van rá látásuk , hogy mit, meg hogy fókuszál az ország területén ?
-
törölt tag
Hát most nem akarok messze elkalandozni, de a Google-nek van saját műholdja nem ?
Oké, hogy nem tehetik közé, de simán beláthatnak bármelyik katonai bázisra...
Az állami katonai műholdak meg oda vissza leskelődnek. Pl Az amerikai műholdak előszeretettel kukkolják Észak Koreát. Már 20 évvel ezelőtt is olyan tökéletes képet tudtak csinálni, amin kis túlzással még az illető karórájának a márkája is látszik, hát még most... Ebből adódik, hogy a Google Föld- sőt olvastam is talán pont itt az Itcafe-n, hogy direkt le van egy kicsit butítva
Izé, szerintem egy a tűzhöz közel álló Google alkalmazott, már az 51-es körzettel kapcsolatban is képben lehet
-
Morden24
nagyúr
Tudtommal nem kötelező, mivel a törvény értelmében csak úgy szerepelhetsz a fotó, hogy a beleegyezésedet adod.
Én is így tudom. Ennek ellenére ebben a cikkben is benne van, hogy a Google nem törli a már elkészített anyagokat a rendszerből.
Amúgy félreértés ne essék, tényleg nem az zavar, hogy a Google most megtud rólam valamit, és akkor nagybaj lesz a Nagytestvérrel. Engem az zavar, hogy ha ezt/ilyesmit így megtehet bármely jogi személy, akkor viszont már lenne ok a parára. Márpedig ha egy megteheti, akkor bármelyik megteheti.
-
Morden24
nagyúr
Például a képen való szereplés. Mert, hogy te nem engeded. Miért? Ennyire zavar, hogy rajta vagy?
Nem, nem az zavar.
Még csak az sem zavar, hogy nem a konkrét beleegyezésemmel, hozzájárulásommal készül el.
Az zavar, hogy KÖTELEZŐEN részt kell vennem valamiben, ami számomra sem nem hasznos, sem nem vonzó, és SEMMILYEN módom nincsen rá, hogy ez ellen tegyek, mert pofán röhög egy koszos amcsi multi, akivel én semmilyen (jog)viszonyban nem vagyok, és "engem" használ fel, hogy gyarapítsa magát.
És itt a legfontosabb, hogy vétó nincs, mert a Google jön és fotóz, fogd be a pofád. Ha nem tetszik, akkor biztos azért, mert kicsi a faszod, vagy gandzsát termesztesz a kerítés mögött.Mondanál pár konkrét dolgot, ami tényleg akkor probléma, hogy érdemes lenne foglalkozni vele?
Adatvédelmi aggályok (az eltárolt, nem cenzúrázott infók esetén), transzparencia teljes hiányaként felmerülő adat- és nemzetbiztonsági aggályok, személyiségi jogok erős megsértése az egyéb, előre nem tisztázott természetű adatok gyűjtésével (pl. wifi adatok, amikről saját bevallásul alapján a Google sem tudott, mert "valahogy" bennmaradt a rendszerben), a nemzetállamok biztosainak, illetve általánosan az állam semmibevétele, negatív kritika az esetlegesen részt nem vevő államok, közösségek felé, és még ezer olyan probléma, ami majd a szolgáltatás életútja során bukkan a felszínre.
-
Penge_4
veterán
"Bocs, de a tilosban járó hazudozó emberek miatt ne legyen jobb a többinek? Nemár...."
Mert te egész életedben soha nem követtél el sem hazugságot, sem semmit. Ilyenkor több szituációban kéne szemlélni a dolgokat, nem csak egy egyszerű megcsalás szemszögéből.
"Tehát én azért ne tudjak meg infót az egyik kereszteződésről, mert valaki fél, hogy kiderül, hogy 2 családja van egyszerre, csak nem tudnak egymásról?"
1: Ahhoz, hogy infót megtudj egy kereszteződésről, nem kell fénykép. Elmondják, hogy melyik úton merről lehet bekanyarodni.
2: Ha balesetet szenvednék, vagy valamelyik családtagom, ismerősöm, én sem örülnék neki, ha sáskaként gyűlnének az emberek, akik üveges tekintettel tátognának, mint a hal, mert a TV a köldökzsinórjuk és már nem tudnak különbséget tenni valóság és fikció között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest