- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Nem, kipróbáltam BF3-al neten i5 mellett. az 1333 és az 1870 között ég és föld a különbség amikor nagy a kupleráj, de az 1600 után is lényegesen jobb amikor nagy harc van és sokan vannak. Én nem 30-40FPS-el játszok, ott nem veszed észre a lagolást, mikroakadást sem nagyon, de 80-100 mellett igen erősen. Max FPS-ben egy kockával sem lesz több, az tény! Mérni alig lehetne különbséget szerintem átlagban is, de amikor játszol, akkor érzed, hogy nem torpan meg a játék, hanem szép gördülékeny, aztán az i7 mellett, meg pláne. Nem nem dolgozik a játék több, mint 4 szálon, viszont az i5 nyélen volt játék alatt és a háttlrfolyamatok akaszthatják a játékot, a +HT épp elég arra, hogy még ez se legyen..
-
jacint78
addikt
A gyors ram abban segít, hogy ne akadozzon, laggoljon egy játék, ha ez fontos neked, akkor tényleg megéri a pénzt a tuningram is! Max FPS-ben semmi változást nem fogsz észrevenni, de minimumban már annál inkább.
Személyeskedéssel nem tudsz meggyőzni, érvekkel igen. Ha levezeted nekem, hogy miért jó modulonként ~1W-ot spórolnom, (akár tetszőlegesen alacsony) felár mellett azzal sokat tágítanál a látókörömön.
Közel sem 1W-ról van szó és a ramoknak nem nagyon van üresjáratuk, vagyis folyamatosan kajálnak, ami az üresjárati teljesítményfelvételt igencsak megdobja.
-
proci985
MODERÁTOR
tomshardweren volt egy nagyon atfogo cikk anno meg ddr3mon jopar orajellel es csomo tesztel, ott kb az jott ki, hogy a sweet spot a ddr3-1600cl9. ilyen meretu teszt rengeteg ido (es nagyon nehez jol megtervezni), de ahogy terjed a platform szerintem varhato lesz.
par feladatnal egyebkent szamit a mem, de aki olyannal dolgozik altalaban tisztaban van a dologgal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest