- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Nem, kipróbáltam BF3-al neten i5 mellett. az 1333 és az 1870 között ég és föld a különbség amikor nagy a kupleráj, de az 1600 után is lényegesen jobb amikor nagy harc van és sokan vannak. Én nem 30-40FPS-el játszok, ott nem veszed észre a lagolást, mikroakadást sem nagyon, de 80-100 mellett igen erősen. Max FPS-ben egy kockával sem lesz több, az tény! Mérni alig lehetne különbséget szerintem átlagban is, de amikor játszol, akkor érzed, hogy nem torpan meg a játék, hanem szép gördülékeny, aztán az i7 mellett, meg pláne. Nem nem dolgozik a játék több, mint 4 szálon, viszont az i5 nyélen volt játék alatt és a háttlrfolyamatok akaszthatják a játékot, a +HT épp elég arra, hogy még ez se legyen..
-
jacint78
addikt
A gyors ram abban segít, hogy ne akadozzon, laggoljon egy játék, ha ez fontos neked, akkor tényleg megéri a pénzt a tuningram is! Max FPS-ben semmi változást nem fogsz észrevenni, de minimumban már annál inkább.
Személyeskedéssel nem tudsz meggyőzni, érvekkel igen. Ha levezeted nekem, hogy miért jó modulonként ~1W-ot spórolnom, (akár tetszőlegesen alacsony) felár mellett azzal sokat tágítanál a látókörömön.
Közel sem 1W-ról van szó és a ramoknak nem nagyon van üresjáratuk, vagyis folyamatosan kajálnak, ami az üresjárati teljesítményfelvételt igencsak megdobja.
-
proci985
MODERÁTOR
tomshardweren volt egy nagyon atfogo cikk anno meg ddr3mon jopar orajellel es csomo tesztel, ott kb az jott ki, hogy a sweet spot a ddr3-1600cl9. ilyen meretu teszt rengeteg ido (es nagyon nehez jol megtervezni), de ahogy terjed a platform szerintem varhato lesz.
par feladatnal egyebkent szamit a mem, de aki olyannal dolgozik altalaban tisztaban van a dologgal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest