- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Igen pont ez az ha a cpu-kat is így fejlesztenék mint a memóriát akkor el áshatnák magukat a gyártók,
kiadni egy új típust ami lassabb mint a régi és kapnának még egy új tokozást is ki venné azt meg? Tehát még nem nagyon éri meg ez a ddr4 mizéria. Majd 3-4 év és tán ok lesz de az biztos hogy én már kimaradok ebből a dologból még ha 7évig is húzzák meg várom azt a ReRamot, v mi is lesz.
DDR2 to DDR4 fogja meg érni.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Akár 12MPix lapolvasóval is negatívról. Én nem trolkodok csak szimplán ezekkel az értékekkel az olimpián se dicsekednék!
DDR3L-as 1600-as 1,25V-os modulnak kell egy kisebb gyártási technológia így lesz belőle DDR4 1.2V 2400-as + rkjunk belele ecc biteket és crc hibajavító kódokat, amit szerveroldalon már jól ismernek ezt megfűszerezzük egy kis PLL feszültség csökkentéssel és kész is a hatalmas fejlesztés ami már lassan 4 év-nél is régebbi és ezért adjonki az ember ilreális összeget vagy inkább vegyen ecc-s DDR3as modulokat a már meglévő konfig hoz persze ezzel nem azt mondom hogy abszolut butaság a DDR4 de ezt inkább a DDR3nál már meg kellet volna lépni de lehet hogy a kettőnél.(nem a külső órajelre gondolok) -
KIRA\/NOVA
aktív tag
Itt vannak a régi eget verő hatalmas különbségek DDR2 kontra DDR3
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Fórum Mónika a kibeszélő show! nyissatok meg 4-6 izmos játékot meg telik hamar a 8GB!
Küldi: Turbó Gémer felhasználó. -
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
#16939776 #110 üzenetére
Áh mindent lehet. Gyártsák úgy, ne legyen ez akadály. Nemesgázba csomagolják be. A hűtést ventilátor szabályozóval oldják meg, de hogy kreálják újra az sd-ramot.
Nem hittem volna hogy csak egy rongyos hivatalos támogatás miatt kell ezt új technológiává tenni hatalmasat bukott volna a világ ha nem jönnek vissza az sd-ram szintű technológiák
erre már nem tudok mit mondani ez.....................
szerk:
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Amugy egymásökt szolva nem is olyrég dobtam össze egy user-nek egy netes csetes félszbookos gépet 1,75GB bőven sok amire még ezeken kívül használja adóbevallás letöltés feltöltés ezzel azt hiszem elmondtam mindent.
2x3GHz athlon II HD3000 IGP 256MB (1db 2GB-os modul DDR1333 cl9) Youtube full hd-ban is megy de felesleges a monitor 1280x1024-et tud -
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
#16939776 #108 üzenetére
De ha ott van az XDR 2 phy ami boldogul a DDR3as vezérlővel a gyártó állítása szerint ~80GB/s \ 20Gbps akkor van lét jogosultsága a ddr4nek? gyengébb típusok már tudják a 3.2-6.4Gbps-ot is ddr4 csúcs modellje most tart 3Gbps az se gyorssabb egy szimpla ddr3nál és arany árban van hozzá képest. Tehát a kérdés van értelme?
Szerk: Xeonokat hol használ otthon egy ember max workstation-ben de otthonra?
De workstation-ban alapból szerver ramokat teszne intel nél nem kizárt a reg-ecc és az FB-dimm sem. az meg nincs ddr4-ben tudtommal. -
KIRA\/NOVA
aktív tag
pontosan 8GB kell a nem átlagnak sőt már gondoltam a fejlesztésre is hogy fejebb dobjam 16GB ra mert már volt hogy nem fértem el :system7 idle 1,6GB + 2 virtuális gép fut egyszerre 3GB + egy dx11es játék 2GB + böngésző 12 fülel + másik böngésző 4 fülel + mpxplay 768MB a ramból ha flacban mixet hallgatok = ~7,5GB és néha ki írja hogy kevés a memória de még nem vészes.
Szerk: virtuális memória le van tiltva hogy ne lassítsa a HDD-t
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Ha már fejlesztés : XDR 2 PHY hól jár ez a ddr4-hez képest és ddr3-al is kompatibilis persze egy teszt erejéig bedobnám a gépbe hátha megszaladnak a dolgok.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Ha nem éri meg akkor mire jó? Mért érné meg valami olyat fejleszteni ami nem éri meg inkább tolják ki a ddr3 3200 v 4800 -ig most is vannak ecc-s memóriák & az alacsonyabb feszültség amúgy is csak az alacsonyabb csík szélességnek tudható be. De már rossz példát hoztál fől mert az edo és az sd között nagyon is észrevehető volt a különbség még az sd to ddr is látványos volt sőt még a ddr to drr2 is hozott némi pluszt de a ddr2 to ddr3 eleinte katasztrofálisnak hatott az elődeihez képest ez meg borzasztóan siralmas mintha nem is ellőre lépkednénk hanem vissza. Fejlődés címszó alatt a ReRamot kéne nyomatniuk nem ezt a mocskot.
Szer: Egy felhasználó és vevő központú társadalomban élnünk. De ha nem a marketing alapján hanem az ésszerűség és a környezet tudatosság határozná meg azt hogy mit teszel a kosaradba akkor rá kényszerülnének a gyártók tovább vinni a ddr3as vonalat és nem hoznának be ilyen bizarr fejlesztéseket hihetetlen áron
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Akkor most mit is tesztelsz mivel? Amúgy meg nem ártana egy normális fejlesztés sem ddr3-asból is készültek LO-VO kingston 1.25V-1,35V-os modulok 2011-ben a crc kódok és az ecc bitek se egy hatalmas fejlesztés csak eddig szerver oldalon találkoztam velük. Ezek csak DDR3-as szerver memóriák nem látom a fejlesztést benne a foglalatot leszámítva mert az tényleg más.
Majd ha lesz DDR4es vezérlő és ugyan ezek a ramok hozzák majd amit kell 3 év mulva egy szintetikus tesztben ezt értsd úgy hogy a majd akkori ddr4-től nem lessz úgy elmaradva akkor majd elhiszem hogy ezek is ddr4esek addig nem.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Azt még hozzá tenném hogy a képeken jól látszik a modul feszültsége de most én két feszültség értéket látok az első az 1,2V az ok de a 2. & a 3. 1,5V most akkor ez egy dd3 ami ddr4-es foglalatot kapott (mondjuk ez valószínüsíthető hisz hogy ellenőrződ hogy tényleg az az amit vettél vagy nem. ddr4es memvezérlő sincs a piacon hát akkor?) na meg ezek az értékek mintha arról szólna az egész hogy hogyan lehet megszabadulni a gagyi ddr3as memória chippektől sok haszonnal és kis tervszerű új-szerüsítéssel.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Csodás emlékeztet a DDR2 -DDR3 váltásra ott sem volt érezhető különbség majd eltelt 3-4 év és megjelentek a ddr3 memvezérlők mint pl: buldózer vagy az Intel i3 i5 i7 széria integrált memvezélővel. De teljesen mindegy mert játékra a mainapig elég lenne a ddr2-800 cl5 dulálban. (1600 cl10 single DDR3nak felel meg)
Ami az időzítéseket illeti első ddr3as 1066 on volt cl9 most 1333 van cl7 majd lesz 3-4 év múlva itt is 2400as cl11/cl12vel na majd akkor lehet cserélni a ddr2-es platformot.
ddr3 van itthon 1600 cl9 tökéletes single csenelben is és duálban is csak szintetikus tesztekben látok eltérést játékban nem. (ddr4 3200 cl18nak felel meg) a jelenlegi vezérlőkkel! Majd he lesz pinzem veszek 2400as ddr3 ramot cl10-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest