- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez az 1W asztalon hibahatáron belül van. De ha hozzá vesszük a kisebb hőtermelésű memóriavezérlőt jelenthet kézzelfogható előnyt. Egyre alacsonyabb(~1V körüli) Vid-vel rendelkező CPU-t tudjanak piacra dobni, ehhez menne az 1,2V-os memóriavezérlő és a kis I/O feszültség is. Ez olyan 20-30%-os fogyasztáscsökkenést jelentene egy mobil CPU-nál, ami már megnyithatja a pénztárcákat. Ha jól sejtem a 15 és 28W-os Broadwell-en fog bemutatkozni, mert a Haswell-ről lemaradt
-
MinionFlasH
senior tag
Jó hát megértem, hogy a szerverekben ez "nagyon" takarékos lesz, de ez engem mint mezei júzer hol érint, a 2 modulommal? Igazából a DDR2 800mhz CL5,és a DDR 1600mhz, CL 9 között is kb 10% a sebesség különbség nem?
Ez nekem inkább vegyél új lapot, procit, memóriát stb.-nek tűnik, persze nyilván meg lehet sok mindennel indokolni, de az nem igazán a mezei júzert érinti, max annyiban, hogy rá van kényszerítve a váltásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest