- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Milyen meglepő, hogy átlag alatt az átlagot értettem ugye, nyílván mindenki egyszerre futtat adatbáziskezelőt, meg mindenféle szerkesztő programot a számítógépén.. Tudod-e, hogy, ha nincs annyi memória a gépben, akkor kicsit másképp szervezkedik a windows? Ha 8GB rammal telepítesz windows-t, akkor a friss windows 1GB használattal indul, ha 2GB-al, akkor 400MB-al és nem tölti elő a felesleges dolgokat, amit én még sok ram mellett is kikapcsolok, mert minek. Magam sem vagyok átlag felhasználó, közel sem, de még a 6GB ramot sem tudom megfektetni zeneszerkesztő programokkal sem, sem játékkal, szóval komolyan nem rétem, az ilyen "kevés a nyóc gigabájt" megnyilvánulásokat. Nekem is kevés lenne kettő, de egyikünk sem átlag felhasználó, és a kolega kijelentésével szemben még mi is megegyezünk, abban, hogy a 8 GB tényleg kényelmes kikapcsolt lapozile-al, de nekem még a 6GB mellett sincs lapozófile.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
pontosan 8GB kell a nem átlagnak sőt már gondoltam a fejlesztésre is hogy fejebb dobjam 16GB ra mert már volt hogy nem fértem el :system7 idle 1,6GB + 2 virtuális gép fut egyszerre 3GB + egy dx11es játék 2GB + böngésző 12 fülel + másik böngésző 4 fülel + mpxplay 768MB a ramból ha flacban mixet hallgatok = ~7,5GB és néha ki írja hogy kevés a memória de még nem vészes.
Szerk: virtuális memória le van tiltva hogy ne lassítsa a HDD-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest