Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
jacint78 #107 üzenetére
tudod-e hogy én még 4mb memóriával vetted az első gépemet?
szóval tudom hogy szervezkedik a Windows egészen a 3.0-tólNővérem speciel a tök "átlagjúzer"
Tanárnéni egy általános iskolában, amihez nem muszáj nem ért, néha még ahhoz se amihez kellene.
Neki kellett bővítenem 3 éve 1 gigáról 2-re, télen meg 2-ről 4-re, mert a mindennapi kis egyszerű dolgaihoz nem volt már elég a 2 giga.
Na én meg őt értettem átlag alatt.figyelmedbe ajánlom amit írtam, de nem sikerült elolvasnod: "Ha az átlagfelhasználó neked egy "csak a Wordben" gépelek nénikét takar vagy egy kizárólag faszbukozó tinit, akkor igaz lehet."
Na most ha neked tényleg az az átlagfelhasználó aki nem csinál semmi értelmeset a gépen, akkor tényleg elég lehet a 2 giga.
Csak tudod nekem az nem az "átlagfelhasználó", hanem az "átlag alatti felhasználó"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövedelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- EAFC 26
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest