- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Milyen meglepő, hogy átlag alatt az átlagot értettem ugye, nyílván mindenki egyszerre futtat adatbáziskezelőt, meg mindenféle szerkesztő programot a számítógépén.. Tudod-e, hogy, ha nincs annyi memória a gépben, akkor kicsit másképp szervezkedik a windows? Ha 8GB rammal telepítesz windows-t, akkor a friss windows 1GB használattal indul, ha 2GB-al, akkor 400MB-al és nem tölti elő a felesleges dolgokat, amit én még sok ram mellett is kikapcsolok, mert minek. Magam sem vagyok átlag felhasználó, közel sem, de még a 6GB ramot sem tudom megfektetni zeneszerkesztő programokkal sem, sem játékkal, szóval komolyan nem rétem, az ilyen "kevés a nyóc gigabájt" megnyilvánulásokat. Nekem is kevés lenne kettő, de egyikünk sem átlag felhasználó, és a kolega kijelentésével szemben még mi is megegyezünk, abban, hogy a 8 GB tényleg kényelmes kikapcsolt lapozile-al, de nekem még a 6GB mellett sincs lapozófile.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Direct One (műholdas és online TV)
- Formula-1
- Apple Watch
- PlayStation 5
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest