- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
korpicschess #25 üzenetére
Utoljára még nyáron próbáltam talán OP6-on, akkor is problémás volt sajnos. Pedig volt kimondottan arra optimalizált, elvileg.
A Shure még szép, hogy nem visít, az ő füleseik arról ismertek inkább, hogy erősen vágják a magasakatDe amúgy ez ugye füles függő lehet, nem minden kimenetet szeret minden füles.
V30 nekem már túl nagy (illetve túl széles egészen pontosan), kisebb telefont meg nem csinál sajna az LG értelmes designnal meg hardverrel. Persze az jó, hogy iszonyatosan esik a telefonjaik ára, fél év alatt feleződik kb, így elég gyorsan hozzá lehet jutni általában jó áron.
LDAC-ot minden telefon tud, ami az utóbbi 2 évben jött ki, ez nem nagy cucc (amúgy ezt is sikerült anno elszúrnia az LG-nek, G6 a frissítés után nem volt hajlandó bizonyos kodekeket használni, sőt bizonyos BT modulokat meg sem talált...).
Mondom, hangban én most elégedett vagyok az S10e-vel is, sajnos viszont más dolgokban már nem annyira, van pár elég komoly hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged