- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iGO Primo
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
korpicschess #25 üzenetére
Utoljára még nyáron próbáltam talán OP6-on, akkor is problémás volt sajnos. Pedig volt kimondottan arra optimalizált, elvileg.
A Shure még szép, hogy nem visít, az ő füleseik arról ismertek inkább, hogy erősen vágják a magasakatDe amúgy ez ugye füles függő lehet, nem minden kimenetet szeret minden füles.
V30 nekem már túl nagy (illetve túl széles egészen pontosan), kisebb telefont meg nem csinál sajna az LG értelmes designnal meg hardverrel. Persze az jó, hogy iszonyatosan esik a telefonjaik ára, fél év alatt feleződik kb, így elég gyorsan hozzá lehet jutni általában jó áron.
LDAC-ot minden telefon tud, ami az utóbbi 2 évben jött ki, ez nem nagy cucc (amúgy ezt is sikerült anno elszúrnia az LG-nek, G6 a frissítés után nem volt hajlandó bizonyos kodekeket használni, sőt bizonyos BT modulokat meg sem talált...).
Mondom, hangban én most elégedett vagyok az S10e-vel is, sajnos viszont más dolgokban már nem annyira, van pár elég komoly hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest