- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #33 üzenetére
Nincs fólia, sosem használok fóliát semmilyen telefonon, utálom őket
A zseb módot meg ha kikapcsolom, akkor ugye nem érzékelné egyáltalán, hogy zsebben van. Bár a power gomb eléggé süllyesztve van, máshogy meg nem kapcsol be a képernyő amúgy sem, lehet, hogy az lesz inkább, hogy kikapcsolom
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #31 üzenetére
Hát igen, de ez mondjuk még egy dolog. A közelségérzékelő viszont teljességgel érthetetlen számomra. Az, hogy sötét szobában előveszem, feloldom a telefont, és utána még kapok egy üzenetet, hogy húzzam el a lakat ikont valamerre, mert azt hiszi, hogy zsebben van...
Mert sötét van. Hát gratulálok
Na mindegy persze, csak ezek nekem nagyon meglepőek voltak azért.
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #29 üzenetére
De ez az, hogy van LTE hálózat, mert ha nem mozdulok, csak reboot vagy flight mód be-ki kapcsolás van, akkor megint van mobilnet, csak néha úgy dönt, hogy bocs, most ne akarj netezni
Egy napos akksi nekem nagyon gyenge sajna. Meg 1000 nit sem mozgat, nekem 300 fölé ne menjen, kiégeti a szememMost egyelőre Xperia 5-re pályázok, bár hiányozna talán a jack, de ha amúgy is BT modullal használom, akkor majdnem mindegy, kocsiban elfér az átalakító...
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #27 üzenetére
Hát, majd ha képes lesz végre notch nélküli telefont csinálni az LG is, akkor talán meggondolom
Meg ha már van külön G és V széria, nem ártana valami különbséget tenni, mondjuk méretben például, vagy ilyesmi.
szerk.: ilyen hibákra gondolok. A térerő mizéria lehet az készülékem hibája (bár mástól is hallottam már), de a többi az szerintem by design ilyen. -
törölt tag
válasz
korpicschess #25 üzenetére
Utoljára még nyáron próbáltam talán OP6-on, akkor is problémás volt sajnos. Pedig volt kimondottan arra optimalizált, elvileg.
A Shure még szép, hogy nem visít, az ő füleseik arról ismertek inkább, hogy erősen vágják a magasakatDe amúgy ez ugye füles függő lehet, nem minden kimenetet szeret minden füles.
V30 nekem már túl nagy (illetve túl széles egészen pontosan), kisebb telefont meg nem csinál sajna az LG értelmes designnal meg hardverrel. Persze az jó, hogy iszonyatosan esik a telefonjaik ára, fél év alatt feleződik kb, így elég gyorsan hozzá lehet jutni általában jó áron.
LDAC-ot minden telefon tud, ami az utóbbi 2 évben jött ki, ez nem nagy cucc (amúgy ezt is sikerült anno elszúrnia az LG-nek, G6 a frissítés után nem volt hajlandó bizonyos kodekeket használni, sőt bizonyos BT modulokat meg sem talált...).
Mondom, hangban én most elégedett vagyok az S10e-vel is, sajnos viszont más dolgokban már nem annyira, van pár elég komoly hibája. -
törölt tag
válasz
stemplar07 #23 üzenetére
Én biztos nem használnám UAPP-pal, pedig meg van véve, mert Spotify megy (vagy Tidal, de most éppen megelégeltem, hogy csomó dolog nincs rajta)
De amúgy autóban mindegy, bár én ott nagyon keveset használom igazából, és amilyen az autó hangrendszere, oda kb bármilyen telefon bőven elég. Fülessel annyira nem nagy macera egy ES100 vagy XB10 mellé (ez utóbbi most éppen nem játszik annyira, mert a Samsung nem szereti az aptx-HD kodeket).
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #21 üzenetére
Régebben amúgy imádtam a Sabrét, mert tiszta, részletes hangzása volt, vettem több olyan asztali DAC-ot, meg hordozható lejátszót is, amiben az volt. De aztán idővel változott az ízlésem, hallottam másokat is, és a tiszta, részletes hangzás egyre inkább csak élesnek és bántónak tűnt. Ha meghallgatsz mondjuk egy Sabre meg egy AKM (de akár egy jobb Cirrus) chipes cuccot, akkor ez valószínűleg fel fog tűnni. Más kérdés, hogy telefonba alig tesznek AKM-et, és akkor sem a felsőbb kategóriás DAC chipjeit... Meg megint más kérdés, hogy telefonnál mennyire jönnek át ezek a dolgok, amikor bkv-n utazva hallgatod.
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #18 üzenetére
G6 ázsiai változat volt nekem, amiben a Sabre van (de amúgy szerintem veled már pont vitáztunk párszor emiatt, tudom, hogy LG telefon fan vagy ebből a szempontból
). Az biztos, hogy jobb volt mint mondjuk egy CPU-n meg RAM-on kívül mindent kispóroló Honor vagy Xiaomi, de összességében nem voltam tőle elájulva annyira.
Akadást meg fagyást csak a Gcam-ra írtam, de az nem LG-specifikus dolog, minden telefonon ez volt, amin próbáltam. -
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #8 üzenetére
Mondjuk azért hozzátenném, hogy a fantasztikus LG quad DAC olyan szépen szól, hogy szerintem a semmi hasonló extrával nem marketingelt Samsungom van legalább olyan jó, illetve a Samsung kimenete nem válogatós annyira, az LG-nél volt olyan füles, ami konkrétan visított vele, teljesen hallgathatatlan volt, pedig nem olcsó vackokról beszélünk.
A Gcam meg persze jó, amikor éppen működik (pl.: videó alatt nincs hang, amint átállítasz valamit rögtön FC -> mehet a wipe data, néha random fagyott, amikor fotózni akartam -> wipe data). Persze amikor megy, akkor sem képes a többi látószöget használni, csak az alapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás előtti hardverszemle
- iPhone topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netfone
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest