- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
üzenetére
ezek nem Samsung felső kategóriához ,,méltó,, dolgok meglepődtem rajta... az occo G7-nél ilyen dolgok nem fordulnak elő.. a G8X-ről nem is beszélve..
nem tettél rá fóliát ami bezavarhatja a közelség érzékelőt ? a V40-nél jártam így, le kellett vennem róla az üvegfóliát emiatt , a zseb beállítást meg le lehet kapcsolni ... mondjuk a mobilnet az gáz.. a G7 ue. volt anno vagy 3 éve rádiós mód on/off és újra volt térerő.. -
stemplar07
őstag
válasz
üzenetére
a V10 EU illetve S7- nél tapasztaltam(anno) térerő problémát telekomnál, ha az LTE be volt kapcsolva, egyszerűen eldobta a hálózatot, ha nem talált LTE-t, nagyon idegesítő volt
ha 3G-re kapcsoltam, akkor volt hálózat,,,...na kb ettől tartok az 5G-nél is ...a kezdeti időben.
az LG V50 Dual Screen illetve főképernyő nem sikerült túl jól (színeződik oldalról az is, mit V30) ezért a G8X/V50S lesz az irányvonal szerintem.
a G7 volt egy jó ajánlat a telekomnál tél végén 80-ért 2 év garival előfizetés nélkül, készletkisöpréssel. 845-ös proci igaz nem oled de sabre dac-al, illetve a tft 1000 nitet tud, motoros navi/tartalék telefonnak kiváló ennyiért, méretben is pont jó. (az aksi egy napos) -
stemplar07
őstag
válasz
üzenetére
S10e ? komoly hibák ? azt hittem az egy jó készülék ..
Pont akkor adtam el az ES100 és XB10-et ( s8-al használtam)amikor a V30-at megvettem, jobb hangja volt és nem kellett töltögetni külön..mint ezeket a kütyüket ,több mint egy évig használtam a V30-at, nagyon kedveltem (a kis kékes oled oldalról színeződéstől eltekintve) a V40 csak egy hónapig volt, hangja ua. mint a V30, a képernyője hibátlan volt, de az aksi kicsit gyengébb. A G8x-ben is ua. a sabre van mint az elődökben, én nem hallok különbséget a B&O illetve Meridian ,,hangolásban,, nekem arra amire kell megfelel, az aksija még a V30-ra is ráver ..( egy kijelzővel 6-7 óra kijelző idő és másfél nap ü.idő) -
korpicschess
veterán
válasz
üzenetére
Ez a baj az ilyen appokkal, mert anno tényleg szar volt, mára nekem nem fagy, nem akad, tök jó a night sight mód, stb.. Persze kellett pár verzió. Én G3-G4-G5-G6, most pedig a V30-at használom nagy elégedettséggel. Nekem Shure SE530-al nem visít. Akkuidő is elég jó.
Igazából használtan, ár/értékben a V30 verhetetlen, ennek a mérete is abszolút barátságos még. Mobilról nálam szinte csak Spotify megy. Aztán LDAC támogatás is van például, ami ritkább, de nekem a hifi erősítőm is tudja, így nagyon hasznos. -
stemplar07
őstag
válasz
üzenetére
valóban természetesebb az AKM, azt a KANN-nál( iBasso DC01-nél) is tapasztalom, de egy autóban auxon (aki sokat utazik, ...vagy egy irodában fejessel + Tidal..ahogy én is) annak nem mind1, hogy egy külön DAP-ot vagy egy BT dac/amp-ot kell hurcolnia..( macera) ezért veszem még 5 év után is az LG-t. ( UAPP-al kell használni bitperfect-ben, élvezhető minőséget ad)
-
stemplar07
őstag
válasz
üzenetére
na ja a G6 az egyetlen ami nem volt, de szerintem ahogy én emlékszem Neked a Sabre DAC hangzás eleve nem jön be annyira.. ez viszont ízlés/fej/fülhallgató specifikus dolog .
Akik ,,kevesen,, LG-t veszünk évek óta azok a hangkeltő (és ár érték) miatt vesszük , de tisztában vagyunk az LG hiányosságaival .... sajna van bőven.. -
stemplar07
őstag
válasz
üzenetére
nem írtad milyen típus volt az az LG, sorry ,mert nehezen hiszem mondataidat ... pl. a Samsung S10+ hangja egy rakat xar- ( kipróbáltam, mert az t akartam venni a G8x előtt,de még a G7 is sokkal jobb )-az LG bármelyik Sabre dacos modelljeihez képest ... (akadást/fagyást V10/20/30/40/G7/G8x soha nem tapasztaltam ..sok mindenben jobb a samu ez nem vitás...de.. 6 készüléknyi tapasztalat után ....túlzás amiket írtál) -
moleculez
veterán
válasz
üzenetére
Én meg b@szatom a technot egy <30£ BT JVC fejhallgatóval, és meg vagyok elégedve teljesen.
Ízlés, igény kérdése persze. Volt pár jobb fülesem annyival egyik sem szólt jobban, hogy költsek rá. Vezetékes füles már nem játszik, BT vonalon a felső kategória tényleg araby árban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Futás, futópályák
- Depresszió, szorongás, pánik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha 3G-re kapcsoltam, akkor volt hálózat,,,...na kb ettől tartok az 5G-nél is ...a kezdeti időben.
S10e ? komoly hibák ? azt hittem az egy jó készülék ..
na ja a G6 az egyetlen ami nem volt, de szerintem ahogy én emlékszem Neked a Sabre DAC hangzás eleve nem jön be annyira.. ez viszont ízlés/fej/fülhallgató specifikus dolog .
Akik ,,kevesen,, LG-t veszünk évek óta azok a hangkeltő (és ár érték) miatt vesszük , de tisztában vagyunk az LG hiányosságaival .... sajna van bőven..
Ízlés, igény kérdése persze. Volt pár jobb fülesem annyival egyik sem szólt jobban, hogy költsek rá. Vezetékes füles már nem játszik, BT vonalon a felső kategória tényleg araby árban van.