- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
#16820480 #32 üzenetére
ezek nem Samsung felső kategóriához ,,méltó,, dolgok meglepődtem rajta... az occo G7-nél ilyen dolgok nem fordulnak elő.. a G8X-ről nem is beszélve..
nem tettél rá fóliát ami bezavarhatja a közelség érzékelőt ? a V40-nél jártam így, le kellett vennem róla az üvegfóliát emiatt , a zseb beállítást meg le lehet kapcsolni ... mondjuk a mobilnet az gáz.. a G7 ue. volt anno vagy 3 éve rádiós mód on/off és újra volt térerő.. -
stemplar07
őstag
válasz
#16820480 #28 üzenetére
a V10 EU illetve S7- nél tapasztaltam(anno) térerő problémát telekomnál, ha az LTE be volt kapcsolva, egyszerűen eldobta a hálózatot, ha nem talált LTE-t, nagyon idegesítő volt
ha 3G-re kapcsoltam, akkor volt hálózat,,,...na kb ettől tartok az 5G-nél is ...a kezdeti időben.
az LG V50 Dual Screen illetve főképernyő nem sikerült túl jól (színeződik oldalról az is, mit V30) ezért a G8X/V50S lesz az irányvonal szerintem.
a G7 volt egy jó ajánlat a telekomnál tél végén 80-ért 2 év garival előfizetés nélkül, készletkisöpréssel. 845-ös proci igaz nem oled de sabre dac-al, illetve a tft 1000 nitet tud, motoros navi/tartalék telefonnak kiváló ennyiért, méretben is pont jó. (az aksi egy napos) -
stemplar07
őstag
válasz
#16820480 #24 üzenetére
S10e ? komoly hibák ? azt hittem az egy jó készülék ..
Pont akkor adtam el az ES100 és XB10-et ( s8-al használtam)amikor a V30-at megvettem, jobb hangja volt és nem kellett töltögetni külön..mint ezeket a kütyüket ,több mint egy évig használtam a V30-at, nagyon kedveltem (a kis kékes oled oldalról színeződéstől eltekintve) a V40 csak egy hónapig volt, hangja ua. mint a V30, a képernyője hibátlan volt, de az aksi kicsit gyengébb. A G8x-ben is ua. a sabre van mint az elődökben, én nem hallok különbséget a B&O illetve Meridian ,,hangolásban,, nekem arra amire kell megfelel, az aksija még a V30-ra is ráver ..( egy kijelzővel 6-7 óra kijelző idő és másfél nap ü.idő) -
korpicschess
veterán
válasz
#16820480 #20 üzenetére
Ez a baj az ilyen appokkal, mert anno tényleg szar volt, mára nekem nem fagy, nem akad, tök jó a night sight mód, stb.. Persze kellett pár verzió. Én G3-G4-G5-G6, most pedig a V30-at használom nagy elégedettséggel. Nekem Shure SE530-al nem visít. Akkuidő is elég jó.
Igazából használtan, ár/értékben a V30 verhetetlen, ennek a mérete is abszolút barátságos még. Mobilról nálam szinte csak Spotify megy. Aztán LDAC támogatás is van például, ami ritkább, de nekem a hifi erősítőm is tudja, így nagyon hasznos. -
stemplar07
őstag
válasz
#16820480 #22 üzenetére
valóban természetesebb az AKM, azt a KANN-nál( iBasso DC01-nél) is tapasztalom, de egy autóban auxon (aki sokat utazik, ...vagy egy irodában fejessel + Tidal..ahogy én is) annak nem mind1, hogy egy külön DAP-ot vagy egy BT dac/amp-ot kell hurcolnia..( macera) ezért veszem még 5 év után is az LG-t. ( UAPP-al kell használni bitperfect-ben, élvezhető minőséget ad)
-
stemplar07
őstag
válasz
#16820480 #20 üzenetére
na ja a G6 az egyetlen ami nem volt, de szerintem ahogy én emlékszem Neked a Sabre DAC hangzás eleve nem jön be annyira.. ez viszont ízlés/fej/fülhallgató specifikus dolog .
Akik ,,kevesen,, LG-t veszünk évek óta azok a hangkeltő (és ár érték) miatt vesszük , de tisztában vagyunk az LG hiányosságaival .... sajna van bőven..
-
stemplar07
őstag
válasz
#16820480 #14 üzenetére
nem írtad milyen típus volt az az LG, sorry ,mert nehezen hiszem mondataidat ... pl. a Samsung S10+ hangja egy rakat xar- ( kipróbáltam, mert az t akartam venni a G8x előtt,de még a G7 is sokkal jobb )-az LG bármelyik Sabre dacos modelljeihez képest ... (akadást/fagyást V10/20/30/40/G7/G8x soha nem tapasztaltam ..sok mindenben jobb a samu ez nem vitás...de.. 6 készüléknyi tapasztalat után ....túlzás amiket írtál)
-
moleculez
veterán
válasz
#16820480 #14 üzenetére
Én meg b@szatom a technot egy <30£ BT JVC fejhallgatóval, és meg vagyok elégedve teljesen.
Ízlés, igény kérdése persze. Volt pár jobb fülesem annyival egyik sem szólt jobban, hogy költsek rá. Vezetékes füles már nem játszik, BT vonalon a felső kategória tényleg araby árban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest