- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Nemvagyok gonosz, egy írást nemcsak dicsérni lehet, sztm.
Mondjuk az igaz, hogy figyelemfelkeltőnek pont jó, de 20 perc guglizás után többet megtudtam, és amikor elkezdtem olvasni akkor azthittem, hogy most akkor mégtöbbet tudok meg, vki testközelből fog róla beszélni, de nem. Ez bánt egy kicsit.
Azt, hogy hogyan teljesít játékokban arra értettem, hogy pl. lézer egerek előszeretettel mozognak(mozogtak) el vizszintes rántásoknál le ill. fel. Vagy zavarba tudta-e hozni nagy rántásokkal, vagy megakadt-e egyszer is játék közben, vagy 1 óra játék után is kényelmes-e a fogása, nem izzad-e az ember keze, van-e mouse-accel amit nemtudott kikapcsolni, stb.
Btw most akarom megvenni ennek az egérnek a nagy testvérét az X-750BF-et, csak nem árulják azt itten Pécsen
.
Ja és 7 éve van egy a4tech egerem, minden gomb hibátlan, csak a görgő lett az utóbbi időben egy picit hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest