Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Nemtűnik rossznak! Mindenképpen jobb választás mint a microsoft egér, bár nekem olyan volt vagy 5 éve, és azzal is meg voltam elégedve.
Amúgy nekem volt egy Logitech G7-esem, az is 2000dpi max. De egyszerűen nem tudtam megszokni. Előtte egy Mx510-volt. Valamiért a 2000dpi nem csak érzékenyebb volt, valamiért másképp reagállt. Ha állítottam az érzékenységen akkor vagy túl lassú volt, vagy túl gyors, így nem tudtam kihasználni a 2000dpit. El is adtam, és már vagy 4 éve az Mx510-zel géjmezek
Amúgy jó összefoglaló volt. Minden benne volt ami érdeklhet egy vásárlót. ( mondjuk az ára nem, de az könnyen kikereshető )Még annyit, hogy 2000dpi-n a scroll villogása nem zavaró ?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest