Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• manu75

aktív tag

válasz janeszgol #287 üzenetére

Ez távol áll tőlem, még csak az hiányozna, hogy a sok fanatikusan azonnal itt belémkössön, mert nincs jobb dolga. Évről évre gyengébb a minőség, mivel ez őskori kasztni hátha megőriz egy két tartós tulajdonságot és ezzel is szerencséje lesz majd egyeseknek.

blazerk5: Nem épp baráti az ára ez teljesen igaz, én biztos nem fogok ma előrendelni, de lehet fél esetleg egy éven belül le fogom cserélni a mostanit de legalább van már olyan teló amire szívesen váltanék. Aki félévente veszi a telefonokat annak meg úgyis mindegy mennyibe kerül.

• manu75

aktív tag

Végigolvasva a fórumot sok mindenkinek nem fog kelleni ez a telefon, így legalább a csendes kisebbség örülhet ennek, hisz jut majd nekik nem kell egy esetleges készlethiánnyal foglalkozni. Iphone7-est használok előtte egy 4s volt azelőtt meg két nokia. Átlag kb. öt év/teló. A 7-est bekapcsolva és belépve a fiókomba még a képernyőkép is átjött a 4s-ről ezzel engem meg is vettek kilóra, mert ez a lényeg nálam, hogy bekapcsolom és használom és nem kell a netet bújjam mit is kéne csinálni. Általában kétnaponta töltöm szóval az akkis is jól bírja pedig azért használom is. Igaz nem lógok rajta napi 10 órát azt nem bírná, de nem is erre való. A lányom új mai menő csodája 6 hónapig bírta tönkrement az oldalán a leolvasó, de már előtte is gondok voltak a szoftverrel. Az enyém azt sem tudja mi az, hogy szerviz. :) Legnagyobb gondom az volt, hogy elment egyszer! a mobilnet és újra kellett indítsam a telefont. Szóval én örülök, hogy kiadták.

Új hozzászólás Aktív témák