Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
hegedus001 #74 üzenetére
nekem kis kezem van, már a 4.7" sem kezelhető fogásváltás nélkül. akkor viszont legyen minél nagyobb.
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #78 üzenetére
Megnéztem. Érdekes, ezt még sosem néztem. Nekem kb M-es kezem van. Pf. Most jobban utálom.
Majd a nőknek L-est hazudok.De viccet félretéve valóban kicsi a kezem sajna. És kellenek normális méretű telefonok. Bár ma az üzemidővel fizetünk érte. És ez nem biztos, hogy az akkutechnológiára rákenhető teljes egészében. Lásd S20-S22.
-
janeszgol
félisten
válasz
hegedus001 #74 üzenetére
11-es méretű? Bátor vagy, hogy bevallod.
Itt mire gondoltál?A mini valóban a legkényelmesebb, legjobb kialakítású telefon ever és szvsz (utóbbi nem angol). A régiekben pedig 4.5 col volt a határ, a 4.7 col már nálam nem volt egy kezes sosem. De néha a 4.5 col is sok volt. Sajnos kicsi a... kezem nekem is.
A kezemet utálom egyedül. Rövid ujjaim vannak. -
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
hegedus001 #48 üzenetére
Ez személyes preferencia kérdése. Lehet, hogy neked elég, nekem viszont nem. Van egy céges i12 minim, szinte fájdalmas bármire használni telefonáláson és fényképezésen kívül. Pedig az 5.4 colos. Ellenben a saját note 10-em a 6.3as kijelzővel már teljesen jó mindenre. Kicsit nagyobb még jobb lenne, de akkor meg már lehetetlen lenne egy kézzel használni, úgyhogy ez nálam az arany középút.
-
Ricardo
titán
válasz
hegedus001 #48 üzenetére
Ne ragadj le a kijelző méretnél. Egyre nagyobb teljesítményű vas van bennük. Annak meg kell az energia. Kicsi (ahogy itt is látszik) nem fér bele nagy akku. A termelt hő elvezetéséről nem is beszélve.
Az , hogy nagyobb kijelzőn jobb tartalmat fogyasztani, egy másik dolog. -
xhege
veterán
válasz
hegedus001 #48 üzenetére
"Olyan mintha itthon mindenki azért venne max és pro max iphonokat “mer’ azon király a jutúb meg a nötflix”.
Nem olyan, hanem sok esetben ez a helyzet.Ezt én sem értem, de biztos van rá indok egyeseknél (pl melóba nem vihet be egy tabot, de ott nézi titokban a sorozatait). Nekem sima 13 Pro van és egy iPad 9th. Számomra ez az ideális kombó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest