Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
"Ha iOS telefont szeretnék , és a költséghatékonyság , vagy kicsi méret meghatározó szempont lenne, én személy szerint a 12 minit venném. Minimálisan drágább ugyan, de nem annyival, mint amennyivel jobb választás." +1. 30 rugó a különbség, a kijelző nagyobb, a dizájn modernebb. A családunkban a célszemélynek meg az a lényeg, hogy a jelenlegi iPhone 4S-nél ne legyen sokkal nagyobb.
-
1dude
senior tag
Amcsiknál ez 429 vs 599. Most ha valaki beszámittatja az előző SE -t és nem akarja még hozzáfizetni a 12 mini felárát, akkor elhozza a 22SE -t.
A minit meg szvsz megszüntetik, a következő SE pedig annak a házában érkezik majd. Akinek meg kell az okosabb készülék, mehet 100 dollárral feljebb a sima számozott modellre. 100-150 dollár meg mobiloknál egy teljesen másik kategória, minden szinten él ez a hozzáfizetés lehetősége. -
-
Hallosz
senior tag
-
Frozen
addikt
ez igaz minden piacon lévő telefonra....
De tudod van egy készenléti idő és van egy olyan idő is mikor aktivan használod a telefont.
utobbiból szinte minden telefon alkalmas 6-8 óra aktív használatra ennyit sem fog használni egy átlag felhasználó sem és mindt mondtam azért a rivális telefonok olyan gyorsan töltődnek már,hogy ez a telefon a nyomába sem érhet, ergo egy vonaton utazásnál vagy bárhol fel lehet őket tölteni egy almát meg órákig fogsz töltögetni mert lassu a töltési folyamat.
A tempóból meg semmit nem érzel mint ahogy írtam egy alma 12 es az a14 chipel jobb választás.és igazából én nem is akarok a cicaharcbe kezdeni az almásoknak mindig van valami magyarázata pllusz még mindig csak azt mondom ahogy fent is aki írta h milyen olcsó nem nem az ,de ezt más is megmondta már -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen program, ami...?
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Hálózati / IP kamera
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged