Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Nem azt mondom, hogy érdektelen, hanem, azt hogy nem túl jó vétel. Ha iOS telefont szeretnék , és a költséghatékonyság , vagy kicsi méret meghatározó szempont lenne, én személy szerint a 12 minit venném. Minimálisan drágább ugyan, de nem annyival, mint amennyivel jobb választás. Jobb üzemidő, jobb töltési sebesség, jobb kijelző, jobb készülék/kijelző méretarány (kisebb méretű készülék nagyobb megjelenítővel), jobb kamera (elöl, és hátul egyaránt), jobb IP védettség.
Mivel jóval nagyobb a tudás, és az adottság beli eltérés, mint amennyi eltérés az árukban van, a 12 mini sokkal jobb ár/érték arányt képvisel.
Innentől pont az veszik el a 2021se-ből, ami a legnagyobb előnye lenne. Kis méretű iPhone jó áron. Ezért is írtam már korábban, hogy véleményem szereint kapufa. -
Ricardo
titán
"Mert ez 2021 -es lista"
Amin a szintén 2020-as 12/12pro/12pro max is megelőzi, illetve a 11 is ami 2019-es.
A 11 a huszas listán is előrébb van. Tehát akik spórolni akartak, azok között is többen voltak inkább megvették az előző évit mint az SE-t. 2021-ben meg majnem a komplett 12-es széria (mini pont nem) jobban teljesített.
24 millió önmagában nem kevés, ezért is adták ki a frissítést, de házon belül alul maradt.
Ez a beszélgetés meg ugye arról ment, hogy aki iOS-t akar, aránylag normális áron, annak melyik iPhone éri meg jobban. Az alap, hogy ez egyéni döntés kérdése, de az általad hozott listák is azt mutatják, hogy többen választanak inkább az előző szériából, mit vesznek SE-t. -
Ricardo
titán
"Szerintem igen, a státusz szimbólum mindig is szempont volt és szempont lesz, mindenhol.
Kérdés, hogy ki meri e mögé és nem pl. az ökoszisztéma mögé beállni."Aki ilyen szempontok szerint vesz telefont, az nem SE-t fog venni. Az ilyen gondolkodású ember, valószínűleg hasonló gondolkodású társaságba jár. Onnan meg kinézik ha az éppen aktuális budget iPhone-t rántja elő a zsebéből. Nem azért mert összekeverik egy régebbivel, hanem mert "csak erre futotta".
-
Ricardo
titán
"ez igaz minden piacon lévő telefonra....
De tudod van egy készenléti idő és van egy olyan idő is mikor aktivan használod a telefont."
Tudom. Ezért is mondom hogy ez az akku kicsi. Sokszor hallani/olvasni, hogy ebbe elég, mert jól van optimalizálva a rendszer. Hurrá. Ez a készenléti időben valóban előny, de combosabb haználat esetén nem annyira. Ilyenkor optimalizálás ide vagy oda, bizony hamar fogy az energia, mert az előny ilyenkor csökken (valamennyi marad, nem véletlen hogy a nagyobb tesők az élmezőnyben vannak ilyen téren is). IIyenkor rendszertől függetlenül jól jön a nagyobb akku.
A töltési sebesség, meg csak tetézi ezt. Kicsi akku, amit lassaban is lehet tölteni, hatványozottan hátrány.Ezért is mondom, hogy ez a készülék (Már a 2020 is az volt) kapufa.
-
Ricardo
titán
"Ezenkívül nem is értem ezt sem ki az aki napi 812 órától többet használja a telefont folyamatosan ? Szerintem senki ez is csak egy répa méregetés."
Nem a 8-12 órás napi használatról van szó. Ha nem csak használod a telefont, hanem kihasználod a lehetőségeit (ha már ott az erős processzor)
Kezdj el használni bármit ami jobban beleharap az akkuba. Kattints el pár fényképet, csinálj pár videót. Esetleg gyorsan szerkeszd is meg egy kicsit mielőtt elküldöd /felteszed valahova.
Hidd el, a fele sem kell hogy elillanjon belőle az energia. -
Ricardo
titán
válasz
aujjobba #174 üzenetére
"nem a kamera modul az egyetlen tényező a képletben."
Ezt tudom, például a mögé rakott szoftver legalább olyan fontos (Az általad említett sony is jó példa erre), de ugye a 2020 is megkapta a legújabb iOS-t
"Az A15-ben a képfeldolgozási képességek is javultak,"
Jogos . Ebbe viszont nem gondoltam bele. -
Ricardo
titán
Így gyorsan válhat az ember "legendává"
Főleg ha sok olyan tartalmas hozzászólással amiben nincs más csak egy szmájli, vagy csak az hogy +1
A kamerára még kíváncsi leszek, bár ahogy a paramétereket elnézem, simán elég megnéznem az SE 2020 teszteket.
-
Ricardo
titán
válasz
bigmasterg #113 üzenetére
Ez jól hangzik.
-
Ricardo
titán
válasz
hegedus001 #48 üzenetére
Ne ragadj le a kijelző méretnél. Egyre nagyobb teljesítményű vas van bennük. Annak meg kell az energia. Kicsi (ahogy itt is látszik) nem fér bele nagy akku. A termelt hő elvezetéséről nem is beszélve.
Az , hogy nagyobb kijelzőn jobb tartalmat fogyasztani, egy másik dolog. -
Ricardo
titán
1334 x 570 pixel, 326 ppi, 625 nit maximális fehér fényerő, 60 Hz-es frissítés 64GB tárhely közel 200 ezerért
Az akkuról nincs senmmi konkrét, de ha tippelnem kellene nem sokkal lehet nagyobb (de az is lehet hogy ugyanaz) mint az SE 2020 1821mAh-s példánya.Értem én, hogy Apple, de ez ennyit nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest