- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
1. A parom bolt marketinges aki az eladassal es szervizzel foglalkozik. Biztos kamuzik,minden esetről amiről nem tudsz vagy nincs tapasztalazod addig ugy is azt hiszed el amit szeretnel.
2. Akkor videkre sem megy vele mert kitorik a katyus uton a kereke. Pelda volt csak...
3.Akkor megnyugtatlak hogy a note 3 galaxy a mai napig megy hoba nélkül elhiszed vagy nem te dolgod. Az a droid mai napig nagyon reszletes es sokat tud ellenben a mai ultra modern vilaggal meg droid 11 vagy menyinel jarunk mar...
-
Frozen
addikt
válasz
janeszgol #287 üzenetére
amikor a párom a telecomnál volt eladó és vették az iphononokat ,hogy mennyire jó meg így úgy és 3-4 nap múlva már ment a szervízbe a minőség a presztizs közben meg egy kalap sz@r . Kb olyan mint a buggati/lambo stb menőzni jó vele egyenesen sima uton ,de bemenni egy mekibe vagy máshova már minden baja van ,mert nem fér el leér itt ott stb stb...
Az alma is ilyen szép meg jónak megy a reklám közben minden baja van ,az ios is tele van buggal ugyan ugy mint a droid. Kicsit optimalizáltam egy két oldalon ,de cserében sok minden hianyzik belőle és nem is annyira testre szabható. Szóval kinek mi jön be. Szerintem mind2 platform árai elszálltak még emlékszek mikor 140 ezer volt egy csúcsmobil a piacon és 5-10 évig telefon maradt hiba nélkül.. Ma már ilyen nem találsz még a fél millás árcédula közelében sem -
Frozen
addikt
válasz
ricsike_p20 #283 üzenetére
Szerintem ne kanyarodjunk el a témáról egy teljesen mas iranyba,mert nem kde tartozik. Leirom neked privatban aztan elhiszed vagy nem a te dolgod lesz. De minden esetre tájékozodnék szélesebb körben és nem hinnék el minden hülyeséget.
-
Frozen
addikt
válasz
janeszgol #267 üzenetére
hagyjuk már ezt a jól árazot dolgot nem jól árazot és drága egy iphone 12 többet tud és kb egy árban vannak... egyedül az a15 chipel erősebb az se de minden másban butább
a11 meg már olcsobb is nem drágább a kis képzeletbeli világban vagy egy két lehuzos országban talán -
Frozen
addikt
válasz
vakablak93 #258 üzenetére
500 ért az se-t sem kapja meg nehogy már 50 euron szarakodjon valaki ,hogy egy jobb kinézetű telot vegyen amikor a német ennyit otthagy még borravalonak is az étteremben és még többet is.
valami szegény rétegre gondolhatsz vagy valami migránsokra
-
Frozen
addikt
válasz
vakablak93 #252 üzenetére
Az a helyzet ,hogy öszinte legyek nem vagyok nagy marketinges, de tuti hogy nem adnék ki egy kicsi vacak telefonért egy halom ,pénzt amikor tulajdonképen egy picit több euroért megkapom az előző modellt, de egy külföldi aki keres óránként 20-40 eurot tuti nem fog szarakodni azon,hogy megvegye akkor a 13 as modelt kb 250 euroba többért... mert neki ez aprópénz. A szegény csoró országokban örülhet a réteg ,hogy villog egy almával a kezében ,de sok mindenre nem jó.
Most lehet jönni itt azzal,hogy a nagy kényelmetlen azért a 6" kategoria nagyon nem az ám és a 4,7 " egy idősebb ember sem fogjaja megvenni hiszen kicsi nem fogja jól látni , a nagyobb kezekkel a kezelése megint problémás.Az A15 meg ennek az alapvetően kisebb igényű rétegnek simán hosszú élettartamot biztosít, és ne mond azt hogy nem látni külömbséget, mert max az 1. évben nem látod, utána már nagyon kibukik. 1-2 év után tényleg fluid droidot én még csak Pixelben láttam.
erre csak annyit írnék minden telefonon van hiba és bug az iosban is ugyan ugy. Nem látszik semilyen különbség,nyugodtan rakj oda egy a15 chipet egy a12 es chip mellé és nyisd meg az órát majd meglátod ,hogy szinte észrevehetetlen a különbség. Most nem azt mondom ha neki állsz videot kódolni vagy játszani picit nem fog valami előbb betölteni ,de ezek olyan elhanyagolható dolgok amit az átlag ember észre sem vesz vagy egyáltalán nem is használja. Aki normális társasági életet él tuti nem állandoan a telon játszik és nem arra veri a mellét a haveri körben hű most 0,5 mp el elöbb betölt a pokemon vagy bánat tudja micsoda.
Azoknak a teszteknek ami a neten és a youtubon megy hogy megnyitnak egymás után egy halom appot megint semmi értelme hiszen átlag felhasználó nem fog 20-30 appot megnyitni pár másodperc alatt....
A másik fő fő kérdés pedig az ,ki az ahülye aki kiad közel 700 -1000 euro körüli összeget egy telefonra ,leesik azt ennyi volt,de sajnos amíg az ipari hulladékra lesz vevő addig fogják nyomatni és emelni az árát is. 10 év múlva már lehet egy ház árát kérik el érte.....
-
Frozen
addikt
Beszelgetunk egy magyar oldalon ahogy irod nem ertem mi a gond.
Azert mert otthon minden jottment rapakolgatja a hasznat azert ott kell venni?🙈🤣. Amugy meg nagy reszben rendelhető külföldről van aki kinaból hozatja a telefonokat es kijatsza az adót stb. Szerintem egy korrekt arat raktam ki h itt nalunk egy arban van kb valami boci a különbség. Nem is kell vitaba szallni mert meg egy erzelmes indokot nem mondtal semmire. Sot jottel itt a 12 minivel. Amikor az se zelefonal 4,7 coll a kijelzoje a 12 nek meg 6,1.Komolyan persze h jo uzemidőt fog elerni egy ilyen pici csutak kijelzővel ehez kepest kompleten draga es nem eri meg meg apple mercevel sem ahogy fent irtak páran. Esetleg valami csoringer fanatikusnak jo lehet de szerintem masra nem valo elobb vesz normalis ember egy 12 es szeriat. Ha meg van penze megveszi a 13 ast 800 euro körül.
-
Frozen
addikt
Kb egy ár olyaninimális eltérés hogy ennyin senkinek nem éri meg szarakodni.....
Amugy meg a 4,7 es kijelzo az se zelefonban inkabb mini a 12 kepest... 6,1 mellettDerenadar cegeknel leirjak adóba tok mind1 mennyi az ara meg flottaba vesznek sokat nsgy kedvezmennyel. Nem ilyen csoves maszekrr kell hondolni ahol dolgoznak 3 an aztan semite nem akar kolteni.
-
Frozen
addikt
De meg senki nem adott arra választ ,vagyis már volt aki leírta hogy milyen rétegnek készült a telefon. Valamit szerintem felre ertesz eleg eroteljesen. Irom akkor erthetobben.
Iphone 2022 se. Vs iphone 12
-kb egy árban van
Azt sem szabad elfelejteni hogy szerintem aki ilyen telefont vesz ennyiért az nem azon a 200-300 euros fog spurolgazni es megveszi a rendes 13 ast.
Szóval várnék egy értelmes magyarázatot hogy kinek készült ez a drága,de buta telefon. Mert eddig a legtöbb írás h cégeknek azok megvesznek bármit movel nagy tételben kerül plusz flotta meg le is írják stb....
Átlag felhasználásra ez a kijeuő kocsi hiába hosszú az üzemidő sokra nem megy vele senki max nagyítóval.
Volt almám ha fent olvastad volna,meg vennek telefonban is aztan kapna ,de egyenlőre nagyon le van maradva,na meg az új teloról az ios kuka rá meg idő mire jelenik meg értelmes változat.
-
Frozen
addikt
motorból sem a legjobb hiszen a snapdragon jelenleg a legerősebb a piacon , majd nézd meg a lenovo y90 et mit fog produkálni ezzel a soc-al... A másik ahogy aujjobba írta és korábban én is egyébként nem veszel észre különbséget semmit. Lehet itt nagyokat mondani,hogy teljesítmény meg watt stb blabla ,de nézük már meg hogy az átlag emberek nem egész nap a telefonukat nyomkodják, nagyon sok helyen már a vezeték nélküli töltő van csak lerakod a telot az asztalra és tölt vagy a kocsiba csak oda rakod a boxba stb és töltődik... Azért pár perc alatt is annyit szív magába egy más márkáju telefon amivel lazán lekörözi már az energiatakarékosabb soc chipsetet pontosan ezért is nincs értelme.Nem értem hova akarnak egyesek nagyobb telepet minek? a legujabb mobilokat 9 perc alatt csontra fel lehet tölteni aztán bírja egész nap szinte, ennyire nagyon kockának kell lenni ,hogy ne tudja valaki letenni a telefont egész nap 10-30 percre...
Az ios rendszer maga akkor volt jó mikor bejött a piacra és az android a kevés ram és gyenge proci miatt akadozva futott sok telefonra nem is volt normálisan optimalizálva. Egy részének már vége az optimalizálás is egyre több céget érdekel. Az ios hátránya pedig megmaradt,az hogy úgy néz ki mint valami őskövület és annyira vissza van maradva,hogy egy note 3 telefonban sokkal részletesebben testre lehet szabni a felhasználói felületet mint maga az ios-ban pedig ez már azért közel 10 éves telefon.....
Szerintem ennyi árért és ilyen kinézetért drága,plusz hab a tortán az évek alatt nem tudott leszokni a lightingos gatyi töltőről és arról,hogy az embereket ne húzza le a belső tárhellyel. Egyébként most volt egy cikk arról,hogy a monitort amit árulnak még azért is pénzt kérnek,hogy a magassága állítható legyen.Nem is csodálkozok ,ez kb olyan mint az olcsó kinai termék amit probálnak rásózni az emberre és a konténerben varrják bele a mintát vagy márkát ,hogy mekkora szimbólum és presztízs.
-
Frozen
addikt
De még mindig nem tudtad megválaszolni,hogy egy atlag felhasználó az apple 12 és az uj se kozt mit fog erezni miert erne megvenni utobbit? Oke jottek sokan a ceges dologgal de kb egy arban van utobbi az se kimerul abban h van benne a15 chip es ennyi... Semmi több ez kb olyan mint az autos pelda amit felraktal kb 500 lóerő vs 480 loerő. Nem erzel kulonbseget...
-
Frozen
addikt
ez igaz minden piacon lévő telefonra....
De tudod van egy készenléti idő és van egy olyan idő is mikor aktivan használod a telefont.
utobbiból szinte minden telefon alkalmas 6-8 óra aktív használatra ennyit sem fog használni egy átlag felhasználó sem és mindt mondtam azért a rivális telefonok olyan gyorsan töltődnek már,hogy ez a telefon a nyomába sem érhet, ergo egy vonaton utazásnál vagy bárhol fel lehet őket tölteni egy almát meg órákig fogsz töltögetni mert lassu a töltési folyamat.
A tempóból meg semmit nem érzel mint ahogy írtam egy alma 12 es az a14 chipel jobb választás.és igazából én nem is akarok a cicaharcbe kezdeni az almásoknak mindig van valami magyarázata pllusz még mindig csak azt mondom ahogy fent is aki írta h milyen olcsó nem nem az ,de ezt más is megmondta már -
Frozen
addikt
De hol olcsó? közel 700 euros áron? amikor 1000 alatt megveszed a mindent tudo 13 ast?
most villoghatunk itt hogy a15 chipel amit meg sem érez normál felhasználó. Ehhez képest nagyon drága még így is és azt nézzük lehet a 12 es jobban megéri megvenni hiszen az a14 sem egy olyan gyenge chip a különbséget meg mint írtam nem érezni. -
Frozen
addikt
elbeszéltünk szerintem egymás mellett rendesen, itt a hangsúly azon volt,hogy korábban írták milyen olcsó lett erre reagáltam én azt,hogy szerintem nem lett az. más is pedzegette,hogy pl a dízájn sem változott stb igazából kapott egy kicsit másabb hardwert a régi telefon és most megint eladják jó pénzért.
-
Frozen
addikt
Meséld el kérlek mit érsz el a nagyon erős a15 chippel?
Annyira nincs már jelentősége egy ideje annak melyik telefonban milyen proci van ,hogy hihetetlen így le vannak maradva sokan. Hétköznapi felhasználásnál már semmit nem érzel különbséget. Max a különbőző mérő alkalmazásokban a pontszámra lehet verni a mellkast másra nem jó.- Jobb performance per watt arányt hoz, mint az A15 Bionic.
bocsi ,de ez a fentire igaz, ha meg jösz itt az üzemidővel akkor megsúgom ebben is le van maradva hiszen nagyon sok telefon 9-30p alatt 100% ra töltödik amíg verik a melkast,hogy jaj ez ennyit és annyit bír addig sokkal tovább bírja egy másik telefon mert olyan gyors a töltés ,hogy pár másodperc alatt is rengeteg áramot fel tud venni. Ezenkívül nem is értem ezt sem ki az aki napi 812 órától többet használja a telefont folyamatosan ? Szerintem senki ez is csak egy répa méregetés.#185joey04
Köszi szépen ,nekem ingyen adnák sem kéne amikor volt ipad pro-m alig vártam eladjam minden szarért fizetni kell rá. Egy önéletrajzot nem tudtam szerkeszteni vele ,mert vegyem meg az officét az androidon 1 hó ingyenes probaverzió ,de báhonan letöltöm az appot azt ráteszem ingyen bérmentve. Se zenével se mással nem kell bohóckodni mint az iosnál....
Jah és nem melessleg annyira alma,hogy egyiknek sem bővíthető a tárhelye évről évre szépen letudja így is húzni a népet az alma -
Frozen
addikt
válasz
xsjado93 #181 üzenetére
Ki hol veszi a telefont maga dolga h elofizetessel vagy függetlenül kinek mi éri meg.
Nem megyek bele ,hogy melyik kinek jó mert felesleges. Ennyi pénzért nem olcso telefon es egy xianomi vagy mas telefon ebben az aresben boven tobbet tud minden tekintetben. Ha olyan aron lenne h 100-150k akkor meg azt mondom tenyleg elmegy de ha azt nezem hogy kb 600-700 euro az ara a legujabb 13 as model meg kb 1000 korul van akkor nem mondanam olcsonak ahogy fent es a cikkben is regelik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest