- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Na eljutottunk oda, hogy P10 topik hozzászólásainak a fele a Samsungról szól és már az autós összehasonlítás is megvolt, természetesen ez mind on-ba. Taps taps
-
tomboy0013
veterán
Azért jobb a látványos háttérvilágítás mert az esti sötétben a képernyőn a szövegek nagyon elütnek a környezettől ha fekete a hátterük, vagy igazából bármi ha fekete hátterük van. Az én szememnek ez roppant zavaró és gyorsan fárasztja. Azt szeretem ha az egész téglalap felület ami ugye a kijelző, jól megkülönböztethető a full fekete környezettől. Elszínezni sem szeretem éjszakai módokkal meg miegymással mert szintén zavarja a szemem ha torzultak a színek.
-
tomboy0013
veterán
Nem a fényerő a baj hanem a kontraszt. A tökéletes fekete alapon lévő színek kellemetlennek éjszaka a szememnek.
A fényképes dologhoz meg annyit, hogy nyilván nem tökéletes egyik sem, de fokozatok vannak és bizony az AMOLED sokat tud torzítani ilyen szempontból a képen szintén a valótlan kontraszt miatt. Engem ez zavar. Erről felesleges vitatkoznod velem, nem az én szememmel látod a világot -
tomboy0013
veterán
Sokat érsz az új rendszerrel ha az emui alapvetően többre képes a stock droidtól, mint a gyártói szoftverek úgy általában. A másik meg hogy a HTC gyártja a Pixeleket, én biztos nem vennék tőlük semmit annyira jó a szervizük. Az AMOLED kijelző meg nem egy egyértelmű érv mellette, számomra pont negatívum. Az erősebb GPU meg papíron jól mutat de valós haszna kereken 0 a P10-zel szemben. Szóval közel sem olyan egyértelmű a dolog.
-
tomboy0013
veterán
Egy kicsit több dolgot tudsz azzal a szaros telefonnal csinálni ami egyébként nem telefon hanem mini számítógép (de ezt is rendszeresen el kell magyarázni valakinek mert nem esik le neki már egy évtizede) mint egy 4K TV-vel...
Ha erre van kereslet akkor jó hogy feltolják az árakat nemtudom ezen is miért kell annyira meglepődni, a világ mindig is így működött....
Tudod mennyibe került az első mobiltelefon ami piacra került? 4000 dollárba. 1984-ben! Ahhoz képest ezek filléres cuccok és tudásban említenem sem kell hogy nem lehet egy 1000-ed lapon sem említeni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az okostelefonok nyers kameraképességeit megállapító mérés egyik legjobbja lett az új Huawei.
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest