- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Swinegod #216 üzenetére
Az újrafókuszálás pedig hasznos.
Ne fárassz már minket ezzel! 2014 óta tudja minden csúcsmobil a refocus-t. Tudta az S5, tudja az S6 és az S7 is, sőt az S8 is fogja tudni. Talán az iPhone-nal versenyezhetsz, abban nem vagyok biztos, hogy tudja-e a refocus-t. Viszont az iPhone képminőségben porig alázza a kínai csodád. Type-C azért nem került az S6-ba, mert akkor még nem létezett, az S7-be pedig azért nem, mert nem volt elterjedt szabvány. Most őszintén... Ha lemerülne a telefonod, kitől tudnál kérni Type-C töltőt? 2017 van. Mondjuk munkahelyen. Én egy helyről sem tudnék kapni. Hála istennek van vezeték-nélküli töltő, amit hopp! Hát épp nem tud a kínai csoda. Nahát...
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Swinegod #216 üzenetére
Úr isten! Mekkora hiba, hogy a régi micro usb-vel van szerelve... emiatt sajnos kompatibilis kb. mindennel. Nincs olyan szoba/háztartás amiben ne lenne legalább egy ilyen töltő. De szörnyű.. ajaj.. főleg, hogy nálam telnek el úgy idők, hogy hetekig töltőkábelt sem lát a telefon vezeték nélküli tölthetőség miatt. Adatcserére meg ott a wifi..
"Az újrafókuszálás pedig hasznos."
Igen, azzal már én is eltudtam játszadozni párszor a WC-n ülve.. de éles helyzetben még sosem használtam mert a megosztása és megtekinthetősége túl korlátolt."És nem vérzik el S6 ellen se a kamera"
Persze, hogy nem vérzik el... mert még a csata előtt föladja! Nem egy ligában játszanak...és soha nem is fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az okostelefonok nyers kameraképességeit megállapító mérés egyik legjobbja lett az új Huawei.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest