- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #86 üzenetére
Tudom, én vagyok a hülye, és azoknak van igaza, akik már mindent érintőkijelzőn akarnak csinálni, mert az jó, és okos, és szép, és csilivili, és ha mindenbe beleteszik akkor csak jó lehet.
Szerintem egy ergonómiai katasztrófa, hogy mindenhová bekerül, olyan helyekre is, ahol sokkal kényelmesebb és prektikusabb beviteli megoldásokat vált ki.Én elfogadom, hogy erre van igény mert ezt tolja most a marketing, de ne csináljunk már úgy, mintha ez rendben lenne.
(#85) bulikavagyok
Egy fizikai gombot érzel. Saját autódban tudod, melyik a klíma bekapcsológombja, tudod melyik a tekerője, fizikai gombok esetén érzed a lenyomás, tekerés visszajelzését is, nem kell az eszköznek a figyelmed középpontjában lennie. Érintőkijelzőn a visszajelzés a képernyőn jelenik meg, azt kell nézned, ami egy ilyen 6-7"-es, 50-70cm-re lévő kijelző esetén azt igényli, hogy elsősorban arra figyelj.
Ellenben a saját autód fizikai kezelőszerveit ugyanúgy érezheted, mint a sebességváltót. -
pengwin
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #77 üzenetére
Vezetés közben BÁRMI miatt érintőkijelzőn matatni VESZÉLYES.
Ami csak azért baj, mert az ilyen idióta nem csak önmagát, hanem a környezetét is veszélyezteti.
Kihangosítón sem jobb telefonálni, mint fül mellé tartott telefonnal, miért is lenne jobb?
Ugyanúgy megosztja a figyelmet...
Érintőkijelzős eszközön meg bármit akarsz csinálni, arra oda kell figyelni, nem olyan, mint egy autorádió, hogy csak egy jól kitapintható gombot kell megnyomni, és szól, hanem el kell indítani az alkalmazást vagy vissza kell rá váltani, kiválasztani a kívánt zenét, stb.... menet közben ez veszélyes.(#79) Barkin
Autópályán, 130-cal, GPS-t bekapcsolni, begépelni az uticélt, és egy menüben beállítgatni ami éppen ahhoz a navigáláshoz kell? Szintén hülye ötlet. Erre vannak a pihenőhelyek, ahogy előttem is írta már más.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Reklámblokkolók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest