Hirdetés
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Köszönöm a segítségeteket, végre belaktam a telefonom...
Mint korábban már írtam, volt bootloader nyitás, volt TWRP telepítés, root...Utána sokat szenvedtem, amíg rábírtam a telefont, hogy ébresszen.
Többismere3tlenes volt az egyenlet...
Volt benne battery optimization, volt benne safecenteres autostart, és az ehhez a programhoz tartozó "accelerate" funkcióhoz tartozó"Accelerate protection list" beállítása. Ez utóbbi volt a legbosszantóbb, mert kellett idő, amíg rájöttem, hogy ez a ludas, és hogy hogyan lehet ezt a listát módosítani...
Játszottam még a notifications beállításokkal is... Sose gondoltam, hogy ennyit kell szenvednem azért, hogy ébresszen a telefon.
Két kínai programot kártevőnek érzékelt az Eset/Nod ()Weibo és a QQReader), titaniummal leszedtem őket...Tetszik a telefon, de az üveg hátlap miatt csúszós. Rátettem egy szövetborítású felületre, hogy töltsem, de az usb kábel súlya elindította a telefont a vízszintes felületen.
Persze erre rájöhetne egy szilikon tok, amit február 28-án már rendeltem az Alin, de még nem érkezett meg....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest