Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Téglásítottam a telefonom
A bootolásnál kiválasztottam a recovery menüt a twrp-hez (korábban telepítettem, a legfrissebb rom-mal és magyarító patch-csel). Lehet, hogy félrenyomtam, de a lényeg, hogy a kék led világít, de fekete a képernyő...
Próbálkoztam a qfil-lel. Látta a telefont, többszöri próbálkozásra felment a legfrissebb rom, de a sikeres telepítés végén zuk boot logo, majd kék led sötét képernyő...Újabb próba, 1.9-es rommal QFIL hibaüzenet:
ERROR: function sahara_rx_data:194 Unable to read packet header. Only read 0 bytes
ERROR: function sahara_main:854 Sahara protocol error
ERROR: function main: 256 Uploading Image using Sahara protocol failed
Download Fail: Sahara Fail: QSaharaServer Fail: Process FailÉs már a kék led sem világít....
Azóta bár a qfil felismeri, de nem tudok semmit sem tenni, ugyanez a hibaüzenet folyamatosan egy jó hosszú gondolkozás után
Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest