Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
7Heads Drago #23 üzenetére
Köszi, én 1-1-es tokra gondoltam, mint pl a cikkben bemutatott ketyere. Imádtam régen a QWERTY billentyűzetes telefonokat /Xperia X1 és társai/
-
RIC5I
tag
imádtam a qwerty palmtopomat a htc palmtopokat de az abszolute kedvenc a Sonyericson Xperia x1 volt csak az meg kicsi volt a többihez képest ha ezt a vonalat fel lehetne éleszteni és minöséget rakni bele pár év múlva simán cserélném a note10+ omat már a miscrosoft kihajtható telefonja is elgondolkodtatott nagyon erőssen csak igy tovább
-
svili
tag
Ha tényleg lesz rajta Linux és az ára sem száll az egekbe, én beneveznék rá!
-
Awwwwww! 😍😍😍
-
rigoberto
őstag
Nem tucat legalább.
-
moleculez
veterán
Jöhet, de akkor már Linuxxal. Csakhogy teljesen geek cucc legyen.
-
d@vee
őstag
Fizikai billentyű. Legjobb emulátorozni
Még anno az Xperia X10 Mini Pro-mra tettem Nes-GBA emulátort. Képernyőn nem jó tapicskolni. -
Razzul
őstag
Amikor megláttam ezt a koncepciót az első gondolatom az volt, hogy már 3-4 éve szinte mindegyik telefon rendelkezik USB OTG támogatással. Emellett ha jól emlékszem már az Android 7 is natívan támogatta a fizikai billentyűzetek csatlakoztatását. Rákerestem a mobilos billentyűzetekre és meglepő módon nincs új a nap alatt.
Természetesen ezt az eszközt is úgy reklámozzák, mint valami forradalmi újítást és nem a retró hatásra játszanak.
-
-
rdt89
addikt
Köszönöm kérem!
-
zorzy4
addikt
nagyon jó lenne egy ilyen psyon szerű telefon. Normálisan lehetne gépelni.
-
akosxyz
senior tag
Ötletnek nem rossz, de nem tudom mekkora piaca lenne.
Jahj a régi MDA Variom jut erről eszembeAkkora volt, mint egy krumpli
-
elfelejtette
veterán
Ha már mindenképpen meg kell barátkozni a tepsi mérettel, mert manapság nem divat kis méretű, egy kézzel használható, jó üzemidejű telefont gyártani, akkor inkább egy ilyet vállalnék be.
-
Razzul
őstag
Kevésbé "innovatív" menő és látványos megoldás, de sokkal olcsóbb. Párezer forintos tétel a megfelelő webshopokban.
-
nem rossz ötlet...
...VOLT 25 évvel ezelőtt!!!
Akkoriban mentek ezek... Most meg leporolták/ják, azt eladják nekünk ismét...
hozzáteszem, támogatom, meg tök jó lenne az ilyesmi, én 25 éve is szerettem, meg 10 éve is mikor az okos telefonok körében is ment ez már, Hello Sony Ericsson Xperia X2...
Szóval ha megjelenne, én vevő lennék rá, csak ne ajnározzuk már úgy, mintha ez egy tök új dolog lenne -
bolondember
MODERÁTOR
drágán egy outdated cuccot nagy rizikófaktorral?
Érdekes elgondolás. -
joey04
titán
Nekem nem kéne, de geek meg nosztalgia szempontól érdekes kütyük.
-
_flamer
aktív tag
Ötletes és szimpatikus koncepció.
-
A kampány még 38 nap múlva indul hivatalosan. De már túl vannak a 2,5x jegyzésen. Szerintem ha jól dolgoznak, akkor ez sikeres lesz.
Ahogy látszik van rá kereslet.
És elgondolkodtatóan ötletes ez így.
Nekem ez tetszik! -
zozzo72
aktív tag
Nem rossz ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4334
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest