Hirdetés
- [Re:] Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- [Re:] Honda e menetpróba
- [Re:] Xiaomi Mi A2 - fejlődött is, meg nem is
- DIGI Mobil
- [Re:] Kirin 990-et kapott a Huawei P40 4G
- [Re:] OnePlus 5T - nagyképű trónbitorló
- [Re:] Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android szakmai topik
- [Re:] Xiaomi Mi Band 5 - bálványok alkonya
Hozzászólok Aktív témák
-
zozzo72
aktív tag
Nem rossz ötlet.
-
A kampány még 38 nap múlva indul hivatalosan. De már túl vannak a 2,5x jegyzésen. Szerintem ha jól dolgoznak, akkor ez sikeres lesz.
Ahogy látszik van rá kereslet.
És elgondolkodtatóan ötletes ez így.
Nekem ez tetszik!Karóra és formatervező projekt + egy asztali AMD szörnyeteg
-
_flamer
tag
Ötletes és szimpatikus koncepció.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
Nekem nem kéne, de geek meg nosztalgia szempontól érdekes kütyük.
-
bolondember
MODERÁTOR
drágán egy outdated cuccot nagy rizikófaktorral?
Érdekes elgondolás.Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
nem rossz ötlet...
...VOLT 25 évvel ezelőtt!!!
Akkoriban mentek ezek... Most meg leporolták/ják, azt eladják nekünk ismét...
hozzáteszem, támogatom, meg tök jó lenne az ilyesmi, én 25 éve is szerettem, meg 10 éve is mikor az okos telefonok körében is ment ez már, Hello Sony Ericsson Xperia X2...
Szóval ha megjelenne, én vevő lennék rá, csak ne ajnározzuk már úgy, mintha ez egy tök új dolog lenne[ Szerkesztve ]
-
Razzul
aktív tag
Kevésbé "innovatív" menő és látványos megoldás, de sokkal olcsóbb. Párezer forintos tétel a megfelelő webshopokban.
-
elfelejtette
veterán
Ha már mindenképpen meg kell barátkozni a tepsi mérettel, mert manapság nem divat kis méretű, egy kézzel használható, jó üzemidejű telefont gyártani, akkor inkább egy ilyet vállalnék be.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### LG Q6
-
Insult
senior tag
Ötletnek nem rossz, de nem tudom mekkora piaca lenne.
Jahj a régi MDA Variom jut erről eszembeAkkora volt, mint egy krumpli
-
zorzy4
őstag
nagyon jó lenne egy ilyen psyon szerű telefon. Normálisan lehetne gépelni.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
rdt89
addikt
Köszönöm kérem!
-
-
Razzul
aktív tag
Amikor megláttam ezt a koncepciót az első gondolatom az volt, hogy már 3-4 éve szinte mindegyik telefon rendelkezik USB OTG támogatással. Emellett ha jól emlékszem már az Android 7 is natívan támogatta a fizikai billentyűzetek csatlakoztatását. Rákerestem a mobilos billentyűzetekre és meglepő módon nincs új a nap alatt.
Természetesen ezt az eszközt is úgy reklámozzák, mint valami forradalmi újítást és nem a retró hatásra játszanak.
-
d@vee
senior tag
Fizikai billentyű. Legjobb emulátorozni
Még anno az Xperia X10 Mini Pro-mra tettem Nes-GBA emulátort. Képernyőn nem jó tapicskolni."Kétségtelen, hogy kemény vagy. Amikor leérsz a terembe, megdöglenek a kismacskák és vér folyik a falból akkor is, ha lány vagy. Az edzést pedig nem neked kell bírni, hanem a gépeknek"
-
moleculez
addikt
Jöhet, de akkor már Linuxxal. Csakhogy teljesen geek cucc legyen.
A világ minden problémája az oktatás hiányára, vagy minőségére vezethető vissza.
-
-
rigoberto
senior tag
Nem tucat legalább.
-
Awwwwww! 😍😍😍
"Látom kimozdultál a biztonságot jelentő PH-ról. Ez itt a vadon. Megeszünk." :DDD
-
svili
tag
Ha tényleg lesz rajta Linux és az ára sem száll az egekbe, én beneveznék rá!
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
imádtam a qwerty palmtopomat a htc palmtopokat de az abszolute kedvenc a Sonyericson Xperia x1 volt csak az meg kicsi volt a többihez képest ha ezt a vonalat fel lehetne éleszteni és minöséget rakni bele pár év múlva simán cserélném a note10+ omat már a miscrosoft kihajtható telefonja is elgondolkodtatott nagyon erőssen csak igy tovább
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
rdt89
addikt
válasz
7Heads Drago #23 üzenetére
Köszi, én 1-1-es tokra gondoltam, mint pl a cikkben bemutatott ketyere. Imádtam régen a QWERTY billentyűzetes telefonokat /Xperia X1 és társai/
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A Planet modern adatkommunikációs alapokra helyezne egy újabb klasszikus dizájnt: a szétcsúsztatható PDA-ét.
- Apple asztali gépek
- Trollok komolyan
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Laza koronavírus topik
- SONY LCD és LED TV-k
- [Re:] Apple iPad (6th Generation) 9.7 Wi-Fi 32GB, asztroszürke + iPad Smart Case
- Milyen autót vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- [Re:] ASUS STRIX 1080 Ti Hibátlan / Pasztázva!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest