Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Nekem is ilyen van lassan már egy éve
Én összességében meg vagyok vele elégedve.
De nem lehet elmenni a hiányosságai mellett. Az egyik sarkalatos pontja az anyag minőség és az összeszerelés minősége. Recseg ropog a jobb felső sarokban illesztési hézag sötétben simán látni hogy kiszűrődik rajta a fény
A másik problémám vele a hang pontosabban a zenei képességei. Lehet hogy bennem van a hiba vagy csak túl nagyok az elvárásaim. Én egy jó fajta "agyba dugós" fülessel használom és annak ellenére hogy szépen szól (talán eddig ez szól a legjobban telefonok között) én valahogy a dinamikát hiányolom belőle. És a lehető legmagasabb bitrátás MP3-akat hallgatok vele sajna lossless-t vagy FLAC-et nem játszik le
A másik a hangerő probléma durván le van korlátozva a hangereje, itthon csendben a szobában még tökéletes is lenne, de tömegközlekedésen már kevés
Ja és persze nem vagyok süket
Összességében viszont nem rossz csak zene hallgatásra mint ahogy fényképezésre is jobb a cél hardver
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest