Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakinek van iphone rom 5800ra?
-
Cucuska2
addikt
Üdv!
Az lenne a problémám, hogy a hangfelvevő magától leáll. A mobilon és a memóriakártyán is van elég szabad hely. A gyári szoftot használom.
Valaki tud rá valami gyógyírt? -
Dyrtyho
őstag
A sima Xpress 5800-ra nem lehet véletlenül ilyen fém előlapot venni mint amilyen az 5800 Navigation-on van ? Nekem ilyen bordós fekete színbe van,de egy fém előlap nagyot dobna rajta
-
Hatvan9
senior tag
Sziasztok!
erre esetleg tudtok valamit? előre is köszönném a segítséget!
mellesleg:tudja valaki hogy mi lett az s60v5 bloggal?
-
vinistv
tag
Tesómnak ilyen van, nemrég vette, nagyon korrekt a készülék, kellően gyors, letisztult, igazi Nokia. Gratulálok a fejlesztőknek!
-
D@niel
addikt
Jó kis teszt, Gratula!
Hogy is fogalmazzak, 'kissé tetszik' az 5800. Elég szkeptikus vagyok ezzel a modellel kapcsolatban, ami valószínűleg az iPhone számlájára írható fel.... -
Agrox
tag
Hali!
valaki nem tudja h v40es szoftnál, ha a névjegysáv és a parancsikonsáv is kinntvan, az a főképernyőm, akkor sehogy se tudom beállítani h a naptárbejegyzések látszódjanak? próbáltam már a calendar outlook nevű progit, de nem csinál semmit, meg a coming next se :/
előre is köszi -
szkrisz
tag
üdv mindenkinek!
életemben először csináltam frissítést és sikerült nagy meglepődésemre...
vodás függő vok és a v40.0.005-re frissítettem FOTA-n kersztül. ez a legfrissebb verzió??
mikor újra elindult a teló, kiírta hogy a frissítésbe felrakták a navigációt... gondoltam akk kipróbálom, de nam nagyon akarja az igazságot :S elindítom bejön majd azonnal ki is lép...
lehet le kellene szedni az ovistor-ról a navit külön??tanácsokat előre is köszönöm!!!
-
SyneT87
tag
Még 1 kérdésem lenne!
40-est szoftot vki irta hogy lehet hack-elni deh hogy? : )
köszcsi előre is
( amugy tudom hogy elvileg nem lehet, de ha esetleg már lehet azt hol tudom majd megnézni? )
-
SyneT87
tag
helló!
nekem annyi kérdésem lenne hogy ha függetlent veszek akkor hogyan tudom frissíteni erre a v40-re a szoftver-t mert egyik ismerősőm ő pl T-mobilos és neki nem engedi frissíteni telóról szal van vmi más megoldás? jah és a v40 az magyar nyelvű?
-
Agrox
tag
szia! énis próbáltam a hellocarbide-os megoldást de lemondtam róla, a lejárt tanusítvány miatt, majd egyszer valahol ovlastam, h az régebbi 5800-ákon működik csak. utána rátaláltam a HelloOx nevű programra, és könnyedén lépésről lépésre sikerült megcsinálnom.
Az X-plorera rátérve pedig, sztem azért nem látod azokat a mappákat, mert rejtettek, be kell állítani h ne legyenek azokMenu->Tools->Configuration és ott nemtom ezekhez a mappákhoz pontosan melyikeket kell kipipálni, de én a hidden files-t, rom drives- ram drives, system files/folderst pipáltam ki (más alkalmazásoknál kellettek). remélem segíthettem
a helloox megtalálható a nokiaprogramok.hu-n -
-
ALI_G
veterán
Szingózás kikerülése első link ([link]) nem jó, mert az ott található módszer 1. lépése nem kivitelezhető.
"Oldjuk fel a rendszerfájlok hozzáférésének tiltását."
Az ott található első módszerben a program lejárt tanúsítvánnyal rendelkezik (mod: dátum visszaállítás után meglepő módon működik), a második link pedig egy nem létező nokiaprogramok.hu fórumra linkel.
-
Fagyi
aktív tag
Valaki tegye már fel léci a core playert a telóra és próbálja ki mit tud!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest