- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Persze ez lehet a gond
Amúgy már egy csomó telót volt szerencsém meghallgatni hogy hogy szólnak és szerintem is eddig talán ez a legjobb, e téren.
De továbbra is tartom magamat ahhoz hogy a Samu K5-öm lazán jobb valószínűleg a komolyabb hang processzornak köszönhetően
Persze nem mindenki szeret több ketyerét cipelgetni magával ezt is megértem, én sem ezért kénytelen vagyok elfogadni olyannak amilyen. -
Cyberpunk
félisten
Hát akkor valszeg bennem van a hiba amúgy egy AKG fülessel használom
Lehet hogy túl nagyok az elvárásaim vagy csak túlságosan hozzá szoktam a Sennheiser HD555-ös fejhalgatomhoz plusz az X-FI hangkártyámhoz. Vagy pedig pusztán a készülékem sz@r. De nekem nem tetszikA Samsung K5-ös lejátszom sokkal jobb volt kár hogy tönkre ment.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem is ilyen van lassan már egy éve
Én összességében meg vagyok vele elégedve.
De nem lehet elmenni a hiányosságai mellett. Az egyik sarkalatos pontja az anyag minőség és az összeszerelés minősége. Recseg ropog a jobb felső sarokban illesztési hézag sötétben simán látni hogy kiszűrődik rajta a fény
A másik problémám vele a hang pontosabban a zenei képességei. Lehet hogy bennem van a hiba vagy csak túl nagyok az elvárásaim. Én egy jó fajta "agyba dugós" fülessel használom és annak ellenére hogy szépen szól (talán eddig ez szól a legjobban telefonok között) én valahogy a dinamikát hiányolom belőle. És a lehető legmagasabb bitrátás MP3-akat hallgatok vele sajna lossless-t vagy FLAC-et nem játszik le
A másik a hangerő probléma durván le van korlátozva a hangereje, itthon csendben a szobában még tökéletes is lenne, de tömegközlekedésen már kevés
Ja és persze nem vagyok süket
Összességében viszont nem rossz csak zene hallgatásra mint ahogy fényképezésre is jobb a cél hardver
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest